Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Azi am vrut sa ies la schi.....dar din cauza vantului....nu mergea nici un cablu.....asa ca m-am noroit un pic :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2008 Autor Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Iesire la schi....dar tot in noroi am ajuns de saptamana viitoare o sa incep sa bat cu pasul traseele de prin Piatra Craiului...sa vad cum au iesit din iarna......si cate din ele se mai pot calca si cu rotile..... :lr :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Iesire la schi....dar tot in noroi am ajuns După cîte am văzut s-a cam topit ÅŸi la voi zăpada, aÅŸs că de acum numai de noroi o să ai parte. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2008 Autor Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Iesire la schi....dar tot in noroi am ajuns pe la poalele muntelui e noroi....dar mai sus e zapada destula.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Iesire la schi....dar tot in noroi am ajuns Foarte tare,Marius.....vad ca te dai prin Poiana mica.... :h5 W-E viitor bricolam un pic la "Autoutilitara" mult asteptata :banana :banana :banana , bem o bere si tragem un noroi...de control,asa.... :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate