Max Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Postez aici clasamentele finale (sau cel putin ultima varianta a lor) ale Campionatului National de Offroad 2011 CNOR - FRAS Cu ocazia aceasta doresc ca sa ii felicit pe toti participantii la acest campionat si in mod special pe castigatori. Clasamentele pentru piloti: Editat Aprilie 15, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Clasamentele pentru copiloti: Editat Noiembrie 16, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 bravo razvanutza! eu sunt mandru de tine. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari Razvanutza ! Felicitari Stefan79 ! Felicitari tuturor concurentilor si in special doamnelor ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari Razvanutza ! Felicitari Stefan79 ! Felicitari tuturor concurentilor si in special doamnelor ! bre, n-auzisi ca standardu' nu conteaza?:ha: ca-l felicitam si io:br Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari VStef! Felicitari Razvanutza! Felicitari tuturor participantilor! ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari lui Radu Chelaru care mi-a fost copilot tot anul el nu a putut puncta datorita regulilor...:uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 ... nu a putut puncta datorita regulilor... De ce nu a putut puncta? Despre ce reguli e vorba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 De ce nu a putut puncta? Despre ce reguli e vorba? Pentru ca anul acesta putea sa puncteze numai la extrem 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Max: nu este vorba de o regula, ea nefiind scrisa in Regulament. Totusi, exista ceva, o cutuma, un obicei, o vorba transmisa din generatie in generatie pe cale orala, care face pe toti organizatorii sa il ignore pe Radu Chelaru anul acesta. Astfel, se spune ca, deoarece anul trecut, in echipaj cu RazvanGTC si Toyota 70, Radu s-a clasat pe locul 3 la Open, anul acesta, in echipaj cu Miron Sorin si Mitsubishi Pajero, s-a dat degeaba. In practica, Campionul National la Copiloti, clasa OPEN este Radu Chelaru. Dar, dupa cum arata clasamentele, el va trece uitat de istorie anul acesta. Mai grav este ca prevederea respectiva NU se afla in Regulament (cel care este disponibil pe site FRAS la ora postarii acestui articol aici, acelasi care a fost pe site pe toata durata campionatului. Fac aceasta mentiune fiindca pe site fras se mai modifica documentele din mers, fara sa apara vizibil aceste modificari...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Radu, lasa ca noi nu te vom uita. Felicitari campionul( radu chelaru) Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Cu tot respectul dar treaba asta mi se pare un bullshit. Anul trecut e anul trecut, anul asta e anul asta. Desi acum imi aduc aminte despre niste dscutii pe tema asta consider ca nu e ok ca sa fortezi pe cineva ca sa se dea la extrem daca nu vrea sau nu poate. Omul si-a luat licenta, si-a platit taxele, nu ar trebui ca sa fie dsicriminat in felul acesta. Parerea mea... Radu :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 :grin::grin::grin: regula asta NESCRISA este deja de 2 ani in functie, ca vezi doamne impinge lumea la extrem ... impinge la absente an de an .... dar asa s-a hotart dom'le. Felicitari speciale ptr Cristina Lazariu care oricum este pe podiumul copilotilor :no11:bravo FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 O mentiune speciala pentru Miron Sorin (I la open) si Robert Tutuianu (II la extrem) care au concurat pe masini foarte apropiate de modelele stock...:br:br:br Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 :gr1:gr1:gr1 Felicitari campionilor !!! Felicitari Campionului neoficial .... Mr Muscolo ....si tuturor participantilor Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari lui Radu Chelaru care mi-a fost copilot tot anul el nu a putut puncta datorita regulilor...:uameni Si adica, la Gala campionilor, Radu Chelaru nu va urca pe podium....? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Pai, il vezi pe undeva in clasamentul final oficial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Pai Razvanuta...ce modificari are masina mea in afara de gume de 825 mm rollcage si scuturi? Radu va fi alaturi de mine...neoficial va fi linga mine la fel cum a fost tot campionatul! Ii multumesc! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Pai Razvanuta...ce modificari are masina mea in afara de gume de 825 mm rollcage si scuturi? Radu va fi alaturi de mine...neoficial va fi linga mine la fel cum a fost tot campionatul! Ii multumesc! poate gurile de aerisire "race type" de pe capota ? :ha: Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari campionilor si tuturor care au participat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Pai Razvanuta...ce modificari are masina mea in afara de gume de 825 mm rollcage si scuturi? Radu va fi alaturi de mine...neoficial va fi linga mine la fel cum a fost tot campionatul! Ii multumesc! Ai ma Sorine, si la nas nu-i ridici o statuie? :ha: Lasa ca mi-o ridica poponet :ha: Felicitari campionilor, vicecampionilor si rasvicecampionilor si la toata lumea buna a off road-ului! :wink: Editat Noiembrie 17, 2011 de Vali alias Babu am pus O la poponet...nu la al meu :))) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Lucrez la site-ul nou al CNOR. Am reusit si am pus clasamentele: http://www.cnor.ro/?page_id=15 Dati si voi o geana si mai veniti cu ideei cu ce sa mai contina site-ul. Va salut Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 INCA SE LUCREAZA LA EL. :grin: Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Rasty , vezi ca eu nu am participat numai la odorhei, la iasi si la cluj din motive obvie, in rest am fost la toate etapele, sa modifici te rog pe situl cnor Mersi pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Lucrez la site-ul nou al CNOR. Am reusit si am pus clasamentele: http://www.cnor.ro/?page_id=15 Dati si voi o geana si mai veniti cu ideei cu ce sa mai contina site-ul. Va salut Rasty Poze macar cu campionii, ideal cu toti concurentii........nume fara fețe, cui folosesc ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate