Vizitator mao Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Ce-ati spune de un topic in care sa raspundem la aceasta intrebare, atunci cand le facem o imbunatatire sau de ce nu ...o zgarietura ... masinilor noastre? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? azi...nu prea multe...i-am dus antigel la analiza :grin: maine va primi tratament antireumatic pe la capete de bara....culisante si cruci... uitasem......si ceva benzina prin rezervor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Astazi nimic in schimb ieri i-am schimbat curele de la accesorii si am gresat-o la cardane si pivotii cu vaselina grafitata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? astazi absolut nimic ieri schimbat JANTELE iar maine montam o antena mai smechera pt. statie si mai vedem. va salut. Editat Noiembrie 17, 2011 de Astral Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? De ex la jantele alea ai putea pune o poza sa ne bucuram si noi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? azi 17 noiembrie toyot-ul meu si-a recapatat hard-top-ul , care avea structura interioara de aluminiu rupta (am refacut-o de la 0 folosind profil rectanguar de fier) si a primit o lada de zestre :banana( a se citi scule si alte chestii care de obicei stateau aruncate aiurea prin masina ). promit sa fac poze dimineata si sa le postez nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? No asa da:) Azi sper si eu sa apuc Sa montez jantele dup ce le-am intors, sablat si vopsit in camp. Dc apuc pun poze:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Si de ce nu faceti voi chestia asta fiecare pe topicul masinii voastre.....? Va place asa, o varza, la gramada....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? @Astral incercam sa facem o "varza a'la Cluj" care sa fie cat de cat de folos. Nu ti se pare ca ar fi mai multe topicuri dc ar deschide fiecare pt masina lui unul? No da daca nui voie, i-l inchidem:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? @mao astazi sper sa reusesc sa pun si cateva poze. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Lasa Astrale lumea sa se distreze. :wink: Eu azi doar am studiat puntile de Patrol ca sa vad cum le adaptez pe Toyota. :grin: E si asta ceva, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Muta bratele peste punte...la puntea fata. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Eu azi am spalat-o.. E verde :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Eu n-am facut nimic la Samurai. Nevasta. Aseara in parcare la Carfour. L-a busit pe unu. Overfender fata muci. Mai nasol e ca trec la mallus. Accept donatie aripa fata stanga orice culoare fie si folosita.:pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Azi nimic. Maine bag masina in service ptr ca au venit piesele de la petroworks. Va primi alt reductor si un kit de ambreaj HD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Ieri am montat o antena Sirio 5000.Azi am gasit-o fara,probabil un imbecil a considerat ca ii sta mai bine fara ea:uameni Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? buna....eu am reusi sa-i sparg parbrizu cu lemn :cr1 (stie cineva cam cat costa la Y60? ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? salut,si eu am verificat azi antigelul si uleiul de motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? vreo 300 lei. buna....eu am reusi sa-i sparg parbrizu cu lemn :cr1 (stie cineva cam cat costa la Y60? ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Si de ce nu faceti voi chestia asta fiecare pe topicul masinii voastre.....? Va place asa, o varza, la gramada....... E o clona a unui topic de pe alt forum... dar are partile lui bune Astrale, asa cum zice Max cu distractia..... o sa te amuzi stai sa vezi :wink: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Intradevar "ideea" este de pe forumul Volvo, dar topicul va fi de folos. (Cel putin acolo a fost si este) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Mao, nu contesta nimeni utilitatea acestui topic scuze daca ai inteles asa, doar ca pe langa asta de cele mai multe ori este si amuzant :2dr Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? pun si pozele.http://img151.imageshack.us/img151/7779/jantanoua001.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img10.imageshack.us/img10/272/jantanoua002.jpg Uploaded with ImageShack.us Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Intradevar "ideea" este de pe forumul Volvo, dar topicul va fi de folos. (Cel putin acolo a fost si este) Sigur, pare a fi de inspiratie recenta:wink: Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Sigur, pare a fi de inspiratie recenta:wink: Asta ii afirmatie sau intrebare? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate