Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihatsu Terios de la A la Z

Dorin_Z

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...

Re: Daihatsu Terios de la A la Z

Buna seara dragi posesori de Terios ,as fi interesat ce fel de cauciucuri aveti voi pe masini ,sau ce recomandati ptr a fi bune si la ceva plimbari soft offroad cat si ptr asfalt .Ms frumos ptr eventualele sfaturi :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara!

Recomand cauciucuri 205/70/15 ALL Terain (AT), care majoritatea au si inscriptan M+S adica sunt ALL Season.

- Continental CR0SSCONTACT AT M+S

- Goodyear Wrangler AT/R M+S

- Matador MP71 Izzarda AT M+S

- INSA TURBO 205/70/15 RANGER AT M+S - Resapat!!!

Nu au zgomot mare pe asfalt si isi fac treaba foarte bine in teren. Am avut pe masina si am fost foarte multumit atat de pret cat si de eficienta lor Matador MP71 Izzarda.

O zi buna!

Editat de Astral
Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Salut pe toată lumea.

Băieți ajutor... am un Terios din 98 cu cutie automată, aproape o bijuterie de mașină. Spun că aproape o bijuterie pt că îi moare motorul cînd pun frînă și o trec pe mers înapoi, scade turația motorului și se oprește. Furtunele de la vacum sînt bune dar... Ce poate fi?

Link spre comentariu

Incerca curatarea clapetei de acceleratie, cu spray pentru frane o carpa si eventual o periuta de dinti, spalat bine dupa care clatit bine pana ramane bec la Vitara a disparut acest fenomen dupa curatare.

Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
Salutare, de curand am achizitionat un Terrios din 2003, distr pe lant. Vreau sa ii schimb uleiurile, iar in manualul masinii zice ca in cutia de transfer treb sa bag 75w 80, idem in cutia manuala. Pe forum am gadit informatii ca treb 75w90, iar pe un manual gasit online la fel. Ce ma sfatuiti? Masina este de UK, volan dreapta.
Link spre comentariu

Depinde in care manual, in cel descarcat de pe threas zice 75w90, tu vad ca ai pua tot 75w90, la inceputul thread-ului...ma gandesc ca are legatura si cu tara de rovenienta, de aia poate difera vascozitatea. ideea e daca pot sa fac vreo dauna gresind uleiul?
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Daihatsu terios 2003, schimbat ulei si filtru. Joja indica nivel maxim la 3lt ulei schimbat.Am cautat in cartea tehnica si am vazut  ca 3,6 lt ar fi cantitatea de ulei maxima care ar trebui sa intre . Este posibil ca joja sa nu fie cea originala si indica eronat ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare