zippo Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 o intrebare, doua, trei ... "...Bal cu cos (participantii aduc mancarea si prajiturile, bautara este din partea casei)..." venim cu mancarica de acasa? Niste coordonate GPS ale locatiei sunt disponibile? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Vin si eu, trebuie sa sparg odata gheata si sa trec de partea cealalta a baricadei de la admirator la practicant. intrebare insa: ce ritual "sacru" aplicati incepatorilor? Intreb inainte pentru ca am ceva amintiri nu tocmai placute cu niste marinari :grin: Best Regards Nu aveam un ritual pana acum dar ar fi bine sa inventam unul. Ai snorkel? :grin: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 ... "...Bal cu cos (participantii aduc mancarea si prajiturile, bautara este din partea casei)..." venim cu mancarica de acasa? ... Nu stiu exact cum e dar cred ca e o chestie traditionala. Toata lumea vine cu mancare intr-un cos de nuiele si banuiesc sa se pune totul la comun. Ar fi mai bine daca ne-ar explica Lazar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator farkas lazar Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Continutul cosului e important. Bauturile sunt rezolvate. Cu stima, Lazar. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Ai snorkel? deci e ceva ce implica inot, nu, max? :-P :-P :-P :-P Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Ghimbaselul e bine crescut :ha: .....e numai bun de probat snorkel-uri :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Eu pot sa vorbesc cu Simona mititica, sa faca putin pe Scufita Rosie daca e vorba de cosulet! Am uitat sa precizez: rezolv neste probleme si teoretic vin si eu! dau OK ferm in 2 zile. Vad ca lumea asteapta. Din ciclul: vad cine se mai inscrie, pe urma sting lumina si tabar cu....jeepul pe ei! pentru unii incepatori vad ca e bine sa stie sa calce apa! Dumnezeule, era mai bine la marinari??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Conca verde.......180 RON/camera de 2 paturi....mic dejun inclus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Cred ca mi-ar placea sa vin, insa momentan trebuie sa vad cum e cu cazarea / taxa de participare - Vreau sa vin cu prietena, dar ea sta in Brasov... si mi-e greu sa ii justific necesitatea cazarii in Rasnov... Se poate participa fara cazare ? Doar cu restul taxei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator farkas lazar Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Da, se poate participa si fara cazare, dar majoritatea brasovenilor se vor caza tot la Rasnov si asta pentru ca va fi chef cu baute si nu are rost sa riscam sa mergem pana in Brasov cu masinile.Si este pacat sa nu fii acolo sau cand ti-e lumea mai draga sa trebuiasca sa pleci.Consider ca este mai placut sa fim impreuna si seara si dimineata si sa ne distram fara a ne face griji ca trebuie sa conducem pana acasa. ramane sa te hotaresti ce vei face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Se confirma: Unimog+Smart (Kiss Zoltan+Eva)-2 pers. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 La cort? Putem sa stam la cort? Ca ma cam inghesuie 800 de lei in perioada asta! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 as vrea sa stiu exact cat este cazarea(si ce este inclus in pret)taxa de participare cat ? am urmarit de la inceput postul dar chiar nu am inteles care si cat costa-mancare noi(cos) etc. oua ... am dar nu am cos :ha: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Lista participanti: 1. Max+Cornelia 2. Florin-Grinch+3 persoane 3. Zippo+Skipper 4. Mugur+Ligia 5. Trooper+3 persoane 6. mrJv+1 persoana 7. Bizo+1 persoana 8. PopescuSamurai+1 persoana 9. ampopa+1 persoana 10. Pokemon+1 persoana 11. Unimog+Smart 12. Kermit+1 persoana 13. Mircea Maries +1 persoana (Baia Mare) 14. 15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Fratilor, vaz ca toata lumea vine cu masini de masini. :lr Ce fac eu cu cazanelul meu? :tr Ma ia careva in carca? :pl “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Fratilor, vaz ca toata lumea vine cu masini de masini. :lr Ce fac eu cu cazanelul meu? :tr Ma ia careva in carca? :pl Cazanelul tau este cel din avatar? Ca daca ala e nu stiu de ce iti faci probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 las nu te plange ca suntem amandoi in aceeasi oala, trebuie sa aiba si oamenii astia pe cine scoate din sant .... da crestem noi mari :)) TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 MAX pe mine ponteaza-ma cu 2 persoane cand faci adunarea finala pentru cazare, deci Kermit +1 TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Si pana la urma cand si de unde mancam, ca tot nu mi-e clar. Cosu' lu' Scufita e numai pt vineri seara, nu? Cand si cui platim (totul se plateste pe lumea asta)? Daca-mi mai vin idei (sa va frec la cap :hm ), le scriu. :grin: “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 de partea cu cosul sunt si eu interesat. Ar fi bine ca cineva sa ne dea o explicatie sa nu ma trezesc ca vin nepregatit dar nici sa car tot porcu in bena. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 E un obicei mai vechi pe la noi mai ales in perioada sarbatorilor , se organizeaza diverse evenimente gen bal cu cos. Cosul de obicei contine mancarea pentru nr de persoane cu citi vii de obicei iarna se prefera :carnati, afumaturi ,salam uscat +prajituri si o sticla de vin sau tarie. Este un mod de socializare toti pun cosurile la gramada si toti servesc de la toti (cosul este un simbol nu inseamna neaparat ca trebuie sa ai un cos impletit sau de nuiele) Fiind vorba de dupa Pastele catolic si inainte de cel ortodox este un pic complicat unii au voie altii sunt in post.Oricum ambianta conteaza 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Astazi la 14.15 primesc un telefon de la dl. Lazar: Zoli daca poti vino dupa noi ca am ramas in padure si am ars troliul intr-un morman de zapada. Zis si facut am plecat dupa el pe drumul dintre Sohodol si Glajarie. Cand intrebam satenii pe unde e drumul imi ziceau ca si vara numai cu tractorul, unii au zis ca nici nu exista. L-am gasit pe Lazar cu un Samurai aproape stoc infipt in zapada,cand cobor din masina am cazut ( o fi avut vreo 70-80 cm) zapada tasata de iarna. N-am putut decat inainte sa o scoatem ne-am mai dus vreo 2-300 m dupa care am ajuns intr-o curba unde ca sa-l scoatem si sa ne intoarcem ne-a luat 1 1/2 ore Am ajuns inapoi pe la 9.15 in oras. A hoatarat Lazar traseul asta nu va fi inclus in programul de saptamina viitoare. In anumite locuri zapada avea 1 m 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kikol Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Oauuu... cred ca a fost aventura pe cinste ! Pt. intilnirea de week viitor, se poate participa cu LR Discovery 300TDI nemodificat ? Ca tare as vrea sa incep sa vin si eu la asa ceva, da nu prea am experienta... Multam. Land Rover Discovery 300TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Iepurasul 4x4 Rasnov - 28-30 martie 2008 Dupa cate vad eu poti participa cu orice ca tot ramai impotmolit :grin: Sper, totusi, sa nu ne rupem masinile pe-acolo (mai ales astia de avem "cazane" mai vechi si mai plapande :ha: ) :pl . “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate