Septaru Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Din cauza faptului ca nu am turometru si nu imi mai functioneaza indicatorul de nivel al combustibilului as vrea sa imi schimb ceasurile cu unele cu turometru, se potrivesc in locul celor pe care le am acum ? Trebuie facute ceva modificari la instalatie sau se potrivesc cablajele ? Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Intrebare ceasuri bord HZJ80. La unele modele se potrivesc cablajele la altele nu, depinde de piata pentru care a fost fabricata masina. Chiar daca sunt firele pe instalatie, probabil senzorul de turatie de pe pompa de injectie nu este si trebuie pus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Intrebare ceasuri bord HZJ80. Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa caut sa cumpar, sper sa se potriveasca. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate