Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

JK - lumini

pitonul

Postări Recomandate

Re: JK - lumini

Vremea, vremurile, mi-au permis a ma juca cu luminile. Prima observatie, nu mai am lumina de faza. A doua observatie, luminile de faza amplasate pe aripi si care sunt tot led-uri, isi modifica intesitatea alternativ. Acum, nu ma pot pronunta daca vina poate fi a farurilor care nu sunt compatibile, unul cu led si celalat clasic cu halogen, asta o voi constata cand voi schimba farurile si vor fi echilibrate, dar pot spune ca pana acum nu am dat importanta. Voi atasa poze cu luminile.Nu stiu cum vor fi afisate. Diferentele vor fi clare. In prima imagine este lumina data de farul cu halogen de pe stanga , iar in cealalta cu farul cu led. Pe masina se pot diferentia farurile, iar ca demonstratie a luminilor, nu am ce sa mai zic, pe viu greu de deosebit, dar aparatul foto a facut diferenta.

Impresionanta ramane dferenta de temperatura. La clasic dupa cateva minute nu poti tine mana.

DSC00669.thumb.JPG.11a31614fb5d97dc4a8d9ee2c11d56d6.JPGDSC00664.thumb.JPG.ec1ffc4fec51c949694f11f24dc7f7cd.JPGDSC00671.thumb.JPG.840850af9ea468f10aef9554417cf36a.JPG

P.S. Fara doar si poate, voi adopta , sau mai simplu, voi merge pe LED

Editat de Astral
Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Petre

in primul rand sanatate si multumim de feedback.

Asa cum am discutat, din aceeasi poveste "Jk Lumini", ar mai fi pasul urmator, daca te intereseaza:

JW Speaker pentru ceata JK Wrangler:

Dimensiuni:

http://www.headlightrevolution.com/v/vspfiles/assets/images/dimensions_model_6145.jpg

http://www.headlightrevolution.com/JWSPEAKER_6145_black_p/jw-6145b.htm

Specificatii:

http://www.jwspeaker.com/products/headlights/model-6045-45-round-led-fog-light.pdf

Despre kit:

http://betterautomotivelighting.com/tag/jk/

Functie de suportul (tipul de bara) unde se instaleaza ar fi nevoie si de astea:

http://www.tlg-auto.com/JEEP_JK_Wrangler_LED_Foglight_Bracket_p/jeep002.htm

Video tutorial instalare:

http://youtu.be/roPO6V3m6F4

Sa auzim de bine!

Ionut

Mai jos niste poze:

Sursa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151518664161661.1073741825.236442806660&type=3

734951_10151432683681661_1899165296_n.jpg.b8a64c211855a51f719cf4006114e144.jpg

si o echipare JW Speaker completa ptr JK :-)

536683_10151518665076661_1653252755_n.jpg.f9e4cc140e8c98439f569e762248abcc.jpg

LE:

Cateva precizari

- modelul 6045 este modelul ACTUAL care are un mic handicap - lipsa urechilor de prindere, etc etc

- modelul 6145 este modelul IN LUCRU care vine sa se imbine PLUG & PLAY mai ales ptr JK Wrangler unde cererea a fost ceva mai mare.

Editat de ipampu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Ce sa zic, am montat farurile. Daca voi avea probleme cu politia, dar nu vad de ce , le voi inlocui.Lumina este peste asteptari. M-am bucurat ca nu se incalzeste farul (sticla), dar partea din spate a farului ,prajesti oua pe ea.

Cu luminile laterale. Nu ma pricep la LED-uri, dar cum am mai spus, inclusiv cu becurile clasice am avut probleme. Dupa ce am montat si al doilea far cu LED, la circa 5 minute, luminile de pe aripi au inceput sa palpaie. Mergand pe principiul priceputului, zic hai sa le schimb cu altele cu mai multe LED-uri. Cele de pe masina aveau un patratel, astea au patru patratele, si nu mai oscileaza.Becurile clasice se ardeau intr-o veselie, iar soclul dupa cum se vede , este ars, topit.

DSC00758.thumb.JPG.3b94e1a5723fade6a6a400ee1eef0916.JPG

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Sa le stapanesti sanatos.... zi mi si mie ce parere ai de ele dupa ce le montezi, eventual sa faci poze si un filmulet ceva.. Bafta si ms anticipat. QUOTE]

Visul American s-a The End !

Farului din stanga nu-i mai functioneaza faza scurta. Prima reactie de depanare a fost aceeasi ca cea de la televizoare, dar nu a functionat. Am fost nevoit sa montz vechile faruri.PA080597.thumb.JPG.4dd119dd7e0dbdd3c82e1d34daea239a.JPG

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Visul American s-a The End !

Farului din stanga nu-i mai functioneaza faza scurta. Prima reactie de depanare a fost aceeasi ca cea de la televizoare, dar nu a functionat. Am fost nevoit sa montz vechile faruri.[ATTACH=CONFIG]191768[/ATTACH]

Mai jos raspunsul de la americani. Alti bani, aceeasi distractie, si nu stiu daca merita

Hello sir,

I apologize for the delay in responding to you.

Those headlamps have become backordered. The soonest replacements we could get out to you may be in 3-4 weeks. I have your name and previous order information in hand and I will stay on top of this for you.

As soon as a new shipment of these lights comes into stock, I will inform you that a replacement is on the way. However, I would not be able to ship out a replacement until we received the defective headlamp to return to our vendor. If you want to handle that now or later, when we have a replacement to give to you, is up to you.

Thank you very much,

David Armstrong

Rebel Offroad LLC

23501 Commerce Center Dr Ste A

Laguna Hills, CA 92653

866-900-8841

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Aici ati citit, Alteta...?

http://www.rebeloffroad.com/terms.asp

"Return/Refund Policy

If you are not completely satisfied with one of our products you may return it any time within 30 days of the date of Sale for a hassle-free refund of the amount paid for the product. Refunds do not include shipping costs. On exchange of defective products, REBEL OFF ROAD LLC will pay for shipping on the outbound replacement product only. We only specify that the product not be damaged, missing components or manufacturer's documentation. Special order or non-stocking items are specifically exempted from this policy and will be assessed an appropriate re-stocking charge. Place your name and order number on the package for efficient identification. Please note that we do not pay the shipping charges involved in returning goods. Wheels are not returnable after tires have been mounted."

Link spre comentariu

Salut

am doua intrebari, poate cineva ma poate ajuta :

am un led bar chinezesc si as vrea sa-l aprind cand aprind faza lunga, am tot citit pe net dar nu am gasit de unde sa iau 12V din interiorul cutiei de relee/sigurante ( faza scurta + lunga sunt alimentate prin tranzistoare la JK). Are careva idee de vreun pin care sa aibe +12V cand se aprinde faza lunga iar acest fir sa fie prin cutia de relee/sigurante ? nu as vrea sa trag fir direct de la bec/far , as vrea o solutie cat mai elegenta care sa implice cat mai putine/scurte fire.

led bar -ul chinezesc face lumina cat china, aproape ca nu se mai simte ca aprind faza scurta+lunga dupa ce il aprind. E versiunea de pe net de "240W cu 80 leduri - combo beam", in realitate consuma approx 7A deci cam 85W. Datorita faptului ca faza scurta + lunga devin insignifiante as vrea sa inlocuiesc becul original H13 cu o versiune cu leduri (evident nu ceva similar cu ce s-a scris in acest thread) , ceva sa dea acolo lumina cat de cat ok daca ma opreste politia si ma pune sa aprind farurile. Aveti vreo recomandare referitoare la ceva becuri cu led model H13 cat de cat mai ok d.p.d.v. constructiv ? (parca H13 e la JK nu ?)

Multumesc.

Editat de Astral
VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
still not black enough
Link spre comentariu

@Pitonul - ce ai facut cu farul stricat ? daca nu ai facut nimic mi-l poti imprumuta pentru a incerca o reparatie ?

Farul este in drum spre americani. Raspunsul lor este putin mai sus. Partea "naspa" este ca eu l-am targuit din America , de la ei de acasa, ca american, nu din Europa, si ma considera fratele lor. Povestea cu imprumutul sigur o putem dezvolta. Ce scule ai ptr. LED-uri ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

din pacate inca ceva timp si bani pierduti... ca si In Romania un produs defect se schimba in realitate doar daca cumparatorul se prezinta cu produsul defect si vanzatorul are norocul sa il aiba pe stoc ... degaba bat campii cei de la OPC cu remediere in 7 zile ca in unele cazuri este imposibil ... a se vedea si raspunsul americanilor (3-4 saptamani) ... partea mai interesanta este daca americamii nu il pot inlocui in 3-4 saptamani ... dau banii inapoi ? Raspuns NU ... poate dura max 12 luni pana sa fie obligati de legile lor sa restituie contravaloarea produsului ( ATENTIE: NU si transportul lui care cade in sarcina cumparatorului ).

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@Pitonul - am tot felul de scule necesare unui "laborator" de electronica, ce ma intereseaza e sa ne ajutam recriproc in sensul in care eu sunt curios cum au rezolvat (sau au incercat sa rezolve) producatorii partea cu racirea ledurilor in interiorul farului si ce solutie optica au adoptat, iar cu ocazia asta vedeam si ce s-a stricat efectiv in farul tau si eventual ce a fost prost proiectat.

@Worldscape - foarte corect, de aceea de cate ori am ocazia prefer sa cumpar fara garantie lucruri pe care le pot studia inainte, iar dupa ce le cumpar sa le demontez si sa incerc a le imbunatati inainte de a le folosi (in general chinezarii pt. sunt ieftine si n-am cum sa reproduc asa ieftin carcasele si alte subansamble, apoi inlocuiesc piesele de calitate proasta cu unele made in japan, germany, hand made - le testez indelung si abia apoi le pun la treaba - poate nu pare rentabil dar e si o chestie de hobby plus siguranta pe care ti-o da lucrur testat/facut de/cu mana ta :wink: )

still not black enough
Link spre comentariu

@gigipunga: NU este intotdeauna valabila solutia ta ... iar impedimentul cel mai mare este ce faci daca nu ai timp de experimente si respectiv nu te pricepi si esti doar un utilizator normal ?

- fara sa mi-o iei in nume de rau principiul tau se bazeaza pe "carpeala" din punctul meu de vedere.

- tot asa altii au un alt principiu si anume de a cumpara ceva de firma si recomandat pe piata pt. a nu-i durea capul... cazul lui Pitonu este unul din acelea de 1-2% dintre clientii de JW Speakere.... intamplarea fiind ca o sa mai piarda putin timp si niste banuti cu trimisul si cu adusul celui nou deoarece l-a cumparat in SUA.

Tehnic vorbind, partea cu racirea LED-urilor este asigurata de carcasa spate a farului care este radianta.... a se vedea pozele produsului.

Editat de worldscape

Link spre comentariu

Laur, e prea banala electronica aceea din proiector ca sa poti numi carpeala o incercare de reparatie. Poate fi o lipitura rece, un traseu intrerupt sau altceva banal.

Chiar si daca LED-ul e defect, deja sunt pe piata atatea modele de LED-uri incat e posibil sa se gaseasca unul echivalent.

Cea mai delicata problema din punctul meu de vedere este sistemul optic respectiv lupa.

Link spre comentariu

Laur, e prea banala electronica aceea din proiector ca sa poti numi carpeala o incercare de reparatie. Poate fi o lipitura rece, un traseu intrerupt sau altceva banal.

Chiar si daca LED-ul e defect, deja sunt pe piata atatea modele de LED-uri incat e posibil sa se gaseasca unul echivalent.

Cea mai delicata problema din punctul meu de vedere este sistemul optic respectiv lupa.

teoretic asa este.... dar ramaene de vazut cum se poate desface sa nu se sparga ceva deoarece farul este capsulat.... si sa nu fie si lupa lipita pe led.... acum imi dau si eu cu parerea caci nu amdesfacut nicunul.... dar in cazul de fata este posibil sa fie mai cuminte sa il schimbi pe garantie.

Link spre comentariu

Aici ati citit, Alteta...?

http://www.rebeloffroad.com/terms.asp

"Return/Refund Policy

If you are not completely satisfied with one of our products you may return it any time within 30 days of the date of Sale for a hassle-free refund of the amount paid for the product. Refunds do not include shipping costs. On exchange of defective products, REBEL OFF ROAD LLC will pay for shipping on the outbound replacement product only. We only specify that the product not be damaged, missing components or manufacturer's documentation. Special order or non-stocking items are specifically exempted from this policy and will be assessed an appropriate re-stocking charge. Place your name and order number on the package for efficient identification. Please note that we do not pay the shipping charges involved in returning goods. Wheels are not returnable after tires have been mounted."

Cu plecaciune tin sa va anunt ca in urma unui telefon primit la o ora nepotrivita,ptr. fus-orarul nostru, am fost anuntat ca farul a fost expediat catre subsemnatul, in conditiile in care nu am apucat sa-l expediez pe cel defect. Aici se pare ca voi avea ceva probleme la vama, Dar, jos palaria ptr. corectitudinea si increderea "rebelilor"

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

felicitari.... cu putin noros iar trebuie sa dau bara jos sa le schimbi la loc :) .... sau le tii in probe pe masa vreo 2 luni dupa care le montezi ca sa nu se defecteze din nou :ha:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Azi(ieri) am ridicat coletul cu farul. Ca noutate, nu stiu de ce si asta primavara si acum a ajuns prin posta romana, dar acum vamuirea se face undeva la un punct vamal central, dupa care coletul este trimis la oficiul postal de care apartine adresa de domiciliu, cu taxa vamala calculata. Nu esti de accord cu ea, nu poti rezolva la oficiul postal si trebuie sa ajungi undeva la directia vamilor. Partea buna este ca de la orice oficiul postal poti expedia colete externe fara agent vamal, doar in baza unei declaratii vamale cu ce contine pachetul si de ce vrei sa-l trimiti.

Taxa vamala ce am platit-o a fost contravaloarea TVA-ului la suma declarata a coletului plus un commission postal. Valoare colet(subevaluata) 200 dolari(645 lei)-155 lei + 2,30 lei = asta-i viata

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare