Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina mea freelander - 2.0 di

florin_andrey86

Postări Recomandate

Re: masina mea freelander - 2.0 di

Sunt de aceeasi parere! Probabil cand a montat primadata cardanul, nu a tinut cont de pozitiile initiale ale rulmentilor, fapt ce a dus la uzura prematura a acestora. Suplimentar as recomanda verificarea masinii suspendata, pentru a deduce mai sigur ce bate. Se poate sa fie si ird-ul (sa inceapa sa-ti faca "bucurii"). Initial la mine am crezut ca este gupul spate, deoarece mai ales in curbe se auzeau pe spate stanga niste pocnituri infundate (mai bine nu pot sa le descriu), apoi a continuat destul de rapid cu mutarea zgomotului in zona cardanului (nu puteam localiza precis de unde vine zgomotul), dar cand s-a amplificat (destul de rapid - 2-3 zile), s-a cunoscut clar ca este de la ird; iar zgomotul te scotea din masina, credeai ca se rupe in doua.

Numai bine,

Alin

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 10 luni mai târziu...

am rezolvat problema, are de la un rulmet mic, care-si pierduse din ace si capatase joc

am rezolvat problema,

multumesc frumos.

stima

sal , aceeasi problema o am si eu , insa nu am gasit sa cumpar doar acel rulment , sau nu stiu eu cum sa caut. poti sa imi spui si mie unde l-ai gasit?

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut! Am si eu Freelander cu acelasi motor. Poti sa imi spui un consum in oras, de aglomeratie etc, si de extraurban. Momentan de 100 lei, parcurg cam 120 km. De asemenea, cand virez maxim pe loc, vibreaza masina destul de tare

Link spre comentariu

vibreaza tare comparativ cu ce? O infranare este normala am mai explicat pe aici de ce, e fizica roata din interior parcurge mai multa distanta decat cea din exterior.. usoara franare se simte si la 2WD daramite la 4WD.... in concluzie sfatul meu marcheaza cu o linie ce uneste(nu linie ponta:ha:) cardan fata VCU si cardan spate ia niste viraje (preferabil dupa un drum mai lung) si vezi daca se amesteca liniile alea... La VCU asta is mai multe vezi https://www.facebook.com/video.php?v=734624516620921&fref=nf ca e pacat pt subiectul asta sa mai poluam si alt topic

:fh

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Gresit da f. interesant, mai ales ptr. tine ca esti pescar.

Radu, nu stiu dupa ce m-ai citit, mai ales ca nu am scris pe forum, dar ai perfecta dreptate......

Numai bine,

Alin

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Ei laso asa e util si ala :2dr uite aici ala bun http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66072-IRD-si-Vascocupla-la-Freelander

Editat de Mate Andrei Vlad M.D.
Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Radu, nu stiu dupa ce m-ai citit, mai ales ca nu am scris pe forum, dar ai perfecta dreptate......

Numai bine,

Alin

Nu stiu, poate gresesc, poate confund imi cer scuze dar cineva si-a postat niste poze pe aici in timpul functiunii (adica cu batul in mana) si altcineva i-a laudat fibra de pe trup :ha:

Link spre comentariu

Nu stiu, poate gresesc, poate confund imi cer scuze dar cineva si-a postat niste poze pe aici in timpul functiunii (adica cu batul in mana) si altcineva i-a laudat fibra de pe trup :ha:

Eu eram :) dar probabil in forumul dedicat LR a fost acea afirmatie!!!

Link spre comentariu

Consumu cum e in oras? Mie mi-a iesit 14%, mers 4 km dimineata, 4 km seara

In distanta asta nici nu apuca sa se incalzeasca motorul... e normal sa consume mai mult.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare