raduRUK Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 A venit toamna, a mai trecut o saptamana si uite cum am mai facut si o iesire in padurile de langa Focsani..... Am avut tot ce ne trebuia, vreme buna, ceva noroaie in care s-a infipt Meli, etc reteta pt o zi faina petrecuta cu prietenii....... pozele ne stau marturie !:wink: Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 nu inteleg de ce s-au uploadat atat de aiurea pozele...... drept urmare voi mai posta cateva...:g Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 si inca un set.....[ATTACH=CONFIG]121503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121506[/ATTACH] Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 O iesire scurta, neanuntata, cel putin pentu mine, vreme frumoasa peisaje extraordinare! Din nimic am reusit sa incropim o dupamiaza frumoasa. Cateva noroaie, ceva miros de ambreiaj :grin: si ceva morcovi la intoarcere, ptr ca eu, ca de obicei, am gasit o scurtatura :ha::ha: ce s-a dovedit a fi "lungatura" sau mai exact scurtatura spre intuneric !" E unii" care nu le place noaptea la padure :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Iesirea a fost NEorganizata la bar Aida , doar o discutie evaziva cu Radu am avut cu o zi inainte , restul mie unu mi-a placut foarte mult . O iesire in care am exploatat o zona putin cunoscuta , imi pare rau doar de namoalele alea de la care ne-am intors ( nu mai vazusem namoale de 4 luni , ca nici nu mai stiu sa intru in ele) Zona in care ne-am plimbat a fost de la Dalhauti pana in apropiere de Mera (ne-am intors la mazim 3 km de mera) la intoarcere am ajuns la Faraoanele pe scurtatura lu Rechinu :br Zona este namoloasa rau , doar sa vina sezonul ploios , si distractie la maxim . Editat Noiembrie 14, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 " E unii" care nu le place noaptea la padure :ha::ha::ha: Eu unul sunt dotat cu 4 proiectoare + 2 faruri......... nu aveam nimic in potriva sa le folosesc prin padure :grin: LE : Iulian, si mie mi-a placut traseul, si din punctul meu de vedere merita sa-l mai facem odata, dar sa mergem pana la capat in Mera ;) Editat Noiembrie 14, 2011 de raduRUK Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 " E unii" care nu le place noaptea la padure :ha::ha::ha: Eu unul sunt dotat cu 4 proiectoare + 2 faruri......... nu aveam nimic in potriva sa le folosesc prin padure :grin: LE : Iulian, si mie mi-a placut traseul, si din punctul meu de vedere merita sa-l mai facem odata, dar sa mergem pana la capat in Mera ;) Daca aveai simexuri sau macar KMuri sigur insistam si eu si Rechinu sa mergem mai departe(era ce-a mai scurta scurtatura:banana) Asa ca ... nici nu stii ce pierzi la namoale :Hr prin zona aia sunt multe scurtaturi poate reeditam ceva peste o saptamana sau doua . PS . Stie Rechinu o scurtatura misto pan la Releu ..... uau Editat Noiembrie 14, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Tocmai pt ca stiu ce pierd, de azi de la prima ora am inceput sa ma interesez serios de 4 gume pt noroi ....... daca nu gasesc ceva bun sa cumpar, am in garaj la tara 4 buc. profil tractor puse pe jante de opel frontera. Le aduc sa vad poate reusesc vreo adaptare la prindere, daca nu, scot gumele de pe jante si le pun pe ale mele cu 1 zi inainte de a pleca in traseu....... Deci, la urmatoarea iesire : NAMOL sa fie !!!!!!! :banana Editat Noiembrie 14, 2011 de raduRUK Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Sa inteleg ca a fost o iesire fara finalizare.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Bravo Meli nu stai degeaba.Ai prins si tu un pikup la inghesuiala :ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Data viitoare luam si o maseuza cu noi, ca sa avem si finalizare :wink: Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 " E unii" care nu le place noaptea la padure :ha::ha::ha: Eu unul sunt dotat cu 4 proiectoare + 2 faruri......... nu aveam nimic in potriva sa le folosesc prin padure :grin: LE : Iulian, si mie mi-a placut traseul, si din punctul meu de vedere merita sa-l mai facem odata, dar sa mergem pana la capat in Mera ;) Asculta la Rechinu ca stie ce spune, iarna nu-i ca vara, cu sau fara proiectoare :ha::ha: O sa afli tu cat de curand, unii deja stiu......:ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Se pare ca ati avut parte de o iesire frumoasa ! :br:br:br Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Se pare ca ati avut parte de o iesire frumoasa ! :br:br:br Vrancea este foarte frumoasa !! Pacat ca in curand se termina padurile de taiat si animalele de impuscat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Domnilor !!!! La urmatoarea iesire ma abonez si eu ( daca imi termina mecanicul reglajele la carburator ) ..:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 abia asteptam sa-ti revii si tu cu picioarele pe panant :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Domnilor !!!! La urmatoarea iesire ma abonez si eu ( daca imi termina mecanicul reglajele la carburator ) ..:ap Oooooo, era si timpul :ha::ha LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Mai sunt ceva poze si un filmulet la Cristi, dar tre sa vedem cum ajungem in posesia lor! Acolo se poate vedea opusul spalatoriei marca Mely :ha::ha: O groapa, un Jeep si Mely! Cinci minute si Jeepul e plin de noroi :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Muntii Vrancei 12 - 11- 2011 Mai sunt ceva poze si un filmulet la Cristi, dar tre sa vedem cum ajungem in posesia lor! Acolo se poate vedea opusul spalatoriei marca Mely :ha::ha: O groapa, un Jeep si Mely! Cinci minute si Jeepul e plin de noroi :ha::ha::ha: Noroc ca existat si al doilea Jeep care sa salveze situatia.......:ha: "prietenii stiu de ce....'':uameni Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate