Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

26 - 27 noiembrie soft la Cheia

stelea

Postări Recomandate

Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia

cu oresti, eu nu as baga mana in foc pentru soft :no, am iesit de cateva ori cu el si nu a fost chiar cum s-a discutat:2dr

cred ca mai simplu e : eu cu ciuruchile stock cu at-uri am ce cauta acolo ? sau mai bine nu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu oresti, eu nu as baga mana in foc pentru soft :no, am iesit de cateva ori cu el si nu a fost chiar cum s-a discutat:2dr

cred ca mai simplu e : eu cu ciuruchile stock cu at-uri am ce cauta acolo ? sau mai bine nu ?

si eu cu ciurucu as fi interesat, numai ca vreau sa ii pun si niste lanturi custom. iar gume are ceva mai mult decat AT.

Cred ca un raspuns posibil ar fi :

Vine cine vrea si vede el cum e ! :dr2

Daca e, pleaca inapoi daca e groasa, sau primeste indicatii pentru un traseu mai soft pentru el daca tot a batut drumu.

P.S. Asta e raspunsul dorit de mine, dar... asteptam confirmarea :)

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Oresti are grija de participanti la toate iesirile sale, deci nu mi-as face griji. Nu va pune o masina nepregatita pe un traseu dificil.

Dar nu va ezita sa va puna in dificultati ( asta e farmecu' sportului la urma urmei ).

Link spre comentariu

Da asa este, numai se tine pentru ca erau numai 2 masini inscrise....

Parca erau mai multe interesati si azi am primit mai multi plengere de la oameni care vroia se vina.... dar care macar nu avut bunul simt de se anunte interesul.... si mai au si tupeu sa comenteze... clar si evident nu vom munci sa facem un trial "sa vedem cine vine".

Trialul era anuntat pe forum la noi si pe FB de vreo 2 saptamani, nimeni au aratat niciun interes? atunci clar nu o facem, si sincer nu cred ca in viitor mai ne bagam cu evenimente deschise de niciun fel, nu merita.

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare