Yonutz Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @ipampu Nu, nu va fi un concurs de sarituri. Pozele colegului sunt putin "artistice" si foarte spectaculoase. Vom incerca sa facem acel trial "tehnic" unde sa limitam fuga prin incrucisari de punti si sa "limitam" sariturile ptr viraje. Scopul fiind unul nobil vom incerca pe cat posibil sa limitam "acrobatiile" si astfel riscurile la care pot fi expusi participantii. Intr-o egala masura dorim ca acest trial sa fie ca o intalnire de sfarsit de an de unde sa vi si sa pleci cu zambetul pe buze, fara teama de a strica masina dar in acelasi timp incarcat de adrenalina unei competitii. Locul in sine unde se va desfasura evenimentul nostru este o fosta mlastina, acum secata cu diferente de nivel, inclinatii, obstacole etc. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @ipampu nu e concurs de sarituri, poti pune si troliul, depinde cat te tine masina, sau cat de mult vrei sa castigi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @ipampu nu e concurs de sarituri, poti pune si troliul, depinde cat te tine masina, sau cat de mult vrei sa castigi! No sincer nu prea vad cum iesi din gropile astea fara sa sari, decat daca pui troliul sau le urci in marsalier ... :pl1 Editat Noiembrie 29, 2011 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! No sincer nu prea vad cum iesi din gropile astea fara sa sari, decat daca pui troliul sau le urci in marsalier ... :pl1 ...sau usurel cu lu` Flashu ;)))) IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Sa vorbim de trasee ... Exista un traseu de OPEN mai greu. Exista un traseu de STANDARD mai usor ptr masinile stock Organizatorii nu obliga concurentii sa se inscrie la o anume clasa. Am scris mai sus. Recomanda niste dotari minime. Atata tot. La fata locului dupa vizualizarea traseului te poti inscrie oriunde doresti. Sa vorbim de castiguri, premii samd ... Anul trecut am premiat cel mai bun timp la ambele clase ( a nu se asocia aceasta cu castigarea concursului). De asemenea am premiat printr-o comisie facuta de organizatori si parteneri anumiti participanti. Mai jos am sa exemplific ... Am premiat pe un concurent mai ghinionist ptr ca a dejantat. Am premiat pe un concurent cu IMS ptr ca se afla la primul lui concurs si cu toate asta a avut curajul sa se bage. Am premiat un concurent ptr ca a batut drumul de la Constanta sa fie alaturi de noi 5 minute. Am premiat un concurent ptr ca era o doamna si mai mult decat atat a avut curaj sa intre in traseu cu o masina lunga la sectiunea de OPEN. Am premiat un concurent ptr ca a avut ghinionul ca dupa 10m de traseu sa-i cada sufa si sa se infasoare pe planetara si a fost oprit de organizatori din traseu ptr ca risca sa se dea peste cap. Vedeti voi, Toti concurentii inainte de linia start sunt deja castigatori. Ptr ca adevaratul premiu e cel moral de care beneficiem cu totii by default si anume ...umanitara de dupa. Nu e necesar sa te grabesti, sa demonstrezi nu stiu ce ...Faptul ca ai ajuns acolo la start demonstreaza ca esti un invingator. A nu se intelege ca e un concurs in care se premiaza esecurile. Nu domnilor, este un concurs unde se premiaza bunavointa. Ptr alte nelamuriri va stam la dispozitie cu mare placere. Editat Noiembrie 29, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Yonutz - da Yonutz...dar cum spun..."UNDE ADRENALINA NU E...NIMIC NU E" :(:sr IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Yonutz - da Yonutz...dar cum spun..."UNDE ADRENALINA NU E...NIMIC NU E" :(:sr Cine spune ca nu e adrenalina? Depinde care este limita fiecaruia si ce inseamna ptr fiecare aceasta adrenalina sau miza (depinde de scala fiecaruia)... :wink: Fara spectatori in groapa aia "la liber" e intr-un fel pe cand pe un traseu impus, cu spectatori ...lucrurile se pot amplifica sau se pot simplifica ...depinde de fiecare participant ...E cam asa: calci pedala de acceleratie, creste pulsul, iei piciorul din gaz, te uiti la oamenii de pe margine care te incurajeaza ...mai departe ...decide liberul tau arbitru sau instinctul ce si cum sa faci ... :wink: Editat Noiembrie 29, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Io sugerez anul asta sa dati si premiul "Cine zboara cel mai sus, mai sus" ca noi ne-am antrenat cum se cuvine si suntem pregatiti :banana GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @ipampu nu e concurs de sarituri, poti pune si troliul, depinde cat te tine masina, sau cat de mult vrei sa castigi! te bagi si u ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Sa vorbim de trasee ... Exista un traseu de OPEN mai greu. Exista un traseu de STANDARD mai usor ptr masinile stock Organizatorii nu obliga concurentii sa se inscrie la o anume clasa. Am scris mai sus. Recomanda niste dotari minime. Atata tot. La fata locului dupa vizualizarea traseului te poti inscrie oriunde doresti. Sa vorbim de castiguri, premii samd ... Anul trecut am premiat cel mai bun timp la ambele clase ( a nu se asocia aceasta cu castigarea concursului). De asemenea am premiat printr-o comisie facuta de organizatori si parteneri anumiti participanti. Mai jos am sa exemplific ... Am premiat pe un concurent mai ghinionist ptr ca a dejantat. Am premiat pe un concurent cu IMS ptr ca se afla la primul lui concurs si cu toate asta a avut curajul sa se bage. Am premiat un concurent ptr ca a batut drumul de la Constanta sa fie alaturi de noi 5 minute. Am premiat un concurent ptr ca era o doamna si mai mult decat atat a avut curaj sa intre in traseu cu o masina lunga la sectiunea de OPEN. Am premiat un concurent ptr ca a avut ghinionul ca dupa 10m de traseu sa-i cada sufa si sa se infasoare pe planetara si a fost oprit de organizatori din traseu ptr ca risca sa se dea peste cap. Vedeti voi, Toti concurentii inainte de linia start sunt deja castigatori. Ptr ca adevaratul premiu e cel moral de care beneficiem cu totii by default si anume ...umanitara de dupa. Nu e necesar sa te grabesti, sa demonstrezi nu stiu ce ...Faptul ca ai ajuns acolo la start demonstreaza ca esti un invingator. A nu se intelege ca e un concurs in care se premiaza esecurile. Nu domnilor, este un concurs unde se premiaza bunavointa. Ptr alte nelamuriri va stam la dispozitie cu mare placere.:br:br:br:10:10 pana la urma distractia si ai ajuta pe alti ne face fericiti pe toti ,,,noi ca ne distram umpic mai mult si ne simtim bine ,,, iar iei ,,primesc un ajutor din partea noastra ,,,deci pana la urma toti suntem invingatori in sinea noastra .SI APROPO SI IO O SA FIU LA PRIMUL CONCURS ORGANIZAT ASA DA EMOTIILE SUNT BLANA:scrCU TOATE CA ACUM 2 SAPTAMANI AM FOST PE ACOLO SI NU AM AVUT NICI-UN STRES ASA CA NU-VA SUPARATI PE MINE DACA INCURC CEVA PE ACOLO :h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! am inteles deci pot plati taxa linistit si acolo la fata locului depinde cu cine vin sa il trec copilot ,.multumesc "Pentru evitarea confuziilor si identificarea rapida a platitorilor va rugam precizati la depunere urmatoarele : - nume, prenume + ID-ul de pe forum - in cazul in care depuneti taxa pentru alta persoana, precizati si numele persoanei pentru care depuneti " :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! anul asta poate conving si alti colegi de la Offroad in Dobrogea sa ma insoteasca daca gasim ceva timp liber ..nu mai vin cu Aro ca nu e gata si vreau sa mai castige si alti premii :ha: vin cu autobuzul (chevy tahoe ).Frumoasa initiativa ca de fiecare data Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! anul asta poate conving si alti colegi de la Offroad in Dobrogea sa ma insoteasca daca gasim ceva timp liber ..nu mai vin cu Aro ca nu e gata si vreau sa mai castige si alti premii :ha: vin cu autobuzul (chevy tahoe ).Frumoasa initiativa ca de fiecare data Sunteti bineveniti ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Prezent un hdj 4.2 si un gmc 5,8,sa ne vedem cu bine:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Prezent un hdj 4.2 si un gmc 5,8,sa ne vedem cu bine:h5 Hopaaaaaaa........ai inviat bre ?!? :ha: Nu le ai tu cu telefoanele, dar macar nimeresti tastele de la calculator .......:ha: ..................................... Serios, deci de cate inscrieri e vorba ? Una sau doua ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! una sigur ,sa vad azi si pentru a doua inscriere:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! :op martin....... back in business !!!!:oldPrezent un hdj 4.2 si un gmc 5,8,sa ne vedem cu bine:h5 the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Buna seara Sunt incepator in ale Off-ului si am un Opel Frontera stock.Masina e ok in schimb e stricat amortizorul pe partea dreapta fata.Am cauciucuri Toyo Open Country AT.Am fost la doua runde de offroad usor cu colegii de la OffroadDobrogea cu amortizorul stricat..Ar trebuii schimbat amortizorul sau merge asa? Estimativ cate ore tine traseul Standard si cel Open? Eu vin de la Constanta si vreau sa stiu daca trebuie cazare sau se vine dimineata si plecam seara. Multumesc.. Cu stima, Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Buna seara Sunt incepator in ale Off-ului si am un Opel Frontera stock.Masina e ok in schimb e stricat amortizorul pe partea dreapta fata.Am cauciucuri Toyo Open Country AT.Am fost la doua runde de offroad usor cu colegii de la OffroadDobrogea cu amortizorul stricat..Ar trebuii schimbat amortizorul sau merge asa? Estimativ cate ore tine traseul Standard si cel Open? Eu vin de la Constanta si vreau sa stiu daca trebuie cazare sau se vine dimineata si plecam seara. Multumesc.. Cu stima, Catalin sal este de recomandat sa il schimbi te va ajuta si in fooroad si in onroad :dr2:be KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @basykes Salut, Traseul e unul de tip trial. Adica desfasurat intre "benzi" pe distanta scurta. Cu frigul nu depinde de noi ...e decembrie. Faptul ca in ultimii ani au venit oameni de la peste 200km ...ar putea fi un bun argument sa "merite". Editat Decembrie 1, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! am fost azi sa vad ...locatie , intradevar interesant :br organizatori Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Sunt si eu prezent ! Probabil ca la hobby ! Voi achita la fata locului ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Sunt si eu prezent ! Probabil ca la hobby ! Voi achita la fata locului ! Te-am trecut in tabelul din primul post ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! La open pot sa ma dau si cu 37? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu69tlk Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! vin si eu la standard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate