gedaci_2005 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Pentru ca vremea a tinut cu noi, ne-am hotarat sa incercam o urcare pe vf. Leaota. Zis si facut. Am dat alarma - la apel s-au prezentat Bogdan (Kali), Marius (Optimus) si Dan (off-road old-school). Soare din plin, caldura ca de primavara, praf cat cuprinde, noroi - doar in sperantele noastre :uameni... Urcarea prin padure a fost usoara dar si spectaculoasa - ii multumim lui Dan care ne-a demonstrat cum sa pui pe 4 roti o masina care-ti arata buricul :br... Creasta a fost de vis - peisaje spectaculoase... miros de primavara (in decembrie!!!!!!!!!). Pentru ca drumul de creasta ne-a dat senzatia de autostrada, am incercat urcarea directa pe varianta scurta... si de acolo am fost cat pe ce sa ne intoarcem cu 3 masini :grin:.... postam si filmuletul mai tarziu... :br Dan pentru indicatiile de recuperare a colegului Optimus... operatiunea a fost o dovada clara ca pana la urma off-road-ul tine foarte mult si de team-spirit si de cum stii sa cooperezi in situatii "delicate" :h5... asteptam comentariile lui Marius - care a trait in personam toata chestiunea... Am ajuns cu bine pe varf, am facut pozele de rigoare si la intoarcere am incercat chiar sa ne dam cu patinele pe drumul spre Stoenesti - gheata cat cuprinde... asa ca ne-am vazut nevoiti sa ne intoarcem tot prin padure - spre Runcu - la lumina farurilor... Clar una dintre cele mai spectaculoase iesiri... Mai jos cateva poze -partea1 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Iesire Vf. Leaota 03.12.2011 partea 2 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Iesire Vf. Leaota 03.12.2011 partea 3 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Iesire Vf. Leaota 03.12.2011 partea 4 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Iesire Vf. Leaota 03.12.2011 din pacate zilele astea sunt super ocupat, dar bag si eu cateva randuri: iesirea a fost foarte faina, peisajele exceptionale, oamenii super de treaba, incidentele din traseu au condimentat iesirea, deci, per ansamblu, a fost o experienta foarte faina. ar merita postat filmuletul cu baletul lui Dan, spune mai mult decat cuvintele. despre patania mea, in cateva cuvinte pot spune ca a fost o lectie buna, am invatat ca spanu' nu e solutia la toate situatiile din teren. din ce tin eu minte si confirmat de colegi, am dat cu roata stanga spate intr-un bolovan ascutit care mi-a aruncat spatele spre dreapta, in vale, eu cam turasem motorul atunci. cand am vazut ca alunec in vale am dat span mai tare dar mi s-a dus apoi si fata spre dreapta, astfel ca am ajuns cu toata partea dreapta in vale, si dupa spusele colegilor, rotile din partea stanga erau in aer. noroc ca a fost pe faza Dan si a sarit pe treapta laterala si a echilibrat masina. apoi am coborat si eu, am tinut masina in "echilibru" pana s-au adus "sculele" si am procedat la recuperarea masinii, dupa cum se vede in poze. apoi cand sa plec m-am "balbait" putin si era sa o scap iar in spate :grin: (imi verificam distanta fata de pedale, din scaun, ca ii schimbasem pozitia pt Dan - stiu, e o faza de cacao asta dar imi asum toata rusinea), asta m-a panicat putin si am mai facut o balba, dar pana la urma m-am urnit din loc si am trecut cu bine. faza mai nasoala care chiar m-a panicat si m-a facut sa cred ca trebuie sa fac cale intoarsa singur, a fost la un prag din lespezi de piatra, unde "drumul" facea un mic S si vazandu-l pe Ciprian - gedaci_2005 cum se incordeaza acolo, plus locul stramt, am zis ca autobuzul meu nu va incapea pe acolo, dar din fericire am trecut din prima. astfel ca gustul victoriei a fost foarte dulce, odata ajuns in varf! le multumesc si pe aceasta cale colegilor care m-au ajutat sa am in continuare aceasta masina, si pt "dovezile solide" ale evenimentului. adica poze, nu va ganditi la prostii. voi posta si eu niste poze faine, dupa ce voi reusi sa le micsorez... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate