Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie y61 din 2007

sebi_ssc

Postări Recomandate

Dupa 2 ani de terrano 2 fabricatie 93 , am decis dupa mari eforturi financiare sa trec la aceasta masina:

Capture.JPG.e8c1180dedfdbbb4aef6955381ec9c1f.JPG

De mentionat ca terrano nu este de vanzare.Il iubesc prea mult.

Ce credeti, este un model reusit de Patrol? Omul mai negociaza ceva.

Este o masina OK? Au fost probleme la acest tip de motor? Daca cunoasteti amanunte va rog sa ma luminati si pe mine. Multumesc mult pentru orice informatie.

Editat de Astral
:cortDaca nu faci rau , poti face tot ce vrei!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie y61 din 2007

Modelul asta cred ca este ultima masina adevarat facuta de nissan.Personal nu am avut aceasta masina dar am mai reparat cate ceva pe la ele.La una ia picat volanta cam pe la 300 000 km si era destul de scumpa.Un prieten chiar acuma are probleme la biele desi are cam 95000 km.Are electronica multa si nu prea este o masina pe care sa o chinui in teren.Acuma depinde ce vrei sa faci tu cu ea.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Vizitator costinell

Eu la banii astia nu as lua o masina din Romania.

Mergi direct pe Germania, ia-o cu garatie din service-uri si mai bine platesti taxa de prima inmatriculare.

E complet alta masina la ei decit una de la noi, si poate o iei chiar mai ieftin sau pregatita. La noi in tara "E" prea multi hoti.

Uite: AICI

sau AICI din reprezentanta

Editat de costinell
Link spre comentariu

Salut. Fa-i o verificare decenta si ofera-i 18.000 de euro. Cel putin in poze arata bine, in plus fata de una adusa din afara scapi de alte cheltuieli. Mi se pare una dintre masinile ideale pentru familie si plimbari off road.

Link spre comentariu

salut! motoarele de 3 au avut probleme in perioada 2000-2004,apoi s-a reyolvat. eu am patrol scurt,1999,2.8TD,blocant spate si multe modificari-troliu,susp ome,bara fata,spate,praguri,33-uri,jante intoarse,snorkel. sint absolut incintat de masina!! foarte solida,fiabila,reyista multor nebunii. daca vrei off-road adevarat,tb sigur sa-i aduci modificari. sa aiba OBLIGATORIU blocant spate!!! te ajuta INCREDIBIL in teren greu! punct slab al masinii-greutatea mare! iar la varianta lunga-unghiuri de trecere mai slabe. pretul mi se pare FOARTE mare! mai negociaya 10,chiar 15%. succes!

Link spre comentariu

Are un prieten si tot prin reprezentante umbla cu ea...ba ca acolo nu ii rezolva prob , ba dincolo ca nu stiu ... Prea multa electronica ... Eu unul as opta pt GR mai vechi , dar mai bun...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Omul este plin de bani si lasa putin din 19800 o lasa la 19500 nici nu discuta mai jos un euro.

Masina o iau numai pentru familie , oras , gradi ,acasa.+ concedii.

El spune ca este inpecabila.

Eu am banii dar nu vreau sa iau o masina cu care sa stau prin serviceuri,de aceea am intrebat pe forum.

Cu stima Sebastian Spinu!

:cortDaca nu faci rau , poti face tot ce vrei!
Link spre comentariu

pai daca vrei chestii domestice,cum ai enumerat,de ce vrei patrol?! ia-ti un SUV in banii astia,mai pui ceva si poate iei unul chiar nou! eu am si un subaru forester care isi face treaba excelent,am facut chiar trasee greute cu el,spatios,bine dotat,puternic. si mai sint atitea modele!

Link spre comentariu

Sfatul meu: Nissan Patrol y61 Facelift este o super alegere. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca vrei o masina 4x4 in care sa te simti excelent, sa-ti ofere mult spatiu, posibilitate de rulare cu viteze suficient de mari incat sa nu te plictisesti la drum lung si careia sa nu-i omori motorul facand asta si peste toate care sa aiba performanta in off road alege dintre: Patrol Y61, Land Cruiser 120/150, L.R Discovery 3/4 si Pajero V70. Sigur nu vei regreta. Bafta !

Link spre comentariu

Cumpar-o !

Are si blocant.E omasina in care nu bagi bani exceptand uleiuri si filtre la timp.

Nu mai mult de 140/H !!

Bafta

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare