gabi.r Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 (editat) poze spion : Editat Decembrie 1, 2011 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Frumos proportinat. Imi place. :wink: Ce are la baza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 (editat) Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Nenea Gabi,cam zgircit cu detaliile:grin: Parca vad o janta de Aro si o punte intoarsa de IMS ??? Hai nu ne fierbe,spune tot...Arata foarte bine:h5 Editat Decembrie 1, 2011 de rudy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Extremisti sa va pregatiti ca vine nea Gabi peste voi:ha::ha::ha: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 (editat) Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc amanunte.... - motorul este ford rs 2000 - cutia ford sierra ( :tklucian mindrila pentru amindoua...) - reductor samuray - punte spate ford 8.8 ( de la ford explorer ) blocant ARB...raport 5.13 - punte fata...bineinteles IMS raport 5.13 si ' autoblocabil cu galeti radiali ' - sasiu de samuray - geam si panou pedalier de vitara restul...' made in oltenia' materiale...manopera... Editat Decembrie 1, 2011 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Nea Gabi nu cumva i-ai dezmembrat samuraiul lui Marius ca deja sunt cam multe piese de samurai pe acolo??? Cu ce-o sa vina si el la anul??:ha::ha: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Extremisti sa va pregatiti ca vine nea Gabi peste voi:ha::ha::ha: tomita, prietene drag...te rog sa-mi dai voie din cauza de... :old sa nu merg asa brusc la grupa MARE...rotile din poze sunt de 35' si pot oricind sa pun de 33' :h5asa ca anul viitor tinem aproape...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Nea Gabi nu cumva i-ai dezmembrat samuraiul lui Marius ca deja sunt cam multe piese de samurai pe acolo??? Cu ce-o sa vina si el la anul??:ha::ha: tomita, recunosc ca mi-a trecut prin cap sa dezmembrez samurayu' da nu mai pot sa ma apropii de masina fiindca si-a angajat TYH paznici... [ATTACH=CONFIG]123498[/ATTACH] sper ca ma intelegi...:ha::ha::ha: Editat Decembrie 2, 2011 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Daca nu vine cu paznicii dupa el in campionat, nici sa nu mai vina ca o sa aiba mari probleme:h5 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc proba butoiului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Foarte frumos...cind o vedem la treaba? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Foarte frumos...cind o vedem la treaba? Onoreaza invitatia lansata aici, si o vei vedea......:h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60416-Pentru-gloria-sportului...si-nu-numai... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc speram ca invitatia sa o onorati amindoi Astrale:2dr.... sorine, in conditiuni normale ar trebui ca la jumatatea lunii februarie sa-i dam primele ture de proba...am zis normale...numai ca si la noi la garaj se intimpla ( la fel ca la alte garaje de prin Bucuresti...nu dau nume:ha::ha::ha: ) ca UNUL harnic si DESTEPT ( adica eu...) lucreaza si inoveaza... pina-l podidesc sudorile si ALTI...7 colegi de club...sa le zicem...pe nume...HABARNISTI..., critica si fac Katerinca din aia...Eftina si deocheata...:uamenipe seama deja faimosului Ford Oltenesc... " nea gabi...lu asta cind ii rupi planetarele spate ? " sau... " ranforseaza si matale cu niste U de paispe...ca altfel se rupe-n doua...si tot ei...bre matale nu sti ca o masina buna trebuie sa ti-o faci de minim 2 tone ??? " scuza-ma sorin pentru divagatie...mi-am varsat si io naduful... la tine cum mai sta treaba cu proiectele ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc cam asa a inceput joaca .... :ha::ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Cu gandul si privirea tot spre STANGA :ha::ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc dragi prieteni...pai n-aveam dreptate cind va povesteam despre UNII...ca nu ma lasa sa-mi vad linistit de creeatie ?!?!...asta merit eu dupa atitia ani de invatatura si stiinta inginereasca ??? drept razbunare mai adaug citeva instantanee prin care sa va arat cum intelege...UNII...sa faca offroad... Editat Decembrie 2, 2011 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Eu am doar o singura obiectie... Ford oltenesc? Poate merita un nume mai original, ca si masina e originala. Oltenesc e corect 100%, partea cu Ford merita gandita. Intre timp au aparut pozele... Gabi.R, cum poti lucra in asemenea conditii de capitalism decadent? Editat Decembrie 2, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Eternele si fascinantele punti de IMS!!!! Si pozele, cu Gabi calare pe sasiu...priceless!!! Si accesoriile offroad... arebistele alea mici....mmmiammm!!! Ihhh...spor la treaba domnu' Gabi si multa bafta si realizari in noul an competitional!!!:h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc @f_zoltan , denumirea cu Fordul .... cred ca din filmulet este ... da i volumul la maxim :wink: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc cam asa a inceput joaca .... :ha::ha::ha: [ATTACH=CONFIG]123574[/ATTACH] dupa ce a vazut poza asta unul dintre mucalitii din club s-a exprimat : " ia uite ba transmisie si directie...WIRELESS...astea sigur nu s-au inventat...da putem sa le brevetam noi oltenii..." apropo de spiritul si istetimea tipic olteneasca ( si de spontaneitatea unora care au mintea...odihnita), vis-a -vis de cele exprimate de respectivul,...nu pot decit sa parafrazez un...' tiriplici ' al stiintei... " imagination is more important than knowledge " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Nenicule troleul ala mecanicu de la ce este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Nenicule troleul ala mecanicu de la ce este fratele meu mai mare,...este de la un mitsubishi mk 1 si are reductie 1/34...mai multe nu-ti explic eu lu matale fiindca stiu ca meseria lu talica de medic fizioterapeut...cu antecedente in diplomatie nu permite prea multa...PARTE TEHNICA... :wink:te salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc Troliul ca troliul, dar arcurile ? :grin: Sau sunt un secret al companiei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: X3M CONCEPT...denumit FORD-ul oltenesc - punte spate ford 8.8 ( de la ford explorer ) blocant ARB...raport 5.13 Din unghiul asta nu seamana cu Ford 8.8, dar poate ma insala ochii :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate