rabinul Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Are cineva ideie unde gasesc foi de arc pt un Troper in 3 usi 2.8 din '90? Multumesc si bine v-am gasit :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi salut si bine ai venit , vrei arcuri noi sau sh?:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rabinul Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi noroc , noi am mai vbr ca ai cumparat o masina de la Marius si era vbr de niste prezoane. daca ai second nu e bai . la ce bani ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi arcuri noi am vazut pe okazii.ro si daca vrei sh suna-ma !si :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi Salutare se pot face de la 0 sa zic asa la meseriasii care springuiesc arcuri.Unele noi cred ca sunt super scumpe.Asa te duci sa iti faca altele sau iei unele second care se pot springui eventual adaugi inca o foaie si te mai tin mult si bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi salut! si pe unde-i gasesti pe meseriasii astia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: arcuri lamelare pt Trooper la 3 usi salut! si pe unde-i gasesti pe meseriasii astia ? Afli de pe topicul de mai jos...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51319-Springuit-arcuri-foi-cine-face REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate