armand18us Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? astazi am bagat flexul in scut :) se pare ca in masina este mult mai liniste fara bucata de scut care era lovita de toba :tk :ha: Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? E voie cu d'alea distructive? In aproximativ 4 ore am dezmembrat jumate' de Patrol. :grin: Maine intentionez sa fac si ceva contructiv ... bag densimetru iau pulsu ...completez si incerc niste ulei Liquimolly pe un fier ....ca am auzit ca e misto! :grin: Concluzia: am distrus si fac experiente ... :ha::ang1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Astazi am montat flansele si MT-urile. Am constatat ca am nevoie de piulite originale de Suzuki sa prind jantele deoarece piulitele cu care au venit flansele nu centreaza roata- au alta conicitate. Am constatat cu tristete ca telescoapele de pe spate au gauri in ele cauzate de suruburile ce fixeaza conductele de frana, asa ca masina e ca o barca. Pacat de ele ca erau pro compuri. Sper sa gasesc altele pana saptamana viitoare. Asa arata masina cu MT-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Ieri si azi am terminat de montat cele doua cutii-cotiere, am schimbat vatelina de sub mocheta cu una noua......poze si detalii, maine, DOAR pe topicul meu ! :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Asta nu se lasa nicicum de ale lui :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Azi am incercat sa dau o tura dar am constatat cu tristete ca intr-un moment de neatentie am lasat ieri samuraiul in parcare cu frana de mana trasa si AZI nu mai pot pleca de pe loc :( ca a inghetat. Sugestii?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Astepti incalzirea ... Festila Lampa cu gaz... Suflanta de aer cald ... Transmiterea informatiei si la nepoti ... Alte sugestii ...n-am , pe moment ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Multumesc cos! :wink::grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Resoecte , asemenea . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? No.. asa ceva....imi miroase ambreiaju de cat am patinat la el si nimic... nu am posibilitate sa duc nici o aeroterma pana langa masina (oricum nu cred ca m-ar ajuta decat una industriala pe care nu o am), sa astept incalzirea nu e o solutie :).... si nici nu imi raspunde nici un prieten mai "mester" la telefon la ora asta duminica sa ma sfatuiasca ce sa fac ... ajutor!!! ... ma gandesc ca nu are ce sa fie altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? voi nu stiti ca iarna nu se umbla la frana de mana? pune mana ...fa o festila ....si umbla cu ea pe cablurile de frana pana se dezgheata....si ca sa nu mai ai problema asta scoate bolturile de la cable....acelea de langa roti Editat Noiembrie 20, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Astea-s momentele in care ma bucur ca am etriere separate , mecanice ,custom , conceptie si executie proprie , montate la partea de sus . Eu pot sa torn pe ele putin antigel ....sau sa dau doua ciocane ....ca-s facute urmarind conceptia germana , dar executia ruseasca ....cel mai mic surub M12, fara greturi ... Editat Noiembrie 20, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Am rezolvat... cateva lovituri de ciocan de fiecare parte si si-a dat drumul (merci fratelo de sfat) :banana.. nu mai am timp decat de o tura scurta prin Faget dar e ok. Un sfarsit de saptamana placut la toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Resoecte , asemenea . Eu iti multumisem pentru raspunsul prompt pe care l-am primit la PM-ul trimis..., sau poate nu l-ai primit? :grin: "Succesuri" si sa traim bine! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? ciocanul rezolva multe probleme,numai sa-l ai si sa stii unde sa-l dai:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Daaaa... :grin: Ciocanul..., sau cum ii mai spune un prieten de-al meu... CALCULATORU`..., deoarece poate sa calculeze cu mare precizie toate unghiurile masinii... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Din orice motive pe care nu le stiu , mi-a scapat PM-ul tau . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Nu-i bai :grin: multumesc de raspuns! :wink::tk:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Astazi am montat flansele si MT-urile. Am constatat ca am nevoie de piulite originale de Suzuki sa prind jantele deoarece piulitele cu care au venit flansele nu centreaza roata- au alta conicitate. Am constatat cu tristete ca telescoapele de pe spate au gauri in ele cauzate de suruburile ce fixeaza conductele de frana, asa ca masina e ca o barca. Pacat de ele ca erau pro compuri. Sper sa gasesc altele pana saptamana viitoare. Asa arata masina cu MT-uri Cat te-au costat flansele? de cati cm sunt? Poti sa-mi zici si mie ce semnalizatoare ai pus pe fatza? Ca vreau sa-mi iau si eu dar nu am gasit asa mici sa incapa... Mersi frumos ! Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? eu am scos-o la plimbare :dr1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Cat te-au costat flansele? de cati cm sunt? Poti sa-mi zici si mie ce semnalizatoare ai pus pe fatza? Ca vreau sa-mi iau si eu dar nu am gasit asa mici sa incapa... Mersi frumos ! Salut. Flansele sunt luate de la un coleg din TG jiu si au fost second, cu privire la semnalizari, ce am eu is de dacie, dar nu sunt prea vizibile, de obicei la magazinele ce vand piese si accesorii ptr remorci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Asta nu se lasa nicicum de ale lui :)))) Adevar mare grait-ai !! :ha: Ia de vezi......http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=750135&viewfull=1#post750135 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? In sfarsit azi mi-am luat jantele de la vopsit, dupa ce au fost intoarse. Maine le pun sus pe masina. http://img9.imageshack.us/img9/1958/037ky.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? unde si cu cat se intorc jante la cluj? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Ce i-ai facut astazi masinii tale? Ale mele sunt r15, cu 100 lei/buc in Lona, langa Cluj 7 km. R16 nu poate sa intoarca pt ca nu ii intra pe strung. La mine este al doilea set care i-l intorc si tipul este f bun, chiar le centreaza perfect si nu merg ca si rotile de la Pegas :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate