marian nicolae Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 am gasit modelul asta de lampa pe ebay,este ptr. model din 2002 (asa scrie acolo) as vrea sa stiu daca se potriveste si pe modelul din 2000,stie cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: lampi spate sal, lasa e-bay.Vezi pe ocazii.ro ca este un baiat care vinde la pret rezon 400-500 lei perechea.sau numai stinga/dreapta,dupa cum ai nevoie.si este la Romanica ,poate trimite si la tine.....sau la cineva care vine in vizita :grin: straine . Bafta! Editat Noiembrie 18, 2011 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: lampi spate sal, lasa e-bay.Vezi pe ocazii.ro ca este un baiat care vinde la pret rezon 400-500 lei perechea.sau numai stinga/dreapta,dupa cum ai nevoie.si este la Romanica ,poate trimite si la tine.....sau la cineva care vine in vizita :grin: straine . Bafta! acuma le-am comandat,costa 118€ cu transport inclus,totusi as vrea sastiu daca se potrivesc multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate