wolfman Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 In primul rand La Multi Ani :cl . Cum nu am putut sa ma alatur colegilor la iesirea din 30 organizata de Aro Club Romania, am dat o tura cu fetele sa ne frecam putin (cu zapada) pe 31 si apoi cu baietii (sa ciocnim un pahar la inaltime) pe 1 ianuarie. In ambele iesiri am plecat de la pastravaria Namaiesti la stana din Stramtu si apoi stana Musuroaie. Am ajuns aproape de stana din Musuroaie dar am renuntat din lipsa de lanturi (cel putin pe o punte) si lipsa unui punct de ancorare a troliului (se pare ca e buna o ancora de pamant). Nu am insistat pe ultima urcare mai grea spre stana deoarece am plecat singur si nu am vrut sa risc prea mult. Cu greu am selectat niste poze deoarece toate sunt minunate. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung Am intors cu ajutorul troliului deaorece era cam mult de coborat cu spatele si intotdeauna fac tot posibilul sa cobor cu fata "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung alte poze... "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung Cateva pahare la inaltime... "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung poze... "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung bravoooooooo si la mai mareeee, mai baieti e frumos sa faceti teaba asta singuri?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung dar vad ca ati gasit ceva zapada. sa va fie de bine :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Iesire 31-12 si 01-01 zona Campulung bravoooooooo si la mai mareeee, mai baieti e frumos sa faceti teaba asta singuri?:banana Singur cu fetele...e minunat (mai ales ca am lasat nevasta la cabana). Lasand gluma la o parte, am ajuns in C-Lung pe 29 dar nu am putut sa merg pe 30 cu baietii deoarece in jurul orei 14 trebuia sa astept in oras alte 2 masini care veneau de la Bucuresti si nu stiau locatia unde trebuie sa ajunga. Nu a fost nimic organizat, am zis sa dam o tura sa ne aerisim putin, mai ales ca unii din ei au crezut ca off inseamna drum forestier. Si oricum, ma blestema masina daca ajungeam in zona si nu-i dezmorteam putin planetarele. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate