DKW Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di @florin_andrey86 : Nu uita sa pui folie de plastic la loc pe portiere, altfel ai pus cam degeaba material fonoabsorbant.:wink: @valencya : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64146-FarmLander!-Diverse-probleme-pe-diverse-Freelandere-...&p=759687&viewfull=1#post759687, citeste aici, am prezentat cam toti pasii. Editat Ianuarie 17, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di @florin_andrey86 : Nu uita sa pui folie de plastic la loc pe portiere, altfel ai pus cam degeaba material fonoabsorbant.:wink: am sa pun altceva in loc de folia aceea, o sa pun folie de se pune sub parchet :D.... ieri la ora 20.00 am primit kiturile de reparatii pt geam.haion.trapa, sunt foarte bune, doar ca la trapa era altceva rupt, 2 piese ce nu se gasesc in kitul de reparatie.....o sa incerc sa le fac la cineva, sper sa reuseasca sa le faca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di - astazi "sensei" a terminat cutia de AC, a prins radiatorul frontal, uscatorul de freon - am montat macaralele de la geamurile electrice fata - dupa circa 10 telefoane, am reusit sa comand si restu pieselelor butoanele de AC si Recirculare = 30 de lei plansa de bord = 20 de lei tripla stanga spate = 150 de lei maner haion, complet = 150 de lei - am luat farurile de la polish = 80 de lei LE by Astral : Reciteste Regulamentul si apoi pune anunt la Mica Publicitate ! Editat Ianuarie 18, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di am sa pun altceva in loc de folia aceea, o sa pun folie de se pune sub parchet :D.... De preferat folie de polietilena, normala, groasa. Se gaseste la magazinele de materiale de constructii. Altfel o sa ai placerea sa observi curenti de aer rece in masina. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di cum fac, cum nu fac, dat tot in abatere cad "LE by Astral : Reciteste Regulamentul si apoi pune anunt la Mica Publicitate !" IMI CER SCUZE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di cum fac, cum nu fac, dat tot in abatere cad "LE by Astral : Reciteste Regulamentul si apoi pune anunt la Mica Publicitate !" IMI CER SCUZE Nimeni nu s-a nascut invatat.....fa-ti timp totusi si citeste cap-coada Regulamentul.......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di am primit ruloul de la portbagaj si am facut cateva poze la faruri....... asta era surpriza - geamu galben de la semnalizare a fost dat jos (ca la facefilt) - fundalul facut negru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di astazi, am primit si restul pieselor: tripla spate stanga, maner haion, plansea de bord, butoanele de AC si Recirculare, dar nu am primit mufele cu cablurile, urmand ca saptamana viitoare sa-mi trimita si cablurile maine dimineata o sa duc masina sa-i pun folie pe geamuri, iar dupa aceea sa o duc la reparat haion si polisat, cu speranta ca o sa fie gata pana luni seara marti o sa mut panoul de sigurante din dreapta in staga, dupa care o sa matisez toate cablurile din cabina tot marti sper sa apuc sa pun si barile, plasticele etc, intr-un cuvat tot exteriorul.... P.S. sper ca pana vinere sa termin masina, trebuie sa plec la munte :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di asa cum am spus si in postul anterior, astazi am pus folie pe geamuri, urmand ca mai tarziu sa vina vopsitoru sa vada haionul si sa stabilim cum facem cu reparatu/vopsitu haionului si cu polisatul masini......sper ca planul sa-mi dea roade....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di las pozele sa-si spuna cuvantul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di bun, sa fac "lista" pe ziua de astazi - am schimbat boxele deoarece era prea mici (am fost cu cea originala la magazin si i-am zis ca vreau 2 seturii pe dimensiune) aveam de 13cm si la "noi" sunt de 16.5cm, le-am schimbat cu o gama mai buna, tot de la ground zero gzrf 65XII: product features: 2 Way coax speaker power 90 Watt RMS / 130 Watt max - SPL 91,5 dB - 4 Ohm glassfiber cone PEI tweeter with 6 dB crossover resonance free steel basket rubber surround including grill - am montata boxele cele noi - am montata fetele de usi, toate 4 - am schimbat toba finala, toba originala fiind ruginita, sparta, fara tips etc. am pus o toba de audi a4, de inox, cu tips dublu tot de audi - am curatat de rugina puntea spate, bratele, carligu de remorcare dupa care le-am dat cu vopsea neagra (pana la vara, cand o sa pun masina pe butuci si o sa-i schimb toata suspensia fata-spate si o sa revopsesc toate bratele, cardanu, timoneria, sugurile etc + service motor/cutie/grup - intre toba finala si caroserie am pus protectie termica, o "tabla" de aluminiu cu striatii, in pozele cu toba se poate observa foarte usor - tot traseul de la evacuare a fost vopsit cu grii termo-rezistent 150gC - prima incercare de a izola plafonu (din 7 ianuarie) nu a rezistat din cauza frigului, asa ca astazi am decis sa pun si pe plafon silent coat, au intrat 17 coli. - am astupat gaura de la fostu filtru de polen ( din partea stanga) - am pus coliere la turbina si filtru de aer, pt ca erau "arici" p.s. sper ca maine sa rezolv cu haionu si cu polisul, pt a putea echipa masina..... Editat Ianuarie 22, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di bun, sa fac "lista" pe ziua de astazi - am schimbat boxele deoarece era prea mici (am fost cu cea originala la magazin si i-am zis ca vreau 2 seturii pe dimensiune) aveam de 13cm si la "noi" sunt de 16.5cm, le-am schimbat cu o gama mai buna, tot de la ground zero gzrf 65XII: product features: 2 Way coax speaker power 90 Watt RMS / 130 Watt max - SPL 91,5 dB - 4 Ohm glassfiber cone PEI tweeter with 6 dB crossover resonance free steel basket rubber surround including grill . S-ar putea sa fi dezamagit de calitatea sunetului, difuzoarele originale sunt cu sasiu de plastic pentru a reduce trepidatiile si sa directioneze reflexul in josul portierei. Doar daca esti fan al sound-ului cu multe inalte. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Daca tot vreii sa o faci nou masina, ar fi trebuit sa dai pe dedesubt cu un inhibitor de rugina, Kelfos sau altul apoi vopseai Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Daca tot vreii sa o faci nou masina, ar fi trebuit sa dai pe dedesubt cu un inhibitor de rugina, Kelfos sau altul apoi vopseai poi asta spuneam ca o sa fac la vara, acum sunt "grabit" de situatie...vineri ar trebuii sa plec la munte..... a doua masina e una sport, are 8-10 cm de la sol si nu pot merge cu ea, multumesc lu dumnezeu ca a tinut vremea cu mine..... asta e obiceiul nostru (al familie) cand cumperi o masina e imposibil sa fie cum vrei tu sau sa nu aiba defecte..... cumparam, reconditionam si folosim cu incredere..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Felicitari,ti-am studiat tot topicul si iti admir munca depusa.Cand mai vin la severin te voi cauta. Cum au iesit barile si plasticele vopsite? Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Felicitari,ti-am studiat tot topicul si iti admir munca depusa.Cand mai vin la severin te voi cauta. Cum au iesit barile si plasticele vopsite? da, ma poti cauta, barile au iesit super....sa termin cu polisu si vopsitul si o sa le montez.... dupa care o sa pun si poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di momentan, am intrerupt lucrarile din mai multe motive: - vremea - instalatia ac - piesele de la trapa (le-am dat azi cuiva sa le faca.....cat mai repede cu atat mai bine) - vopsitor/polis astazi am luat triplele de la polis.....au iesit super nici noi nu cred ca aratau asa de bine..... momentan sunt la servici, cand ajung o sa le fac niste poze si o sa le postez pozele promise regret ca nu le-am facut poze inainte de a le polisa am facut probe la geamuri dupa ce am montat difuzoarele si am dat de o problema, si se poate rezolva cu difuzoare slim sau cu inele adaptoare....dar o sa aplic cea dea doau varianta Editat Ianuarie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di astazi am rezolvat si am dus masina la reparat haion, vopsit haion, manere la usi/haion, capac rezervor si sa polisez masina, vopsit bara de fata - reparat + vopsit haion/manere usi + capac rezervor = 100 de lei - polisat toata masina = 200 de lei zilele astea trebuie sa vb sa schimb si polaritatea la tergatorul de parbrize pt a muta stergatoarele de pe dreapta pe stanga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di zilele astea trebuie sa vb sa schimb si polaritatea la tergatorul de parbrize pt a muta stergatoarele de pe dreapta pe stanga Nu se potriveste mecanismul, ai nevoie de cel pentru LHD. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di Nu se potriveste mecanismul, ai nevoie de cel pentru LHD. in ce sens nu se potriveste?? 1-stergatoarele o sa aiba aceiasi cursa? 2-nu calca bine plasticul ce acopera mecanismul? sau ce anume nu merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di Cadrul de la mecanism si motorasul trebuiesc schimbate, au alta prindere. Editat Ianuarie 30, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di si in cazul acesta, la motoras nu mai trebuie umblat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: masina mea freelander - 2.0 di Iti trebuie tot mecanismul de pe un LHD. In afara de parghiile de actionare si stergatoarele propriuzise, restul este facut in "oglinda". Motorasul de la RHD are altfel prinderile. Cel mult, poti sa modifici tot cadrul de fixare, dar o sa fie munca inutila din cauza pozitiei motorasului. Editat Ianuarie 30, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: masina mea freelander - 2.0 di ma poate ajuta cineva cu un cod pt suportul de compresor? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate