raduRUK Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Deoarece traseul de saptamana trecuta din zona Dalhauti nu s-a lasat cu ''finalizare'' vin cu urmatoarea propunere: Wk-ul viitor, sambata 25 sau duminica 26.11.2011, sa facem un remember in zona Dalhauti si poate daca ne ajuta atelajele sa incercam sa urcam pana la Mera sau sa iesim pe valea Reghiului in zona Focul Viu...... Din cate am inteles exista mai multe trasee pe care le putem face plecand din acest punct. Deci cine vrea o astfel de aventura e bine venit, trebuie doar sa se inscrie pe lista celor care vor sa-si spele masinile la ''spalatoria lui Mely" PS: poate de data asta scoate si Rechinu masina de la naftalina :old 1. raduRUK cu atelajul din dotare 2. 3. 4. Editat Noiembrie 18, 2011 de raduRUK Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 eu sunt prezent ! Traseul este dalhauti - Petreanu -Taratu - hotaru- Andreiasu , si poate ne intoarcem pe la Mera pana pe la Faraoanele . Traseul este unu mediu daca vremea este ca pana acum , peisajele incluse . Necesar pentru acest traseu troliu , cauciucuri de teren si friptura pentru gratar . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Masina lu Rechinu e in perfuzie! Vezi pozele de la Intalnire anuala la Poiana Sarata, asa ca merg doar daca e loc la unul din voi. N-am apucat sa demontez rezervorul si nici nu ma bag ca e tare frig LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Acum am vorbit cu Radu , ramane batut in cuie pentru Sambata pe 26.11.2011 la ora 9 , intalnire la cafea la Cafe Romantic , apoi plecarea pe traseu . Masina lu Rechinu e in perfuzie! Vezi pozele de la Intalnire anuala la Poiana Sarata, asa ca merg doar daca e loc la unul din voi. N-am apucat sa demontez rezervorul si nici nu ma bag ca e tare frig Gasim loc pentru tine , crezi ca e vre o problema ? Tu poti sta comod , am vazut la Poiana , si pe roata de rezerva :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Pai cand se pleaca? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Pai cand se pleaca? la 9 , cu cafeaua inclusa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 La mine pica! Poate data viitoare. Distractie placuta! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Pestisorule aaaaaaaauriu , ai inghetat ?.......... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 La mine pica! Poate data viitoare. Distractie placuta! Cine pica? daca pica vre o pestoaica , noi gasim scurtaturile si singuri . Daca noi ne distram si tu NU , sa vezi ce ne bagam la pescuit de Rechini in Milcov pana iti vine mintea la cap . Hai Rechine! ORGANIZEAZA-TE si tu . Editat Noiembrie 20, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Daca am pestoaica, atunci distractia garantata e la mine! Voi balaciti-va in noroi ca eu ma descurc :banana:banana:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Imi place sa vad ca inca nu ati abandonat traseul inaugurat de mine , traseu pe care nu am reusit sa=l termin nici pana astazi... As merge cu voi , din pacate voi fi la cateva mii de km, la un schimb de experienta cu capsunarii .... Va las prilejul sa va antrenati si poate pana la sfarsitul anului va insotesc pe acest traseul "dificil" din anumite puncte de vedere... Mult noroi ! daca nu este noroi traseul nu are nici un farmec ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Daca am pestoaica, atunci distractia garantata e la mine! Voi balaciti-va in noroi ca eu ma descurc :banana:banana:banana deci ramane pe sambata la 9 ... atentie ! pe 25 Noiembrie 2011 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 deci ramane pe sambata la 9 ... atentie ! pe 25 Noiembrie 2011 . HOP si eu:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 deci ramane pe sambata la 9 ... atentie ! pe 25 Noiembrie 2011 . Hai ca am indus pe toata lumea in ''oroare'' cu data asta..... M-am uitat aiurea pe calendar, sambata va fi in 26.11.2011, iar eu din pacate acum am aflat ca trebuie neaparat sa sustin niste cursuri........ :uameni Deci, pt mine a devenit imposibila iesirea in data de 26.11.2011, dar pt duminica 27.11.2011 sunt disponibil.....:grin: Asa ca, daca puteti si voi, va rog sa amanam pt duminica, in aceleasi conditii, cafea la ora 9 si plecare la ora 10:tk Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Hai ca am indus pe toata lumea in ''oroare'' cu data asta..... M-am uitat aiurea pe calendar, sambata va fi in 26.11.2011, iar eu din pacate acum am aflat ca trebuie neaparat sa sustin niste cursuri........ :uameni Deci, pt mine a devenit imposibila iesirea in data de 26.11.2011, dar pt duminica 27.11.2011 sunt disponibil.....:grin: Asa ca, daca puteti si voi, va rog sa amanam pt duminica, in aceleasi conditii, cafea la ora 9 si plecare la ora 10:tk PENTRU MINE E oK SI DUMINICA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 traseul mult ravnit de noi s-a dovedit foarte frumos , dar fara namoalele mult asteptate . Se pare ca domnii de la Ministerul Defrisarilor Romane au indreptat drumul cu lama pentru a avea un acces mult imbunatatit . cateva poze imediat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 daca nu fu' noroi nu mai regret atat de mult ca nu am fost acolo...poate pe 10 dec sa fiu in zona si sa prindem si ceva noroi in roti....chiar mi-am pus degeaba troliu ? :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 doar cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 daca nu fu' noroi nu mai regret atat de mult ca nu am fost acolo...poate pe 10 dec sa fiu in zona si sa prindem si ceva noroi in roti....chiar mi-am pus degeaba troliu ? cand nu aveai troliu , era noroi ! Cred ca trebuie sa-l scoti ca sa vina si noroiul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 daca nu fu' noroi nu mai regret atat de mult ca nu am fost acolo...poate pe 10 dec sa fiu in zona si sa prindem si ceva noroi in roti....chiar mi-am pus degeaba troliu ? Mai Regele noroiului! :ha::ha::ha: Abia astept sa te vad la treaba :banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 Mai Regele noroiului! :ha::ha::ha: Abia astept sa te vad la treaba :banana rechinule esti o panarama, nu lasi omu in pace sa traiasca momentul cu troliu:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Dalhauti - Pietrosu 25.11.2011 rechinul este doar invidios.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate