stelea Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Intalnirea este la ora 10 la pensiunea Nicos - Cheia (PH). Functie de numarul de participanti se va face un traseu prin zona si/sau un trial. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia In principiu as fi interesat dar niște detalii sigur nu ar face rău. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia dotare minima? traseu? multam ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia da, interesant este cat de soft ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia La ce trasee fac baietii din gasca lui Stelea, soft la ei e mediu sau hard pentru multi dintre noi :grin: ... :hl PS: se poate veni doar duminica de dimineata ? Editat Noiembrie 25, 2011 de Rebel_Boy http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia Daca am sti mai multe detalii ar fi super. Multumesc LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia cu oresti, eu nu as baga mana in foc pentru soft :no, am iesit de cateva ori cu el si nu a fost chiar cum s-a discutat:2dr cred ca mai simplu e : eu cu ciuruchile stock cu at-uri am ce cauta acolo ? sau mai bine nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia cu oresti, eu nu as baga mana in foc pentru soft :no, am iesit de cateva ori cu el si nu a fost chiar cum s-a discutat:2dr cred ca mai simplu e : eu cu ciuruchile stock cu at-uri am ce cauta acolo ? sau mai bine nu ? si eu cu ciurucu as fi interesat, numai ca vreau sa ii pun si niste lanturi custom. iar gume are ceva mai mult decat AT. Cred ca un raspuns posibil ar fi : Vine cine vrea si vede el cum e ! :dr2 Daca e, pleaca inapoi daca e groasa, sau primeste indicatii pentru un traseu mai soft pentru el daca tot a batut drumu. P.S. Asta e raspunsul dorit de mine, dar... asteptam confirmarea :) XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia Oresti are grija de participanti la toate iesirile sale, deci nu mi-as face griji. Nu va pune o masina nepregatita pe un traseu dificil. Dar nu va ezita sa va puna in dificultati ( asta e farmecu' sportului la urma urmei ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia As intreba daca sambata se face ceva sau doar e adunarea si socializare iar duminica se iese pe aratura. Eu as fi interesat si din punctul asta de vedere. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia salutare , as fi venit si eu dar am un MRL blocat si mi cam frica !!!!!!!:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia Se pare ca nu se mai tine din cauza ca nu s-au facut confirmarile de participare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: 26 - 27 noiembrie soft la Cheia Da asa este, numai se tine pentru ca erau numai 2 masini inscrise.... Parca erau mai multe interesati si azi am primit mai multi plengere de la oameni care vroia se vina.... dar care macar nu avut bunul simt de se anunte interesul.... si mai au si tupeu sa comenteze... clar si evident nu vom munci sa facem un trial "sa vedem cine vine". Trialul era anuntat pe forum la noi si pe FB de vreo 2 saptamani, nimeni au aratat niciun interes? atunci clar nu o facem, si sincer nu cred ca in viitor mai ne bagam cu evenimente deschise de niciun fel, nu merita. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate