opinion Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 salutare Duminica impreuna cu l_stoian79 am bagat o tura la muntele mic. La urcare a fost ca cam ceata si pe drum sub zapada mai erau portiuni cu gheata asa ca am mers cam asa :dr1, dar dupa ce am stat la o ciorba in varf la o cabana langa teleschi, cand am coborat a iesit soarele. Si :ft: de rigoare Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic si inca cateva cu vremea frumoasa de la intoarcere: imi lanturi acum (ar trebui sa fie pe drum) si dupa mai facem o tura dar cu coborare prin Poiana Marului Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic Frumoase imagini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic Va salut pe aceasta cale , am fost si eu cu treaba urgenta acolo,am vazut masinile eu coborand mai departe prin fata cabanei "Cerbul" cu un patrol verde.Folosesc aceasta metoda de salut nefiind posibil sa va cunosc la momentul respectiv! PS. la intoarcere erati plecati deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Re: iesirea de duminica la Muntele Mic @oviK5 - poate reusim sa ne intalnim data viitoare, ma gandeam impreuna cu Lviu sa mai venim iarna asta acolo si sa incercam coborarea spre Poiana Marului. Data viitoare anuntam iesirea si pe site, poate vor mai fi si alti doritori. ps - e cumva vb de un patrol verde cu numere de Viena parca? - l-am vazut parcat pe drum in caransebes - super masina :h5 Editat Decembrie 21, 2011 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic Frumos. Dar voi nu v-ati intalnit cu "monstru' " ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57690-Intalnire-cu-monstru-4x4/page2&highlight=monstru Acum imi dau seama, ei au fost sambata, voi duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic Va salut pe aceasta cale..... :h5 fain "agregatu" ala verde :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin allrode Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic @oviK5 - poate reusim sa ne intalnim data viitoare, ma gandeam impreuna cu Lviu sa mai venim iarna asta acolo si sa incercam coborarea spre Poiana Marului. Data viitoare anuntam iesirea si pe site, poate vor mai fi si alti doritori. ps - e cumva vb de un patrol verde cu numere de Viena parca? - l-am vazut parcat pe drum in caransebes - super masina :h5 aia verde:tr cu numere de W-ien este a mea....poate ne intalnim la o iesire si o sa o vezi mai de aproape......am lucrat mult la ea....sa auzim de bine:old Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic @florin allrode - super faina masina sa o noroiesti sanatos :h5 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic doar se lauda :ha::ha::ha: cu trompeta aia de masina:ha::ha::ha::ha:...............dati si voi un semn cand mai veniti in zona........ ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Re: iesirea de duminica la Muntele Mic pai planul nostru e sa facem coborarea prin Poiana Marului in iarna asta, deci prin ianuarie/februarie aparerem pe acolo. aveti idee daca drumul vechi care urca din Borlova spre MMic e practicabil iarna fara sa rupi masina? ma refer doar cu lanturi si eventual dat la lopata :grin: aia ar fi iar o incercare de facut. Editat Decembrie 22, 2011 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic @oviK5 - poate reusim sa ne intalnim data viitoare, ma gandeam impreuna cu Lviu sa mai venim iarna asta acolo si sa incercam coborarea spre Poiana Marului. Data viitoare anuntam iesirea si pe site, poate vor mai fi si alti doritori. ps - e cumva vb de un patrol verde cu numere de Viena parca? - l-am vazut parcat pe drum in caransebes - super masina :h5 @opinion; daca te referi la drumul pe la fantana voinii-nu recomand deloc iarna , cateodata nici pe DJ nu urca oricine . Pe varianta P.maru -seaua jigorii(intersectia cu Cuntu) se poate si in sus PS.referitor la verde: nuante si nuante ...dupa gust, personalitate, unii mai verzi de furie ,altii verde army Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic asta cred ca e drumul prin saua jigoriei. Asa cum spuneam mai inainte am apucat de am luat un set de lanturi de la Roly, astept sa vina si dupa ar mai trebui sa rezolv mrl-urile desi cred ca merge si asa pentru inca un drum pe care sper sa apucam sa il facem in ianuarie - ce zici Liviu? A draq de scumpe MRL-urile alea (~200 perechea :uameni) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic trebuie sa-mi iau si eu lanturi... :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: iesirea de duminica la Muntele Mic am facut drumul poiana marului muntele mic in fiecare iarna de sarbatori,anu trecut am prins cea mai mare zapada,am mers fara lanturi,erau urme de la alte masini zapada vo 20-30cm unde nu era calcata,a urcat ok la coborare a fost mai nasol nu stiu de ce patina masina mult mai tare ca la urcare,am coborat mai mult prin zapada afanata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate