roberticaa Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Buna ziua! Va rog care aveti cunostinta de cauza schema electrica pt trooper din 93 3.1td am schimbat volanul si mecanicul mi`a zis ca nu are electrician si nici nu gasesc si as incerca cu cineva dar imi trebuie schema electrica care ma puteti ajuta va rog mult!Multumesc! Isuzu Trooper 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: schema electrica pt trooper din 93, 3.1,td ??? salut! cauta in sectiunea manuale de service. e ceva pe acolo de isuzu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roberticaa Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: schema electrica pt trooper din 93, 3.1,td ??? ok multumesc Isuzu Trooper 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
francuadi Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: schema electrica pt trooper din 93, 3.1,td ??? Buna ziua! Va rog care aveti cunostinta de cauza schema electrica pt trooper din 93 3.1td am schimbat volanul si mecanicul mi`a zis ca nu are electrician si nici nu gasesc si as incerca cu cineva dar imi trebuie schema electrica care ma puteti ajuta va rog mult!Multumesc! Ce sa intamplat de iti trebuie schema electrica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate