cristeaandm Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Bravo - extraordinara ieșirea....ce i-as mai fi inmuiat si eu rotile Navarei prin taraba patriei.... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Foarte tare, cu mare parere de rau ca nu m-am putut alatura grupului va spun: BRAVO si LA MULTI ANI! Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! ......cred ca v-ati distrat foarte bine, bravo. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! .....da cred ca a fost frumos, felicitari ......cred ca v-ati distrat foarte bine, bravo. da, a fost super, si pentru asta trebuie sa-i multumesc si lui Cosmin THX, care ne-a aratat cum se conduce o masina cu calm si in deplina siguranta, chiar daca eu de pe bancheta spate aveam niste emotii. Catre Campulung, pe autorstrada am aflat ca doi baieti ce erau in grup cu noi, si venisera cu o dubita aveau in ea doua qaduri, si am regretat ca nu am venit si eu cu atv-ul. Asa ca poate la viitoarea iesire uite punem si atv-urile in remorci si le aratam si lor traseele din Campulung. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! vara avem eveniment de 2 zile de traseu, de vineri pana duminica. ARO EXPERIENCE DAYS ii zicem. cam intr-o luna va putem anunta despre data exacta. http://www.topgear.ro/stiri/aro-senzatii-tari-romanesti/ http://www.auto-bild.ro/articole/noutati/auto/aro-experience-days-2011.html?id=2039 http://www.lalimita.ro/ro/_/autosport/offroad/Aro_Club_Romania_implineste_2_ani va asteptam si atunci, daca vreti sa va alaturati! Domnilor cu cea mai mare placere, iar lui Adi la mai multi Km fara reparatii, ca eu cred ca si-a dat contoarul peste cap pentru noi. Inca o data FELICITARI ARO CLUB ROMANIA. Sa-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! mai asteptam filme si poze si de la alti cameramani si fotografi , ca au fost destui ... ce sa spun a fost foarte frumos si data viitoara o sa particip cu drag la iesirile ARO CLUB ROMANIA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Catre Campulung, pe autorstrada am aflat ca doi baieti ce erau in grup cu noi, si venisera cu o dubita aveau in ea doua qaduri, si am regretat ca nu am venit si eu cu atv-ul. Asa ca poate la viitoarea iesire uite punem si atv-urile in remorci si le aratam si lor traseele din Campulung. Nu-i o idee rea de loc..:grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! La mulți ani tuturor pentru 2012, drumuri bune si frumoase, kilometrii mulți si sanatosi, fără probleme... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gorishor Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Cateva poze. https://picasaweb.google.com/111937543005260776613/30dec2011 La multi ani ! Gore YO3IGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! la multi ani ! si sa ne vedem sanatosi si in anul care a sosit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! niste poze de la mine, de data asta am fost copilot in samuraiul inflorat al lui omoroka :x. restul pe samurai4x4 Editat Ianuarie 1, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! [ATTACH=CONFIG]126877[/ATTACH] 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! frumoase poze, multumim! la multi ani si domniilor voastre, si vorba lui cristi: sa ne vedem sanatosi si la anu'! ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! niste poze de la mine, de data asta am fost copilot in samuraiul inflorat al lui omoroka :x. restul pe samurai4x4 Asta e un site ceva sau...? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Asta e un site ceva sau...? S-auzim de bine da. intri pe http://www.samurai4x4.ro si gasesti acolo restu pozelor Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Scuze, dar nu intrebam asa degeaba, dar nus ce naiba, google nu indexeaza siteul acesta, ca am dat search nu l-am gasit. Multzam oricum. Acum apropo de colegii care au avut probleme, cum s-a rezolvat cu masinile lor? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gorishor Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Sigur. Dupa ce am vizitat restaurantul, ne-am intors la masini. In mai putin de o ora a fost rezolvata frana la Aro10, dupa care am plecat in coloana catre Bucuresti. Gore YO3IGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin212 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Salut Am postat mai jos imaginile de la iesirea de la Leresti, impreuna cu Aro CLub http://www.orangestudio.ro/blog/archives/aro-off-road-party-30-dec-2011-leresti-arges [url=http://www.orangestudio.ro/blog/archives/aro-off-road-party-30-dec-2011-leresti-arges][/url] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Eu cu Daihatsu Rocky doar am decuplat fata. ca am punte si pe fata. La Aro 10 dupa masa de seara s-a scos planetara din diferential si s-a inlocoit furtunul de frana si s-a plecat in coloana spre Bucuresti. dar nu fra peripetii. Gore 244 Aro la lasat incarcarea, cureaua s-a slabit si Aro picap care era la urma in traseu a luat un indicartor de pe un scoar din mijolcul drumului si a spart radiatorul cu aceasta ocazie a ramar la Mioveni. Am ajuns in Bucuresti pe la 2.30. Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Ma bucur ca intr-un final ati ajuns cu totii teferi acasa. S-auzim de bine Editat Ianuarie 3, 2012 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesirea traditionala ARO Club -> 30 decembrie ! Ma bucur ca intr-un final ati ajuns cu totii teferi acasa. S-auzim de bine A-ti exprima grija fata de colegii tai e un lucru frumos ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate