Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica 9 martie, iesire in zona

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Duminica 9 martie, iesire in zona

Şi ultimele două poze: se poate din nou vedea cum se ocroteşte natura la noi. În foarte multe locuri găsim grămezi imense de gunoi. Da, cum s-a spus de multe ori pe aici: avem o ţară minunată... păcat că e locuită. Cred că ne mai trebuie vreo 200 de ani de civilizaţie să avem grijă de ce avem de la natură. Dar mă tem că atunci deja va fi mult prea tîrziu...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa va fie de bine domnilor !!!!faina iesire !!! :10 :B

max@iar ai bagat rosioara la noroiala !! :h5

cat despre penultimile doua poze .. :P ...nu am cuvinte !!!

asta este romanul si asa a inteles el libertatea !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Felicitarile mele domnilor, si sa va fie de bine ...nu-i asa mai Max ca acum schitezi traseul pentru intalnirea de toamna a clubului ????!?!?! :lol: :lol: :h5 :c

Cat despre acele ultime doua imagini, propun un semn mare pozitionat la vedere in care sa scrie " Popas supravegheat video, aruncarea gunoaielor se pedepseste cu amenda de la 500 RON pana la 5000 RON" , si as mai propune o informare prin niste postere pozitionate tot in zona popasurilor, cu imagini a chefliilor care dupa ce mananca si se distreaza pun gunoaiele in saci menajeri, si ii depoziteaza in loc special amenajat.

Link spre comentariu

A fost o tura frumoasa, cu noroi mult in prima faza. Mai tarziu am urcat mai la munte unde s-au mai schimbat conditiile.

Ultima coborare din poze a fost criminala. Abia am reusit sa o cobor cu Toyota rosie. Mai mult alunecam. Iar mi-a fost dor de cuplul de la cealalta Toyota.

In rest..toate bune...masa pe cinste ca de obicei, peisaje faine distractie... asa cum e de fiecare data pe la noi.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa va fie de bine, boieri dumneavoastra ! ... faina iesirea si super distractia, dupa cum am vazut din poze ... o singura intrebare am, de ce stau masinile acelea parcate asa, cu fundul in sus ? ... e vorba de Niva lu' Zoli si de Samurakele ala ...

Link spre comentariu

@koala: pentru ca pot! :grin:

...sau le place sa stea cu fundul in sus... :ha: :-P :ha: :-P

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

... de ce stau masinile acelea parcate asa, cu fundul in sus ? ... e vorba de Niva lu' Zoli si de Samurakele ala ...

Erau limitate locurile de parcare :ha: Parcheaza lumea pe unde poate... :grin: Crezi ca numai in Bucuresti e greu cu parcarea?

Link spre comentariu

Vizitator koala

@koala: pentru ca pot! :grin:

... asta-i raspunsul la intrebarea : "De ce-si ling cainii coa....le ?"

Link spre comentariu

download/file.php?id=11796

download/file.php?id=11797

Ultimele 2 poze de pe prima pagină a acestui topic. Eu nu am mai văzut niciodată un animal din ăsta. L-am pus înapoi în baltă - ecologişti buni ce suntem. :grin:

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Ultimele 2 poze de pe prima pagină a acestui topic. Eu nu am mai văzut niciodată un animal din ăsta. L-am pus înapoi în baltă - ecologişti buni ce suntem. :grin:

Misto iesire, am mai postat mai sus, dar erau prea multe poze

http://www.hlasek.com/foto/triturus_cri ... da1748.jpg

tritonul cu creasta - Triturus cristatus cristatus (specie de interes comunitar conf. Directivei Consiliului Europei 92/43 EEC);

Link spre comentariu

Misto iesire, am mai postat mai sus, dar erau prea multe poze

http://www.hlasek.com/foto/triturus_cri ... da1748.jpg

tritonul cu creasta - Triturus cristatus cristatus (specie de interes comunitar conf. Directivei Consiliului Europei 92/43 EEC);

Tritoni obisnuiti am vazut destui, dar din asta nu. Se pare ca e specie mai rara.

De ce este considerat specie de interes comunitar?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare