Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de duminica din satul Fundatica

cipytu

Postări Recomandate

Pentru ca tot eram la munte, dupa iesirea de sambata pe valea dambovitei, am incercat si duminica o tura pe langa Fundatica. Zona e superba si cu foarte mult potential pentru offroadeala. Am facut traseul fara sa ne documentam inainte si ne-a surprins foarte placut... o urcare lunga de dificultate medie, tocmai buna pentru duminica dimineata :old . Cand am ajuns sus nu am continuat prea mult prin padure pentru ca nu parea ca vom iesi in gol alpin si nu avea sens sa balaurim fara destinatie. Cu siguranta traseul se continua frumos, ar merita facut cu mai multa documentare inainte si cu mai mult timp alocat. Trackul il puteti vedea aici: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dadoooxcijqxvhcu

Filmocul aici:

RuEfHsuwuCw

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare de duminica din satul Fundatica

frumos.......drumul parea ca duce spre leaota, daca vad eu pe harta asta mica e o am la dispozitie acum. Am auzit pe un forum de drumetie de un drum nou ce s-a croit toamna asta spre leaota, pentru exploatarea lemnului. Poate e asta.

Link spre comentariu

Re: Plimbare de duminica din satul Fundatica

Nu era forestier cu siguranta, e foarte ingust si se vede ca nu au trecut utilaje pe acolo. Erau doar cateva urme de simex in zapada, semn ca au mai fost ceva "exploratori" in ultima saptamana.

• Like 1
:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare