Nivaru Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 (editat) motorul este de 3.0d merge rotund dar scoate fum alb nu foarte mult si nu are vlaga si e aprins martorul de motor in bord am urmatoarele presupuneri injectoare debitmetru egr voi ati mai patit ceva de genu? L.E turbina e in mintile ei Editat Decembrie 24, 2011 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: probleme y61 2004 motorul este de 3.0d mege rotund dar scoate fum alb nu foarte mult si nu are vlaga si e aprins martorul de motor in bord am urmatoarele presupuneri injectoare debitmetru egr voi ati mai patit ceva de genu? L.E turbina e in mintile ei prima chestie e sa vezi codul de eroare pe care il da Check Engine. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: probleme y61 2004 prima chestie e sa vezi codul de eroare pe care il da Check Engine. azi o duc la test Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: probleme y61 2004 am gasit vinovatul pompa de injectie explicatie nissan romania: daca masina nu e folosita o perioada mai lunga de timp 2 luni exista riscul sa se buleasca pompa acum trebuie sa ma uit dupa una pe la dezmembrari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: probleme y61 2004 Deci daca sta 2 luni se duce pompa,probabil daca sta un an intepeneste toata iar daca sta 2 ani posibil sa dispara cu totul.Cum dracu fac astia de au tot timpul explicatii stintifice?Eu zic sa o duci totusi la un tester si la un alt mecanic. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 (editat) Re: probleme y61 2004 au zis ceva si de debitmetru dar cica nu ar influenta functionarea pompei dupa logica mea debitmetru trimite informatia(amestecul de combustibil cu O2) la ECU si de acolo e comadata cantitatea de motorina bagata de pompa. deci debitmetru ar putea influenta functionarea incorecta a pompei de injectie? Editat Decembrie 24, 2011 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: probleme y61 2004 Si mie mi s-a spus sa schimb pompa de injectie la motorul de 3.0, tot la reprezentanta, masina avea defapt apa in filtrul de motorina si de aceea statea aprins check engine-ul. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Re: probleme y61 2004 eu cred ca este debitmetru am scos mufa si motorul se tureaza blana iar cu mufa pusa se tureaza maxim pana in 3000 de rotatii daca este scoasa mufa martorul de la motor se aprinde foarte tarziu cam la 30 min de functionare continua. cu mufa conectata se aprinde instant si inca ceva nu mai scoate gram de fum cand e mufa scoasa ce e ciudat ca fara mufa conectata parca ar da niste rateuri cand e turata si tinuta in blana... sau doar m-i se pare mie... Editat Decembrie 24, 2011 de Nivaru a Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: probleme y61 2004 doamne ce preocupari am eu in ajunul craciunului tus fieru matii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: probleme y61 2004 poti trece pe la mine sa bagam un pic testerul pe ea? daca debitmetrul nu e original iti poate face feste de genul asta. Trebuie sa vedem ce valori scoate si trimite la ECU. Eventual putem monta si alt debitmetru de proba care stiu sigur ca merge ok. Dar, pana la urma ce cod de eroare ti-a scos? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: probleme y61 2004 asi trece pe la dv marti pe 27 daca primiti cu colindu:tk, dar se poate intampla ceva daca merg cu debitmetru anulat 10-20km? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: probleme y61 2004 daca mai este de actualitate problema , noi am deschis atelierul din data de 5 ian. Toate Cele Bune ing. Luigi PIRSU ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: probleme y61 2004 daca mai este de actualitate problema , noi am deschis atelierul din data de 5 ian. Toate Cele Bune ing. Luigi PIRSU urmaream si eu discutia voastra .... pana la urma ce a fost ? Aceeas problema o am si eu, tot un patrol 2004 motor 3000d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominik Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: probleme y61 2004 vezi ca se mai si curata, pune testerul pe ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate