Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dornic de o iesire ? Piatra Craiului - Casa Folea, 10.02.2011

Dragos63

Postări Recomandate

Re: Dornic de o iesire....

Daca vrea cineva sa vina la un sprit si eventual o mica inzapezeala (sper sa fie zapada :beat) noi mergem de vineri la valea cu struti Sat Sirnea,Comuna Fundata. Puteti arunca un ochi aicea http://valea-cu-struti.ro am inteles ca mai au locuri.

Pretul este de 80 lei/cam dubla

Editat de claudiu182

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dornic de o iesire ? Piatra Craiului - Casa Folea, 10.02.2011

@claudiu pentru mine nu este o problema dar incurcam treburile , daca vrei sa te alaturi esti bine venit si toti care vor sa participe sint primiti cu drag ! ultima zi de confirmare a particparii este 31-01 -2012 ! locurile sant limitate la 7-8 camere.:tk

Link spre comentariu

sau anuntat urmatori

eu+ sotia si isuzu trooper cu lanturi

@puiu prescure +sotia cu lada niva cu lanturi si toba finala de (brabus)

@suzuko +sotia toyota hilux si lista ramane deschisa ceor care vor sa participe . Locul intanlirii si ora se va anunta la sfarsitul lunii in curs:tk

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

sa stabilit de comun acord locul si ora intanlirii : locul de plecare este petrom baneasa (la pod ) ora intanlrii 05,45-06,00! Au mai ramas 3 camere libere care vrea sa ne ansoteasca la aceasta plimbare poate sa ma contacteze la 0733103004 .:2dr:tk va astept cu drag sa participati la aceasta plimbare.:banana

Link spre comentariu

Daca mai vrea cineva sa vina cu copii ... :clb

Eu vin cu doi, un baietel de 2 ani si 10 luni si o fetita de 5 ani si 8 luni care nu vor avea cu cine sa se joace (se descurca ei si singuri dar cu cit sint mai multi cu atit mai bine). :ih

Va asteptam ... :gr1

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

foarte frumoase pozele , zona .. Multumesc singurului participant la aceasta iesire si sper ca data viitoare sa nu mai confirme alti forumisti participarea si inaintea orei de plecare sa anunte ca nu mai poate participa !! Viitoarele iesiri se vor organiza numai cu avans sau nu se vor mai inscrie pe lista participantilor.In toamna anului in curs va avea loc la o stana in masivul piatra craiului taierea a unu sau mai multi berbecuti (o sa fie pregatiti la protap an functie de nr de participanti !loc de off avem:banana:tk sa auzim de bine.

Link spre comentariu

frumos pe acolo! am fost si eu cu ceva ani in urma pe la cabana Curmatura in Piatra Craiului ...nu mai stiu ce mai e pe acolo...

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare