4L Limited Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Buna seara, de curand am schimbat WJ-ul cu un XJ din '98 4.0L Limited, automat. Este inaltat cu distantiere fata/spate. Multe detalii nu prea stiu :grin:....am sa le postez pe rand! Acaretul a fost luat de la un coleg de forum (Koreanu) Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" sa-l stapanesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Salut sa-l stapinesti sanatos si noroiala placuta :wink: ps. ai rezolvat problema cu radiatorul de caldura? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Sa te bucuri de el! 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" cat consuma? prin '98 am avut si eu unul .....dar consuma teribil de mult,a trebuit sa-l dau,in rest era super masina!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Salut sa-l stapinesti sanatos si noroiala placuta :wink: ps. ai rezolvat problema cu radiatorul de caldura? Salut, ms, din pacate inca nu am rezolvat problema :( , am desfacut juma de bord si am lasat asa deoarece am plecat din tara. M am impotmoloit la faza ca tre o scula speciala ptr racordurile de la aer conditionat. Cred ca am sa renunt de tot la aer conditionat ca nu ma ajuta la nimic:grin:. ortopex: de consumat consuma dar nu ma sperie deoarece il tin doar ptr teren si plimbari locale scurte. Insa la o iesire de cateva ore arde cca 30l benzina, asta in regim de GAZ...GAZ...GAZ la mazim. Inca nu am incercat sa merg la consum prin padure:banana Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Faina masina......:j Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Faina masina......:j Ms mult... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iero Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Noul meu Jeep Cherokee XJ 4.0 '98 ...putin lift si incaltat cu 31" Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Jeep Grand Cherokee 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate