serpalo_ct Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 [flash=425,355:branwfba] [/flash:branwfba] [flash=425,355:branwfba]http://www.youtube.com/watch?v=hH0J-SiYqys[/flash:branwfba] http://www.youtube.com/watch?v=3DLAWPhG ... re=related si uite ce fac unii cu masina [flash=425,355:branwfba] [/flash:branwfba] - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) @serpalo : :pl invata-ma si pe mine cum poti pune sau atasa filme pe forum imaginile pe care le-ai atasat mi-au aratat inca o data de ce imi este draga aceasta masina. Nu te lasa la greu :10 si pe buna dreptate i se spune catar, se incapataneaza sa mearga inainte most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) @serpalo : :pl invata-ma si pe mine cum poti pune sau atasa filme pe forum imaginile pe care le-ai atasat mi-au aratat inca o data de ce imi este draga aceasta masina. Nu te lasa la greu :10 si pe buna dreptate i se spune catar, se incapataneaza sa mearga inainte Eu am modificat link-urile ca sa apara asa. Ai rabdare ca in curand treaba asta se va face automat. Tu pui link-ul si forumul il va transforma ca sa apara direct filmul in topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) Max-ule vad ca esti cu :bean pe noi. Ori cum multumesc de informare si astept vesti most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Martie 6, 2008 Autor Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) @serpalo : :pl invata-ma si pe mine cum poti pune sau atasa filme pe forum imaginile pe care le-ai atasat mi-au aratat inca o data de ce imi este draga aceasta masina. Nu te lasa la greu :10 si pe buna dreptate i se spune catar, se incapataneaza sa mearga inainte catar,catar dar alea cu motoare v6 de 200 cai... se cam transforma in armasari... - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) 200 de cai.... dar le stiu pe cele de la SRI cu aceste motoare si :x la greu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) cred ca beau la greu, ca si eu am un rodeo cu motor de 3,2l 180 cp si merge de rupe. nu am folosit reductoru nici o data, numa asa sa vad cum merge cu reductie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) @mackie: bine te-am gasit. Vezi topicul cu intalnirea posesorilor de Isuzu si asteptam date si poze cu acaretu' pentru lista. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: poze ,filme isuzu(trooper) - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate