TOYO L Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus bine ca sunteti bine ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Mai jos puteti gasi si trackul iesirii pentru a putea intelege pe unde am fost si unde ne-am inpotmolit Plimbare in Baiului.zip Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus He he ati luat-o si voi pe albia de rau in sus asa cum spune google earth si cum spune si road-ul cand de fapt "drumul judetean" este o idee mai sus. Pe 26 noiembrie a mai fost o echipa despre care padurarul spunea ca a reusit sa ajunga mult mai departe. Poate daca citeste postul, ne spune unul din membri cum a fost. Am atasat si eu traseul facut de noi cu o saptamana mai devreme. 2627 NOV 2011.zip ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus He he ati luat-o si voi pe albia de rau in sus asa cum spune google earth si cum spune si road-ul cand de fapt "drumul judetean" este o idee mai sus. Pe 26 noiembrie a mai fost o echipa despre care padurarul spunea ca a reusit sa ajunga mult mai departe. Poate daca citeste postul, ne spune unul din membri cum a fost. Am atasat si eu traseul facut de noi cu o saptamana mai devreme. [ATTACH]124055[/ATTACH] Am fost si noi cam pe la aceeasi ora cu ei, dar dinspre Valea Doftanei. Podurile de gheata erau pe dj. Cred ca daca insistam faceam jonctiunea. Portiunea cu poduri de gheata cred ca e scurta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Am fost si noi cam pe la aceeasi ora cu ei, dar dinspre Valea Doftanei. Podurile de gheata erau pe dj. Cred ca daca insistam faceam jonctiunea. Portiunea cu poduri de gheata cred ca e scurta. cu "ei" care? cei de pe 26.11 sau noi, duminica 04.12? v-ati intors si voi din drum? asa inteleg din ce spui. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus cu "ei" care? cei de pe 26.11 sau noi, duminica 04.12? v-ati intors si voi din drum? asa inteleg din ce spui. Noi am fost pe 27 noiembrie, duminica. Atunci cand am intrat in traseu ne-a intampinat un padurar sa ne spuna sa ne intoarcem ca a mai incercat un grup de 4x4 sambata (26 noiembrie) care i-au lasat vorba ca daca mai vrea cineva sa treaca, sa nu-i mai lase ca nu sunt sanse, ca sunt poduri de gheata. Noi l-am ascultat, dar pentru ca nu stiam la ce se refera, am mers "macar sa vedem". Normal ca am gresit si noi ca si ei si ca si voi, si am luat-o prima data pe albia de rau in sus, apoi pe drumul ala cumva ascuns un pic mai pe sus, si la primul pod de gheata am inteles la ce se referea. masina, cu cauciucuri de iarna, se simtea ca la patinoar, s-a intors cu fundul spre prapastie, si doar niste smocuri de iarba au facut sa nu o ia la vale. Am inteles la ce se referea padurarul, ne-am troliat pentru siguranta inapoi, si aia a fost. Voi, conform track-ului am vazut ca ati mers un pic mai sus, dar padurarul spunea despre cei care au incercat pe 26 ca au ajuns mult mai departe, aproape de Predelut. Eram curios daca au un track ceva, sa vedem si noi, si sa-i cunoastem si pe ei. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus cu "ei" care? cei de pe 26.11 sau noi, duminica 04.12? v-ati intors si voi din drum? asa inteleg din ce spui. Am fost pe 04.12, cu doua nive. Am trecut un pod de gheata mai usor, pe urma unul greu, in panta. Din pacate nu pot sa identific pe google pe unde este exact, pentru ca e impadurita zona. Imediat inainte de asta, (spre Valea Doftanei) era o tabara forestiera. Ne-am intors pentru ca s-a facut noapte instant. Era ora 17 si ceva. Nu cred ca erati mai departe de un km de noi, am vazut trackul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Pe acolo unde era semnul cu cabana Rentea, in urcarea inclinata dintre brazi am fost de mai multe ori. Daca tineati urmele ajungeati la cabana Rentea. In partea opusa este un drum care ajunge in drumul Valea-Doftanei - Sacele, insa are vreo doua bariere (una cam greu de ocolit). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus He he ati luat-o si voi pe albia de rau in sus asa cum spune google earth si cum spune si road-ul cand de fapt "drumul judetean" este o idee mai sus. Pe 26 noiembrie a mai fost o echipa despre care padurarul spunea ca a reusit sa ajunga mult mai departe. Poate daca citeste postul, ne spune unul din membri cum a fost. Am atasat si eu traseul facut de noi cu o saptamana mai devreme. [ATTACH]124055[/ATTACH] aha. deci te-ai blocat exact la podul de gheata surpat :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus georgenis, m-am uitat pe earth si scrie ca Rentea e stabiliment militar. despre aceasta cabana mi-ai spus la telefon ca trebuie sa trecem prin curtea lor si nu stii daca ne vor deschide? fii un pic mai explicit: ce inseamna "in partea opusa"? multumesc Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Am fost pe 04.12, cu doua nive. Am trecut un pod de gheata mai usor, pe urma unul greu, in panta. Din pacate nu pot sa identific pe google pe unde este exact, pentru ca e impadurita zona. Imediat inainte de asta, (spre Valea Doftanei) era o tabara forestiera. Ne-am intors pentru ca s-a facut noapte instant. Era ora 17 si ceva. Nu cred ca erati mai departe de un km de noi, am vazut trackul vostru. cum de nu ne-am auzit pe statii? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Pe acolo unde era semnul cu cabana Rentea, in urcarea inclinata dintre brazi am fost de mai multe ori. Daca tineati urmele ajungeati la cabana Rentea. In partea opusa este un drum care ajunge in drumul Valea-Doftanei - Sacele, insa are vreo doua bariere (una cam greu de ocolit). Asa imi imaginam si eu ca stau lucrurile, ca ajungem la Rentea de unde putem cobora in V. Doftanei... probabil chiar in dreptul Pasului Predelus. Noi am ajuns intr-o pajiste alpina de unde drumul intra intr-un fel de caldare si se inclina spre stanga. Inclinarea nu era chiar atat de grava dar pamantul inghetat facea masina sa alunece la vale. Dupa acea caldare drumul continua printr-un palc de brazi vertiginos in sus. De acolo banuiesc ca ar fi devenit mult mai usor, intrand pe un fel de creasta. Traseul asta trebuie sa-l facem la vara :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus cum de nu ne-am auzit pe statii? ...nu aveam statii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus georgenis, m-am uitat pe earth si scrie ca Rentea e stabiliment militar. despre aceasta cabana mi-ai spus la telefon ca trebuie sa trecem prin curtea lor si nu stii daca ne vor deschide? fii un pic mai explicit: ce inseamna "in partea opusa"? multumesc acuma uitandu-ma pe GE imi dau seama ca din punctul in care am ajuns cu Giorgel ar fi trebuit sa o luam spre nord-est (vezi linia galbena - cca 4km) si nu spre sud asa cum mi-am imaginat eu si m-am uitat la fata locului. Dar eram prea grabiti si nu am stat sa analizam situatia atent. Cred ca de la culmea aia in cel mult 15 minute de coborare am fi fost la cabana :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus pai noi ne-am uitat dupa urmele de ATV, care duceau spre padure in dreapta.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Ultima oara cand am fost la Rentea (acum un an) m-am cam rugat de cei de acolo sa ma lase sa trec prin curte (le-am spus ca am mai fost de doua ori). In partea opusa ma refer in directia spre spatele masiniiin poza cu masina care trece printre brazi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus aha. deci te-ai blocat exact la podul de gheata surpat :grin: Practic am trecut. Da' am inteles ce e aia pod de gheata, si nu am mai vrut sa continui. Fusese un weekend frumos, venea seara si nu voiam sa-l stric ... Am fost si weekendul trecut in zona, dar mai mult pentru trasee de picior, am batut cam tot ce s-a putut in zona cheia - muntele rosu - vf ciucas - turn tv. Chiar ma gandeam daca s-au topit podurile, avand in vedere ca pe vf Ciucas in weekendul 26-27 nov erau 5 cm de gheata pe indicatorul din varf, iar in weekendul 3-4 dec era uscat. Dar cred ca pe vale altfel a stat treaba. Este o zona frumoasa, am luat multe din track-urile tale puse pe gpspies sa le folosesc drept sursa de inspiratie in viitoarele iesiri. Mersi! ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Offtopic: Din cliclul pod de gheata , am patit si eu anul asta o chestie de mi-a stat inima : Am plecat la o mica plimbare mai multi din Bucuresti la Cheia - eu , nissan4x4,dan , etc . Se intampla in luna ianuarie si a fost o zi insorita si zapada era flescaita si se topea in veselie . Am incercat sa ajungem la Tabla butii dar zapada era mult prea afanata si prea mare pentru a putea urca . Dupa ce ne-am zbenguit am hotarat sa ne intoarcem la pensiune sa mancam . La intoarcere m-am nimerit cap de coloana . Am dat tare si am mers ce am mers , pana la ultima portiune de 600-700 m ce facea de racord cu DN . Acolo pod de gheata dar am zis entuziasmat :lasa ca merge . Masina a inceput sa se roteasca la o vit de 30-40 km pe ora si am facut o intorcere la 270 de grade cu un animal de masina ca Y61 lung de aproape 3 tone , noroc ca drumul nu era inclinat . M-am ...at pe mine pana s-a oprit masina pret de 5-10 secunde . Repet : marele noroc ca drumul fiind drept masina s-a rotit pe drum. On topic : Aventura e memorabila , si felicit pe colegul Omoroka , Giorgel si restul gastii ca au avut cohones ,insa e bine de evitat asa cum a zis Omoroka in pedioada asta . PS: Gabi mai da si tu un semn cand mai faceti o ieseala ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Risc maxim spre pasul Predelus Offtopic: Din cliclul pod de gheata , am patit si eu anul asta o chestie de mi-a stat inima : Am plecat la o mica plimbare mai multi din Bucuresti la Cheia - eu , nissan4x4,dan , etc . Se intampla in luna ianuarie si a fost o zi insorita si zapada era flescaita si se topea in veselie . Am incercat sa ajungem la Tabla butii dar zapada era mult prea afanata si prea mare pentru a putea urca . Dupa ce ne-am zbenguit am hotarat sa ne intoarcem la pensiune sa mancam . La intoarcere m-am nimerit cap de coloana . Am dat tare si am mers ce am mers , pana la ultima portiune de 600-700 m ce facea de racord cu DN . Acolo pod de gheata dar am zis entuziasmat :lasa ca merge . Masina a inceput sa se roteasca la o vit de 30-40 km pe ora si am facut o intorcere la 270 de grade cu un animal de masina ca Y61 lung de aproape 3 tone , noroc ca drumul nu era inclinat . M-am ...at pe mine pana s-a oprit masina pret de 5-10 secunde . Repet : marele noroc ca drumul fiind drept masina s-a rotit pe drum. On topic : Aventura e memorabila , si felicit pe colegul Omoroka , Giorgel si restul gastii ca au avut cohones ,insa e bine de evitat asa cum a zis Omoroka in pedioada asta . PS: Gabi mai da si tu un semn cand mai faceti o ieseala ! Aaaa, nu am avut cohones, am fost inconstienti doar... :ha::ha::ha: Poate ne vedem la Impotmoliada si mai vorbim acolo :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate