Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai imbracat in haine de camuflaj!

aditds

Postări Recomandate

Re: Samurai imbracat in haine de camuflaj!

salutare, procedeul folosit pentru imaginile de mai sus este cel de HIDROGRAFIE, adik :

- se foloseste un film ( de gasit pe ebay; hidrographics ) sau in Romania Hidrografie sau Hidrotransfer

- procedeul de aplicare este relativ simpluhttp://www.youtube.com/watch?v=4gqB_fcEnnE&feature=related

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine e voluntar sa isi bage masina sa o coloreze prin hidrotransfer??:wink::wink:

Pentru jante e nemaipomenita metoda, am vazut cum se face la un targ auto; dar pentru caroserie... tot autocolantul rezolva problema

Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan

Audi 80 1,9 TDI

CB President JFK

Link spre comentariu

ai tu un fix al tau

vorba multa saracia omului

da-i bataie vrem sa vedem rezultate

zep... imi place camionul tau... am un fix:tk pentru camionete... am avut si eu un L200. Si camuflajul arata bine, pe bune... ma faci sa ma mai gandesc la metode!

Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan

Audi 80 1,9 TDI

CB President JFK

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Uite ceva ce mie mi-a placut foarte mult. Este vorba de modelul de camuflaj al armatei suedeze. El poate fi de padure, desert sau urban ca cel din imaginile de mai jos.

tjpj3.jpg.2df6a56d2eeb5a9694b64428001687e7.jpgtjpj5.jpg.7f86ca66f8c7ddd0921f71aa99a61b66.jpgtjpj7.jpg.ec067fc39561565b187c71fffd025087.jpgtjpj6.jpg.82d79ea68a840faf224e966ae9b3e7cb.jpgtjpj8.jpg.0017c7d87274a49f6b4bbb1bcf19d64a.jpg

Parerea mea este ca doar cu cateva spray-uri de diverse nuante mate sau cu un pistol de vopsit si 2-3 cuti de vopsea se pot face minuni.

In ceea ce priveste autocolantul cea mai buna optiune este cea a print-ului outdoor. Si anume: iti alegi textura de camuflaj pe care o doresti (de pe net, poze etc..) la o rezolutie cat mai mare posibil si mergi frumos pe la firmele de publicitate din orasul tau si ceri o oferta de pret. Avantajele imprimarii acutocolantului sunt:

- posibilitatea de a alege orice desen/textura doresti;

- pretul nu difera in functie de cate culori/nuante vei folosi;

- autocolantul si solventii folositi la imprimare sunt cu protectie UV (se decoloreaza foarte greu);

- autocolantul outdoor pt. masini este mai flexibil, special pt. a putea fi intins bine pe unghiurile caroseriei.

Dezavantaje:

- pretul (aici problema e relativa - depinde daca-ti vopsesti singur masina);

- montajul destul de dificil pentru cineva nefamiliarizat cu procedura;

- necesita o preparare foarte buna a caroseriei masinii in prealabil.

Tot legat de colantare se poate opta si pentru autocolant pe geamurile din spate si luneta (autocolant perforat, plasa, folosit special pentru suprafete vitrate. se poate alege cu diferite grade de perforare: vizibilitate 60%, 40%...etc)

Acum depinde de banii, timpul si viziunea fiecaruia.

Bafta!

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

Ca o adaugare vin si cu ceva exemple de ce se poate obtine prin colantare - ce-i drept facute in graba, deci nu luati in seama calitatea "operei de arta" :grin:

Oricine doreste sa-si vada masina "imbracata virtual" (orice design, nu numai camuflaj) pentru a-si face o idee despre eventuala schimbare, sunt bucuros sa-l ajut cu o simulare.

Bafta!

camu_urban.jpg.fd480ba5be8bb4b8d6592046cff8be65.jpg

camu_roky.jpg.7647c249f65656001bc3a1dd98dd94da.jpg

camu_frunze.jpg.63907602f4d28bbab11131cd47f992a0.jpg

Editat de ak47apache
Link spre comentariu

1. Subscriu la ce a spus @Astral

2. De la bun inceput vreau sa se inteleaga ca nu sunt vanzator/dealer si nu fac reclama nimanui. N-am postat cu scop comercial. M-am gandit doar ca poate sunt colegi interesati sa-si vada utilajele imbracate, virtual, in diverse camuflaje sau mai stiu eu ce bazaconii.... :grin: idei eu am muuuulte :grin:

Acum Ontopic, din cate stiu eu, preturile se invart pe undeva intre 250-700 euroi in functie de marimea masinii (preturile nu sunt pt colant simplu ci pentru colant printat + manopera montaj in cadrul unei firme profi). Atentie: pretul nu trebuie sa difere in functie de design-ul sau nr. de culori alese... daca cineva iti cere mai mult chipurile ca e mai complex desenul, MINTE!

Bafta!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare