E.O.D 97 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Multumesc Multumesc, ma saturasem sa ma tot bag pe sub ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Re: Daihatsu Terios de la A la Z Buna seara dragi posesori de Terios ,as fi interesat ce fel de cauciucuri aveti voi pe masini ,sau ce recomandati ptr a fi bune si la ceva plimbari soft offroad cat si ptr asfalt .Ms frumos ptr eventualele sfaturi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Re: Daihatsu Terios de la A la Z Buna seara! Recomand cauciucuri 205/70/15 ALL Terain (AT), care majoritatea au si inscriptan M+S adica sunt ALL Season. - Continental CR0SSCONTACT AT M+S - Goodyear Wrangler AT/R M+S - Matador MP71 Izzarda AT M+S - INSA TURBO 205/70/15 RANGER AT M+S - Resapat!!! Nu au zgomot mare pe asfalt si isi fac treaba foarte bine in teren. Am avut pe masina si am fost foarte multumit atat de pret cat si de eficienta lor Matador MP71 Izzarda. O zi buna! Editat Aprilie 21, 2016 de Astral Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Daihatsu Terios de la A la Z Ms frumos dorin ptr raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Re: Daihatsu Terios de la A la Z Salut pe toată lumea. Băieți ajutor... am un Terios din 98 cu cutie automată, aproape o bijuterie de mașină. Spun că aproape o bijuterie pt că îi moare motorul cînd pun frînă și o trec pe mers înapoi, scade turația motorului și se oprește. Furtunele de la vacum sînt bune dar... Ce poate fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Re: Daihatsu Terios de la A la Z Incerca curatarea clapetei de acceleratie, cu spray pentru frane o carpa si eventual o periuta de dinti, spalat bine dupa care clatit bine pana ramane bec la Vitara a disparut acest fenomen dupa curatare. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Daihatsu Terios de la A la Z incerc azi sa vedem ce face. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Octombrie 13, 2018 Partajează Postat Octombrie 13, 2018 Re: Daihatsu Terios de la A la Z Merge super, problema a disparut. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei B. Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Salutare, de curand am achizitionat un Terrios din 2003, distr pe lant. Vreau sa ii schimb uleiurile, iar in manualul masinii zice ca in cutia de transfer treb sa bag 75w 80, idem in cutia manuala. Pe forum am gadit informatii ca treb 75w90, iar pe un manual gasit online la fel. Ce ma sfatuiti? Masina este de UK, volan dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Recomand ceea ce aveti in manual! Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei B. Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Depinde in care manual, in cel descarcat de pe threas zice 75w90, tu vad ca ai pua tot 75w90, la inceputul thread-ului...ma gandesc ca are legatura si cu tara de rovenienta, de aia poate difera vascozitatea. ideea e daca pot sa fac vreo dauna gresind uleiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Eu aveam manual de Germania,la mine asa prevedea in manual. Clar tine de tipul de climat. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei B. Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 O sa merg pe 75w90, clima romaniei e mai apropiata de germania, decat de anglia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei B. Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Inca ceva, aveti idee cum pot afla daca Terios are LSD pe spate? Am vazut in manual ca unele modele au si trebuie ulei de LSD la diferential Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rodflex Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 Daihatsu terios 2003, schimbat ulei si filtru. Joja indica nivel maxim la 3lt ulei schimbat.Am cautat in cartea tehnica si am vazut ca 3,6 lt ar fi cantitatea de ulei maxima care ar trebui sa intre . Este posibil ca joja sa nu fie cea originala si indica eronat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate