codrinbzzz Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 cand depasesc 60 la ora in linie dreapta joaca volanul stanga- dreapta dar cand intru in curba nu mai joaca. am fost la mecanic si mi-a spus ca nu are nimic directia. mi-a recomandat sa verific jantele sa nu fie ovalizate. le-am verificat si nu au nimic jantele. poate cineva sa ma ajute? m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: joaca volanul Incearca si la alt mecanic. Am avut si eu aceeasi manifestare, e drept, la Disco1, si pana n-am reconditionat caseta (cu alta SH:grin:), n-am rezolvat problema. Era uzura foarte mare in caseta si nu mai putea fi "stransa". Acum strang bani pentru o caseta noua. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: joaca volanul verifica bara panhard. Are bucse silence si de acolo pleaca tot dansul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miky Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: joaca volanul am si eu aceeasi problema de o vreme si nu reusesc sa-i dau de cap. si mie mi-au spus o serie de mecanici ca directia e ok, panhard ok, etc..:al pe langa acest simptom mai am o ciudatenie, la franare imi trage volanul stanga si intra ABS-ul. Am ajuns la concluzia ca oarecum cele 2 probleme sunt legate deoarece ABS-ul este OK. mentionez ca am gume de 33 MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: joaca volanul SI eu m-am lovit de aceasta problema....am verificat directia este ok, am echilibret rotile,am schimbat rotile cu altele si tot nimic....si intru-n final am schimbat rulmenti de roata care la mana nu aveau joc si problema a disparut,acum este foarte ok. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: joaca volanul Daca n-ai rezolvat-o inca treci pe la mine cu ea sa dau un ochi:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: joaca volanul acelasi lucru il am si eu. am verificat si eu jantele si cauciucurile, am schimbat amortizorul de directie si nici o modificare. dupa tot ce am citit pe forum, trebuie schimbate bucsELE si verificata 'omocinetica. Editat Ianuarie 21, 2018 de Astral :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: joaca volanul acelasi lucru il am si eu. am verificat si eu jantele si cauciucurile, am schimbat amortizorul de directie si nici o modificare. dupa tot ce am citit pe forum, trebuie schimbate bucsili si verificata 'omocinetica. acest joc = wobling= dansul mortii ( denumiri de alint a fenomenului) - pt toate masinile cu punte rigida, indica starea de deteriorare a unor elemente ale directiei. Trebuie verificate cu maxima atentie : - joc caseta directie, mai ales pe zona de zero( cu volanul pe drept) - joc rulmenti roata - joc bucse bara Pachard - joc capete bara conexiune - echilibrare roti - geometrie directie - descentrare discuri de frana (daca wobling-ul apare la franare) - amortizor de directie - stare centrare jante /strangere piulite roti Cateodata apare brusc datorita noroiului solidificat pe roti, la iesirea din teren. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ion_ion Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: joaca volanul am avut si eu o problema asemanatoare in urma cu vreun an . simptome ; - daca parcam masina cu rotile virate cand plecam a doua zi, la 80-90 km/h aparea un joc in volan care pe la 100 la ora disparea. dupa cativa km parcursi acest joc disparea. - cand parcam cu directia dreapta jocul nu se simtea a doua zi cand plecam cu ea. Se intampla si la cald (vara) dar mai ales pe vreme rece. Ma saturasem sa echilibrez rotile in fiecare saptamana si in fiecare zi sa fac presiunea la mai multe centre crezand ca nu au aparatele calibrate , am schimbat chiar si amortizorul de directie cu un OME desi masina este stock astfel ca, dupa ce am citit mai multe pareri pe forum ; am schimbat cauciucurile cu un set nou de BF am plecat la Bansko anul trecut si in primavara am pus setul de vara la fel de nou si iata ca din octombrie 2010 acel joc a disparut. multa bafta si noroc sa fie la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate