DKW Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di 1 - geamul de la trapa intra sub plafon Varianta corecta daca este doar cu un sens de deschidere (valabil pt cele de sticla). Exista si varianta cu 2 deschideri: -partial, cand urca pe plafon -complet, cand intra sub plafon. Editat Ianuarie 8, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di am cumparat astazi si boxele Ground Zero - GZRF 52X difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru woofer: 13cm putere RMS: 60w putere Max: 100W impedanta: 4 ohmi suspensie din cauciuc pret 180 lei / set Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ma poate ajuta cineva cu asa ceva????? [ATTACH=CONFIG]127771[/ATTACH] unde gasesc???? DAR PT MASINA CU VOLAN PE STANGA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ma poate ajuta cineva cu asa ceva????? [ATTACH=CONFIG]127771[/ATTACH] unde gasesc???? DAR PT MASINA CU VOLAN PE STANGA Cu o bafta exagerata s-ar putea sa gasesti la dezmembrari, dar iti recomand sa incerci pe ebay... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Florin am inteles (si au inteles si ceilalti colegi )ce vrei sa cumperi. Nu este necesar sa postezi in fiecare topic de la sectiunea Freelander ce vrei tu sa cumperi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Cu o bafta exagerata s-ar putea sa gasesti la dezmembrari, dar iti recomand sa incerci pe ebay... am gasit in tara la 150 €, nu mai incerc nici pe ebay pt ca am cautat si nu am gasit (sau nu am stiut ce sa caut) in schimba am gasit un prieten (noi ii zicem sensei), stie sa faca 99% din tot ce inseamna auto si tot ce merge pe motor, curent etc..... mi-a promis ca-mi face tot ce inseamna clima, radiator frontal, conducte, uscator, relee, carcasa de la unitatea de ac din cabina..... de 10 zile rog un "domn" cu bani, pt niste piese, respectiv pt chiturii de reparatii pt geamuri, trapa, haion si nu vrea.... ma minte zilnic ca-mi trimit coletul, dar o sa gasesc pe altu care vrea bani...... am gasit si am comandat ( din dezmembrari) urmatoarele piese - tripla stanga spate - "rulou" pt portbagaj (de se trage si acopera bagajele, nu stiu cum ii zice) - butoanele de AC si RECIRCULARE cu mufe si cativa cm de cablu - panou butoane - maner haion/lampa nr spate (completa) - racordul flexibil dintre ventilator si ac (din bord) e de plastic p.s. o intrebare : presuri de noroi de pe fata, se potrivesc pe spate? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di p.s. o intrebare : presuri de noroi de pe fata, se potrivesc pe spate? multumesc Nu!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ............ pffff....... nimic nu merge bine................. din cate stiu eu, tara noastra, e putin cam afectata de criza asta financiara ( asta o stie toata lumea), acum apare marea intrebare, DE CE OAMENII REFUZA BANII???????? - tipu cu chiturile de reparatii, nu stie ce e cu el pe pamantul asta, dupa 40 de apeluri in care nu a raspuns, am decis sa ii scriu sms.....si surpriza a inceput sa-mi raspunda la ele..... de 8 zile il rog cu bani, 650 de lei, iar el ma amana zilnic - tipu cu dezmembrarile, unde gasisem ce-mi trebuia la super preturi, toate produsele costau peste 150 €, dupa 3-4 zile, 10 apeluri am cazut de acord si la piese si la preturi, iar azi cand l-am sunat sa-mi trimita pachetul prin curierat sa-mi vina mai repede, imi spune ca el pleaca din tara, se duce pana in italia.... p.s. oare bani mei nu au valoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ............ pffff....... nimic nu merge bine................. din cate stiu eu, tara noastra, e putin cam afectata de criza asta financiara ( asta o stie toata lumea), acum apare marea intrebare, DE CE OAMENII REFUZA BANII???????? - tipu cu chiturile de reparatii, nu stie ce e cu el pe pamantul asta, dupa 40 de apeluri in care nu a raspuns, am decis sa ii scriu sms.....si surpriza a inceput sa-mi raspunda la ele..... de 8 zile il rog cu bani, 650 de lei, iar el ma amana zilnic - tipu cu dezmembrarile, unde gasisem ce-mi trebuia la super preturi, toate produsele costau peste 150 €, dupa 3-4 zile, 10 apeluri am cazut de acord si la piese si la preturi, iar azi cand l-am sunat sa-mi trimita pachetul prin curierat sa-mi vina mai repede, imi spune ca el pleaca din tara, se duce pana in italia.... p.s. oare bani mei nu au valoare? Banii tai au valoare, acei oameni nu.... Dar bucura-te ca nu te-ai incurcat cu ei. Piesele nu exista, dar ei trag de timp poate ai nevoie de ceva ce au ei sau fac rost din alta parte. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Banii tai au valoare, acei oameni nu.... Dar bucura-te ca nu te-ai incurcat cu ei. Piesele nu exista, dar ei trag de timp poate ai nevoie de ceva ce au ei sau fac rost din alta parte. cel cu dezmembratu, le are ca a fost un prieten si le-a vazut, o parte din ele erau desfacute, dar lenea e cunoana mare.....iar de pret nu mai vb, - tripla stanga spate = 20 € - "rulou" pt portbagaj (de se trage si acopera bagajele, nu stiu cum ii zice) = 50€ - butoanele de AC si RECIRCULARE cu mufe si cativa cm de cablu = 10€ - panou butoane = 10€ - maner haion/lampa nr spate (completa) = 30€ - racordul flexibil dintre ventilator si ac (din bord) e de plastic = 10€ eu zic ca sunt preturi super..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Si eu l-am sunat azi si nu mi-a raspuns. Numai bine! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Si eu l-am sunat azi si nu mi-a raspuns. Numai bine! imi zisa ce pe 15-16 vine in tara.....daca gasesc in alta parte mai ieftin sau la acelas pret, nu mai stau dupa el.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Incearca la Targu Jiu, este un parc de dezmembrari. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ieri, - am montat o parte din interiorul, mocheta, bancheta spate, scaun fata sofer astazi - am dus masina la alt garaj unde se va monta instalatia de AC astazi, - am vopsit farurile - am gasit radiator de AC, am facut suportii de prindere, clemele de prindere, am gasit pozitia uscatorului de freon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di dupa 9 zile de asteptare, au ajuns si kiturile de reparatii....de la acel "om" foarte serios, iar eu ca si baiat bun ce sunt, am refuzat coletul pt ca m-a mintinti. pe 10.01 i-am trimis sms " daca nu ati trimis kiturile nu le mai trimiteti, nu le ridic" pe 11.01 la ora 10 m-a sunat dupa ce i-am zis sa ma sune si sa vb ca oameni nu prin sms ca handicapatii, a sunat si i-am zis nu mai trimiteti coletul, am rezolvat pronlema, dar nu a inteles sa ca..... ma sunara astazi de la fan curier si imi zisa ca am colet cu transport platit si intrebai cand a fost trimis raspuns: ieri dupa amiaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di 11th January 2012, 22:37 DKW Re: masina mea freelander - 2.0 di Incearca la Targu Jiu, este un parc de dezmembrari. Unde in Tg-Jiu se gasesc freelander la dezmembrari? Singurul loc unde am gasit unul in 3 usi era la iesire spre Valcea. Ce ma interesa pe mine nu mai era, in rest ....... Daca mai exista un alt parc va rog sa-mi comunicati. Scuze pentru ca am postat pe pagina ta. Numai bine! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Unde in Tg-Jiu se gasesc freelander la dezmembrari? Singurul loc unde am gasit unul in 3 usi era la iesire spre Valcea. Ce ma interesa pe mine nu mai era, in rest ....... Daca mai exista un alt parc va rog sa-mi comunicati. Scuze pentru ca am postat pe pagina ta. Numai bine! nu e nici o problema, sunt bine venite informatiile.....doar ca nu pot ajunge acolo, ca nu am masina pt drumul dintre severin si floresti (care cunosc drumul, e ffffoarte rau....iar masina de o am acum are 8cm de la asfalt) ar fi bine venit un nr de telefon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di astazi la servici, nu prea am avut activitate, asa ca am stat si m-am gandit ca daca tot e masina desfacuta in interior si sta in garaj, pana termin cu instalatia de AC si cu interiorul, m-am hotarat ca maine sa desfac si bara spate si toate plasticele din exterior si sa le duc la vopsit, deoarece "vanzatorul" le-a vopsit cu spray negru mat si le-a patat, a curs vopseaua si a gazat masina, asa ca....am fost la cumparaturi: - 200 ml de primer pt plastic - 750 ml de negru texturat - 250 ml de diluat pt negru texturat - 2 coli de smirghel 2000 - pt polisat farurile ;;) maine o sa dau bara jos si toate plasticele, roata de rezerva, suport roata de rezerva iar apoi o sa le duc la vopsit p.s. cer o parere, pe bara din spate intre cele 2 triple, scrie in relief "LAND ROVER" si vreau sa aud punctul vostru de vedere, daca tot vopsesc barile si haionul, ziceam sa vopsesc si scrisul "LAND ROVER" in culoarea masinii. ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di p.s. cer o parere, pe bara din spate intre cele 2 triple, scrie in relief "LAND ROVER" si vreau sa aud punctul vostru de vedere, daca tot vopsesc barile si haionul, ziceam sa vopsesc si scrisul "LAND ROVER" in culoarea masinii. ce parere aveti? Daca nu-l vopsesti acesta se va coji foarte usor si nu cred ca va arata foarte bine, iar apoi tratamentul de pregatire pentru bara il vei aplica mai usor pentru intregul element decat sa lasi neafectat scrisul. S-auzim de bine Editat Ianuarie 13, 2012 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di pe ziua de azi, am facut tot ceea ce mi-am propus si avand in vedere ca am terminat treaba propusa, imi propun sa ma pun la un somn :))) iar dupa aceea, daca mai am timp si pofta, o sa curata triplele de vopsea si o sa termin cu farurile....... si dovada azi am muncit :))) pe una din poze facute din spate, am "marcat" locul unde este lovita Editat Ianuarie 14, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di N-am inteles niciodata de ce cumperi o masina cu un motor cunoscut ca fiind prost, intr-o stare proasta, veche de 13 ani, o desfaci bucati ca sa o faci apoi la loc . Poate ca banii nu sunt o problema in cazul asta dar timpul pierdut chiar ca este o problema. Doar adac o revinzi cu ceva profit ceea ce in cazul asta nu cred ca asta este intentia. Poate daca o pregateai pentru off road mai intelegeam. Dupa ce muncesti o luna de zile ti se arde ganitura de chiulasa si o iei de la capat. Probabil ca e vorba de pasiune la mijloc PS cum naiba masina cu volan pe stanga cumparata din Anglia ? Editat Ianuarie 14, 2012 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di PS cum naiba masina cu volan pe stanga cumparata din Anglia ? E modificata, uita-te in primele poze puse. Editat Ianuarie 14, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di N-am inteles niciodata de ce cumperi o masina cu un motor cunoscut ca fiind prost, intr-o stare proasta, veche de 13 ani, o desfaci bucati ca sa o faci apoi la loc . Poate ca banii nu sunt o problema in cazul asta dar timpul pierdut chiar ca este o problema. Doar adac o revinzi cu ceva profit ceea ce in cazul asta nu cred ca asta este intentia. Poate daca o pregateai pentru off road mai intelegeam. Dupa ce muncesti o luna de zile ti se arde ganitura de chiulasa si o iei de la capat. Probabil ca e vorba de pasiune la mijloc PS cum naiba masina cu volan pe stanga cumparata din Anglia ? alte intrebari mai aveti? raspuns la primul punct: - am vorbit cu cei care au freelander la mine in oras si toti sunt multumiti de ele, nu am fost sa-l vad eu, - l-a cumparat un prieten si l-a adus acasa, intradevar eu daca eram acolo nu-l cumparam - indiferent in ce stare era masina, tot procedeul acesta il urma raspuns la al-doilea punct: - timp am, nu ma plang si (ma repet) indiferent in ce stare era masina, tot procedeul acesta il urma - nu o revand, o pastrez pt mine, daca vroiam sa o vand, ii spalam interiorul (ca era jalnic) si o vindeam - nu o sa fac off road cu ea, decat foarte rar raspuns la al-treilea punct: - poate muncesc 2 luni la ea, nu ma intereseaza, dar la final stiu ca am o masina buna si pot sa am incredere-n ea - daca am "norocul" sa se arda garnitura de chiuloasa, dau motorul jos, il desfac bucata cu bucata il fac de la 0(zero) si ma tine mai mult deca o masina noua raspuns la al-patrulea punct: PASIUNEA ESTE DIN BELSUG Editat Ianuarie 14, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di zilele astea nu am mai scris.....asa ca pe scurt punctez ceea ce am lucrat - am primit clipsurile pt fetele de usi - am cumparat kiturile de reparatii pt trapa, geam stanga fata si haion - am facut farurile, mai trebuie sa le polisez maine (dupa care o sa pun si poze) - am izolat fetele de usi din interior - am cumparat "ruloul" din portbagaj - am vopsit barile/plasticele din exterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di salut, am tot un freelender 1998 2,0 di si are radiatorul de la aeroterma spart...stie cineva cum sa ajung la el...ce trebuie sa demontez si cum...va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate