marian nicolae Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 imi agata in a2a si uneori in marsarier,pedala de ambreiaj este foarte moale si tine foarte jos,as vrea sa alu si ceva pareri despre pret piese si manopera in cazul in care trebuie sa schimb ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Intai ar trebui sa fii sigur ca ambreiajul este aerisit, si apoi daca tot mai face si tine tot jos ar trebui inlocuite sincroanele respective, cel de a 2-a costa cam 500 de lei la Alpadrino, problema e pana ajungi sa-l schimbi, deoarece trebuiesc niste prese cam "dedicate" modelului astuia de cutie. Dar daca dupa ce ai scos-o din viteza 1, apesi ambreiajul si tii apasat 5 secunde si apoi bagi a 2-a, mai caraie ? 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Intai ar trebui sa fii sigur ca ambreiajul este aerisit, si apoi daca tot mai face si tine tot jos ar trebui inlocuite sincroanele respective, cel de a 2-a costa cam 500 de lei la Alpadrino, problema e pana ajungi sa-l schimbi, deoarece trebuiesc niste prese cam "dedicate" modelului astuia de cutie. Dar daca dupa ce ai scos-o din viteza 1, apesi ambreiajul si tii apasat 5 secunde si apoi bagi a 2-a, mai caraie ? nu stiu cum se aeriseste ambreiajul,voi incerca si varianta cu 5 secunde,de carait nu caraia doar ca trebuie sa fac mai multe incercari pana trece din punctul mort in a2a si uneori la marsarier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? scoate sunet ciudat sau nu cand bagi in 2? incerca inainte sa bagi in a-2 sa calci repede ambreiajul de 2 ori. daca intra usor dupa miscarea asta sigur e de la amreiaj. Dupa ce s-a incalzit mai face? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? scoate sunet ciudat sau nu cand bagi in 2? incerca inainte sa bagi in a-2 sa calci repede ambreiajul de 2 ori. daca intra usor dupa miscarea asta sigur e de la amreiaj. Dupa ce s-a incalzit mai face? nu scoate nici un zgomot,voi incerca si cu pedalade 2 ori si voi fi atent cand se incalzeste daca mai face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? vad ca in semnatura ai si un BMW....daca incerci sa schimbi vitezele ca la el,...sa stii ca poate agata... o alta cauza ar putea fi timoneria un pic uzata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? vad ca in semnatura ai si un BMW....daca incerci sa schimbi vitezele ca la el,...sa stii ca poate agata... o alta cauza ar putea fi timoneria un pic uzata.... pai nu se schimba vitezele la fel? si ce este aia timonerie? sindromul este ca parca nu ar fi aliniate 1a cu a 2a si cand vreau sa schimb agata un colt inspre stanga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? ba da se schimba la fel :grin: teoretic....nu de alta dar si femeile sunt toate la fel :ha: la BMW schimbatorul e mai precis....in grila de schimbare ....la Nissan nu este timonerie = mecanismul care selecteaza treapta de viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? ba da se schimba la fel :grin: teoretic....nu de alta dar si femeile sunt toate la fel :ha: la BMW schimbatorul e mai precis....in grila de schimbare ....la Nissan nu este timonerie = mecanismul care selecteaza treapta de viteza ahaaa! acum am inteles! tinand cont ca a venit frigul ma voi rezuma la "timoneria" sotiei si la vara la cea a masini,banuiesc ca la masina este mai mult de munca multumesc de sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Are si Nissanul o grila , dar e in cutie . Dupa un timp de convietuire te vei adapta la cutia de Nissan . Va deveni obisnuinta , a doua natura ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Re: cutia sau ambreiaju? scoate sunet ciudat sau nu cand bagi in 2? incerca inainte sa bagi in a-2 sa calci repede ambreiajul de 2 ori. daca intra usor dupa miscarea asta sigur e de la amreiaj. Dupa ce s-a incalzit mai face? daca calc de2 ori tot cam asa este dar dupa ce se incalzeste merge mai bine,asta inseamna ca...? Editat Noiembrie 27, 2011 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? asa face si a mea de cand s-a racit afara, nui stres poate ai putina uzura pe la ambreiaj. Daca ai tip iarna e bine sa mearga masina vreo 5 minute si apoi sa pleci de pe loc. Face bine sa se incalzeasca putin inainte subansamblele. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? asa face si a mea de cand s-a racit afara, nui stres poate ai putina uzura pe la ambreiaj. Daca ai tip iarna e bine sa mearga masina vreo 5 minute si apoi sa pleci de pe loc. Face bine sa se incalzeasca putin inainte subansamblele. am sa tin cont,multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Iti recomand sa conduci un Saviem pentru un timp, si atunci o sa fii mai mult decat multumit de cum intra in vitaeza masina. Fara gluma, exact aceleasi probleme le avea si nevasta-mea cand a inceput sa conduca Nissanu`, si acum ne batem pe masina :ha: Cand intra mai greu fa mai multe pedale, sau dai cu shpritz ca la cutiile nesincronizate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Iti recomand sa conduci un Saviem pentru un timp, si atunci o sa fii mai mult decat multumit de cum intra in vitaeza masina. Fara gluma, exact aceleasi probleme le avea si nevasta-mea cand a inceput sa conduca Nissanu`, si acum ne batem pe masina :ha: Cand intra mai greu fa mai multe pedale, sau dai cu shpritz ca la cutiile nesincronizate... pai si la mine tot nevasta conduce Nissanu dar vrea sa-mi ia BMW-ul pe motiv ca nissanu nu intra bine in viteza:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Vorba lu tata, toate-s la fel :ha: E greu frate sa le multumesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cutia sau ambreiaju? Vorba lu tata, toate-s la fel :ha: E greu frate sa le multumesti corect!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: cutia sau ambreiaju? ambreiajul uzat sau cablul de la ambreiaj uzat(mie mi s-a rupt o singura data si costa cca. 300 lei dar daca o patesti nu mai bagi in viteza) si da, cutia nu este comparabila cu una de bmw avand in vedere si levierul de autobuz... trebuie bagat mai cu grija ceva probleme la marsarier mai am si eu uneori, dar pentru asta trebuie facut un reglaj in cutie Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate