hamat5 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona :mrgreen: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona :mrgreen: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Åži ultimele două poze: se poate din nou vedea cum se ocroteÅŸte natura la noi. ÃŽn foarte multe locuri găsim grămezi imense de gunoi. Da, cum s-a spus de multe ori pe aici: avem o Å£ară minunată... păcat că e locuită. Cred că ne mai trebuie vreo 200 de ani de civilizaÅ£ie să avem grijă de ce avem de la natură. Dar mă tem că atunci deja va fi mult prea tîrziu... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona tritonul cu creasta - Triturus cristatus cristatus (specie de interes comunitar conf. Directivei Consiliului Europei 92/43 EEC); :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona sa va fie de bine domnilor !!!!faina iesire !!! :10 :B max@iar ai bagat rosioara la noroiala !! :h5 cat despre penultimile doua poze .. :P ...nu am cuvinte !!! asta este romanul si asa a inteles el libertatea ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Sa va fie de bine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Felicitarile mele domnilor, si sa va fie de bine ...nu-i asa mai Max ca acum schitezi traseul pentru intalnirea de toamna a clubului ????!?!?! :lol: :lol: :h5 :c Cat despre acele ultime doua imagini, propun un semn mare pozitionat la vedere in care sa scrie " Popas supravegheat video, aruncarea gunoaielor se pedepseste cu amenda de la 500 RON pana la 5000 RON" , si as mai propune o informare prin niste postere pozitionate tot in zona popasurilor, cu imagini a chefliilor care dupa ce mananca si se distreaza pun gunoaiele in saci menajeri, si ii depoziteaza in loc special amenajat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Pozele mele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Inca o tura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona A fost o tura frumoasa, cu noroi mult in prima faza. Mai tarziu am urcat mai la munte unde s-au mai schimbat conditiile. Ultima coborare din poze a fost criminala. Abia am reusit sa o cobor cu Toyota rosie. Mai mult alunecam. Iar mi-a fost dor de cuplul de la cealalta Toyota. In rest..toate bune...masa pe cinste ca de obicei, peisaje faine distractie... asa cum e de fiecare data pe la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Sa va fie de bine, boieri dumneavoastra ! ... faina iesirea si super distractia, dupa cum am vazut din poze ... o singura intrebare am, de ce stau masinile acelea parcate asa, cu fundul in sus ? ... e vorba de Niva lu' Zoli si de Samurakele ala ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Vad ca balta lui Max s-a facut mare :grin: Apropo, o fi iesit cineva de acolo prin forte proprii? Frumoasa tura, noroiala si tot ce trebe :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona @koala: pentru ca pot! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona @koala: pentru ca pot! :grin: ...sau le place sa stea cu fundul in sus... :ha: :-P :ha: :-P Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona ... de ce stau masinile acelea parcate asa, cu fundul in sus ? ... e vorba de Niva lu' Zoli si de Samurakele ala ... Erau limitate locurile de parcare :ha: Parcheaza lumea pe unde poate... :grin: Crezi ca numai in Bucuresti e greu cu parcarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona @koala: pentru ca pot! :grin: ... asta-i raspunsul la intrebarea : "De ce-si ling cainii coa....le ?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona hihi. aplicabilitate larga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Si un mic filmulet. [flash=425,355:20cn681r] [/flash:20cn681r] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona la minutul 1:30 secunde, e un triton pe capota? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona la minutul 1:30 secunde, e un triton pe capota? Da. Ceva de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona felicitari domnilor ...faina iesirea ...sa va fie de bine :B :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona la minutul 1:30 secunde, e un triton pe capota? Da. Ceva de genul asta. ce tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona download/file.php?id=11796 download/file.php?id=11797 Ultimele 2 poze de pe prima pagină a acestui topic. Eu nu am mai văzut niciodată un animal din ăsta. L-am pus înapoi în baltă - ecologiÅŸti buni ce suntem. :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Ultimele 2 poze de pe prima pagină a acestui topic. Eu nu am mai văzut niciodată un animal din ăsta. L-am pus înapoi în baltă - ecologiÅŸti buni ce suntem. :grin: Misto iesire, am mai postat mai sus, dar erau prea multe poze http://www.hlasek.com/foto/triturus_cri ... da1748.jpg tritonul cu creasta - Triturus cristatus cristatus (specie de interes comunitar conf. Directivei Consiliului Europei 92/43 EEC); Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Duminica 9 martie, iesire in zona Ultimele 2 poze de pe prima pagină a acestui topic. Eu nu am mai văzut niciodată un animal din ăsta. L-am pus înapoi în baltă - ecologiÅŸti buni ce suntem. :grin: Misto iesire, am mai postat mai sus, dar erau prea multe poze http://www.hlasek.com/foto/triturus_cri ... da1748.jpg tritonul cu creasta - Triturus cristatus cristatus (specie de interes comunitar conf. Directivei Consiliului Europei 92/43 EEC); Tritoni obisnuiti am vazut destui, dar din asta nu. Se pare ca e specie mai rara. De ce este considerat specie de interes comunitar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate