mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Poze macar cu campionii, ideal cu toti concurentii........nume fara fețe, cui folosesc ? Ca sa nu-ti raspund gresit. Nu am inteles la ce te referi. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Cam asa ceva.....niste poze prin care sa devina cunoscuti oamenii astia din lumea asta mica a off-road-ului...... Se poate face asta in sectiunea "Galerie imagini", unde pe langa poze din concurs sa existe si un loc unde sa-i poti vedea la fata pe concurenti. Crinu Andanut Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari tuturor participantilor.Cu siguranta a fost un efort financiar deosebit pentru fiecare etapa. Sunt sigur ca marea majoritate a facut sacrificii mari pentru a participa. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Vrei poza cu mine Astrale?:grin::grin::j zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Cam asa ceva.....niste poze prin care sa devina cunoscuti oamenii astia din lumea asta mica a off-road-ului...... Se poate face asta in sectiunea "Galerie imagini", unde pe langa poze din concurs sa existe si un loc unde sa-i poti vedea la fata pe concurenti. Crinu Andanut [ATTACH=CONFIG]121953[/ATTACH] Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu [ATTACH=CONFIG]121952[/ATTACH] Sunt total deacord, esti invitatu meu sa-mi trimiti poze cu cat mai multi. Eu acum scriu cod pentru site, nu stiu cand ma mai intalnesc cu o zi asa libera. Am salvat cu Crinu Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Trimiteti-mi poza cu nr. de licenta. La Crinu am pus link cu poza la clasamente. Rasty ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Valentin Alexandroae (Vali Alias Babu) + Adrian Floricescu (Adikamikaze) Marius Lupu + Dan Cernișov Radu Chelaru + Razvan Cirap (RazvanGTC) [ATTACH=CONFIG]121979[/ATTACH] Radu Chelaru Editat Noiembrie 18, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Le pun pe toate :wink: Pune-ti si voi numere de licenta ce mi-e mai usor sa caut Rasty Editat Noiembrie 17, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Vrei poza cu mine Astrale?:grin::grin::j Cu tine nu-mi trebe, bah uratule......:ha: Miron Sorin Andrei Museteanu Horatiu Bîrleanu (Horace) Florin Stănilă (Nașu Mare) Stefan Petcu (Stefan79) Carol Blavenstein (Blavenstein) Răzvan Căpățână (Razvanutza) + Stefan Vrabie (vstef_is_ Editat Noiembrie 18, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Boros Csaba Costel Casuneanu Alin Radu Robert Copacinschi Editat Noiembrie 18, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari la toata lumea si la anu sa fim cat mai multi. poze urmeaza sa punem si noi in cursul zilei de astazi. Respect Mihai Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor din campionat! Sper sa ne revedem la concursuri la anu! Succes in continuare! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Felicitari tuturor pentru realizarile de anul acesta si bafta la anul :br IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Cristina Lazariu - licenta nr 75 George Lazariu - Licenta nr 99 Editat Noiembrie 18, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 In primul rand felicitari tuturor participantilor , ...... Felicitari CAMPIONIILOR de la toate categoriile (standard,open,extrem) ...:1 Ar trebuie sa facem un topic cu : cea mai frumoasa etapa 2011 .... sau de ce nu , sa propunem catre Federatie cu premierea etapei (o cupa simbolica cu etapa anului curent ) ... 2012 sa speram ca vine cu trasee mult mai frumose .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 George Bobu - licenta nr 201 mute felicitari si ii doresc un parcurs cat mai indelungat :br Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 prietene astral, vreau sa atasez imaginea urcarilor lui fiko istvan si a lui miko istvan pe pantele din traseul de la mures...eu unul nu am prins in APARATUL meu de kko... nimic...ploua grav peste aparatura mea de inregistrare...eu si bogdan eram VARZA...poate cineva sa ma ajute ??? rog moderatorii sa faca apel la cine a fotografiat !!! ( posibil ca vreo echipa concurenta din Bucuresti...la clasa extrem sau open...rugam imagini...?!?!?) ...adresez lui Miko : " ma ungure...chiar ai urmarit o caprioara in timpul concursului ???...char daca lumea probabil crede ca glumesc , tie si lui astalalalt istvan v-a intrat la cap ca nu va poate bate nimeni ???...apoi afla de la mine ca mie i-mi face troliu mecanic un UNGUR...unu LOTI...de la Sihisoara...si in felul asta NOI, nebunii de la valcea, VENIM !!! " respect, a baratseg es udvozled ! astral, respectuos...multumesc, felicit si eu de asemenea campionii si MAI ALES, TOTI PARTICIPANTII !!! Editat Noiembrie 18, 2011 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Nea Gabi, sa stii ca nu te-am uitat, si asta e valabil pentru toti concurentii, dar azi-noapte am cautat dupa poze cat mai reprezentative si in acelasi timp simpatice si inca mai caut si acum ! Si ca sa-ti demonstrez, asta de mai jos e o poza care-mi place tare mult ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Sa se consemneze ca eu aveam vin rosu nu alta bautura de copii:-)) Traiasca buzaul! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Salut! Felicit si eu cistigatorii si participantii la Campionatul National editia 2011, il felicit inclusiv pe Radu Chelaru pe care eu personal il consider pe aceeasi treapta cu Sorin. In mod special felicit doamnele si domnisoarele care au facut parte din aceste echipaje!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Nea Gabi, sa stii ca nu te-am uitat, si asta e valabil pentru toti concurentii, dar azi-noapte am cautat dupa poze cat mai reprezentative si in acelasi timp simpatice si inca mai caut si acum ! Si ca sa-ti demonstrez, asta de mai jos e o poza care-mi place tare mult ! :h5 [ATTACH=CONFIG]122036[/ATTACH] Da' de ce-ti place tie asa mult poza asta?:)) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Clasamentele finale ale Campionatului National de Offroad 2011 Da' de ce-ti place tie asa mult poza asta?:)) sorine, poza atasata de prietenul nostru astral dovedeste ca el ne-a fost seara de seara tuturor concurentilor ' preparator fizic :2dr...si medic oficial de concurs :x'...putem prin urmare afirma : ' la asa antrenor si serioasa pregatire...asa mari sportivi...' a avut multa grija MISTER...( asa le zice in alt limbaj la antrenori ) de unu ca tine, incit este de fapt si meritul LUI ca tu ai cistigat REA...felicitari inca o data !!!:1 astrale, data viitoare cind ne mai vedem, te rog sa-mi prescrii si mie pe reteta vinul rosu...cred ca asta este secretul succesului...poate asa o sa calc si io vreodata pe urmele lui sorin...:ha::ha::ha: seara placuta !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate