opinion Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august si eu cu sotia, acu sa vedem cu cine facem echipa :) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Noi ne inscriem de acum:am vrea si numarul "1" pe masini. -1 echipaj de LR Discovery 1 +Defender/Disco 1: Teddybear + Nick67. O sa mai fie cel putin 2 echipe de LR si s-ar putea sa mergem toti in gasca ca sa putem sa ne si chefuim seara si sa nu ne mance ursii. S-a notat. Asa va fi. "Number 1" :h5 Regulamentul competitiei va conditiona participarea in echipe de cate minim 2 masini. Ca vor fi mai multe, nu am nici o problema. Eventual hai sa facem o chestie mai interesanta. Sa nu fie cu numere pe masini ci fiecare echipa sa isi gaseasca un nume. Gen "Team Landy" sau ce va trece voua prin cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ......... Eventual hai sa facem o chestie mai interesanta. Sa nu fie cu numere pe masini ci fiecare echipa sa isi gaseasca un nume. Gen "Team Landy" sau ce va trece voua prin cap. Da,da, da !!! :h5 Pune pe lista si a doua echipa : Astral (LJ70) + f_zoltan (Samurai) = echipa ....? ( ne mai gandim.....) Editat Noiembrie 25, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Let's start the list: :wink::grin: Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + ..................... Team 3: Opinion + .......................... / Nissan Patrol Y60 + ........................ Team 4: Astral + f_zoltan / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai Team 5: GPScu + ............... / Toyota Landcruiser HZJ73 + ....................... Team BlueDragonCat: Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + ......................... Team 7: Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero Team 8: etc... Editat Noiembrie 27, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Pune-ma pe lista , vin indiferent de situatie .........MMOF e deja , traditie pt mine :2dr........imi caut partener ..........MAO _ LUCI va bagati :grin::ha::h5 Editat Noiembrie 25, 2011 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, mai adauga jumatate de echipaj... Stefan+Mirela+BlueDragonCat, gasim noi si coechipier :banana www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Pina la urma s-a stabilit definitiv perioada de desfasurare? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Pina la urma s-a stabilit definitiv perioada de desfasurare? In principiu e 7-12 august dar a avut @pitonul o propunere interesanta ca sa punem perioada astfel incat sa includem si ziua de Sf Maria care e libera, respectiv data de 15. Inca mai e timp de modificari daca lumea considera oportun. Oricum, sa nu ne departam de zilele respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Charly Kardan Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august O etapa de noapte nu ar fi interesant ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sorine, daca nu se suprapune cu etapa de la Cluj "porsupuesto che si" :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sorine, daca nu se suprapune cu etapa de la Cluj "porsupuesto che si" :d Pana la urma cand va fi etapa de la Cluj? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Cica in 23.08.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august In principiu e 7-12 august Ar fi ineresant de stiut SIGUR pina la sfirsitul anului, in vederea planificarii concediului. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Ar fi ineresant de stiut SIGUR pina la sfirsitul anului, in vederea planificarii concediului. :h5 Tocmai datorita acestui lucru am ales ca sa fac informarea inca de acum. Garantat pana inainte de sarbatori vom stabili data exacta. Eu zic ca mai avem inca timp ca sa studiem toate variantele posibile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max - eu mi-am exprimat disponibilitatea de participare inca din primele postari din topic. Pune-ma te rog si pe mine pe lista. Vitalies/Natali Mitsu Pajero si al doilea echipaj tot un Pajero Alexey/Denis :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max - eu mi-am exprimat disponibilitatea de participare inca din primele postari din topic. Pune-ma te rog si pe mine pe lista. Vitalies/Natali Mitsu Pajero si al doilea echipaj tot un Pajero Alexey/Denis :h5 Scuze. Rezolv acu'. Am mai uitat pe cineva? Let's start the list: :wink::grin: 1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender 2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + ..................... 3. Team 3: Opinion + .......................... / Nissan Patrol Y60 + ........................ 4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai 5. Team 5: GPScu + ............... / Toyota Landcruiser HZJ73 + ....................... 6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + ......................... 7. Team 7: Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero 8. Team IceTeaFoot: Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara 9. Team BIG WHITE: Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................ 10. Team 10: ... . . . 16. Team 16: Atar + ................ / Jeep Grand Cherokee + ....................... etc... Serios, sa va ganditi la denumirea echipelor. Editat Noiembrie 28, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Echipa mea,probabil cu DragosDim ,fiind totusi vara s-a gandit la ceva racoritor , revigorant si la miscare,ice(poate fi de vanilie),tea(verde),foot(44).Va fi marca inregistrata ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Actualizeaza la noi, te rog : BLACK DUCKS TEAM ! Editat Noiembrie 27, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Eu as vrea numarul 16 Iar de data asta sigur ajung. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august .......... 8. Team IceTeaFoot: Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara ......... :ha::ha::ha:.......Cititi denumirea echipei cu accent romanesc, eventual moldovenesc.........:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :ha::ha::ha:.......Cititi denumirea echipei cu accent romanesc, eventual moldovenesc.........:ha::ha::ha: Greu te-ai prins... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august 16 Dane 4x4 ca sa zic asa. :) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Greu te-ai prins... :ha: Mai taci bre, ca nu vazusem scris legat........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august 16 Dane 4x4 ca sa zic asa. :) Scuze, e intuneric si nu am vazut bine din prima. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august 16 Dane 4x4 ca sa zic asa. :) Nu numerele de pe tricou conteaza acuma, ci denumirile.......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate