Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina mea freelander - 2.0 di

florin_andrey86

Postări Recomandate

Re: masina mea freelander - 2.0 di

RAVE sau Microcat, in functie de motorizare gasesti modelul.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca te referi la suportul de la compresorul ac.... in microcat scrie ca este reperul 3 desi nu prea pare a fi... si are codul:

• BRACKET-COMPRESSOR AIR CONDITIONING
  • Part number: JPD100640

456527057_F259r259titlu.jpg.235b089210adef0d374e53629de0725d.jpg

p.s daca mai ai nevoie de coduri de repere e microcat-ul online http://lrparts.ru/engl/ simplu si usor de accesat

Editat de Soare Ionut

Land Rover Freelander 2003 1.8

Opel corsa B 1999 1.0

Link spre comentariu

actualitati :

- am fost vineri sa cumpar trapa(250), radiator de ac(150), racitor ac(50), suport compresor(100).

- astazi m-a sunat baiatu cu dez. si mi-a zis urmatoarele: radiatorul de ac l-a rupt si a stricat un filet la el unde vine prinsa o conducta, la trapa a rupt nu stiu ce rotite dintate, racitorul s-a hotarat sa mi-l vanda cu tot cu furtune (cand l-am sunat eu a zis ca nu vande furtunele/conductele), la suport nu a mai facut nimic, e intreg :)))

- din comanda de 550+transport, mai luai trapa rupta ((sa fac din 2 una) 150 ), racitor ac cu 2 conducte (100), suport compresor (100), total 350 (transport inclus)

p.s. 1 - mama ei de trapa cat ma tine in loc.....................

p.s. 2 - a schimbat cineva pana acum burdufu la cardan? cat costa? cum se schimba? ( cei de la piese auto au zis ca nu au burduf separat)

Editat de DKW
Link spre comentariu

Care burduf?De la cardan care se prinde la cutia transfer?..............Pune de dacia 1300 de la planetara,cel mic de la cutie,eu am pus si merge "beton" cum ziceti voi pustimea !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

p.s. 2 - a schimbat cineva pana acum burdufu la cardan? cat costa? cum se schimba? ( cei de la piese auto au zis ca nu au burduf separat)

Burduful ala se comercializeaza doar cu cardanul primar (prop shaft). Cauta unul care sa se potriveasca. Ca sa il schimbi mai usor trebuie sa dai jos cardanul, dar cu grija ca sa nu pierzi rolele ace de pe cuplajul de la IRD.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Care burduf?De la cardan care se prinde la cutia transfer?..............Pune de dacia 1300 de la planetara,cel mic de la cutie,eu am pus si merge "beton" cum ziceti voi pustimea !

da, burduful de la cardan care vine prins pe cutia de transfer

am mai auzit "vrajeala" asta cu burduf de dacie, dar nu stiam exact care din ele. multumesc frumos

Link spre comentariu

da, burduful de la cardan care vine prins pe cutia de transfer

am mai auzit "vrajeala" asta cu burduf de dacie, dar nu stiam exact care din ele. multumesc frumos

Fara vrajeala eu am pus de BMW de la planetara dinspre diferential,are flansa metalica si o mica diferenta la gaurile unde vin suruburile dar nu au fost nici un fel de probleme.

Link spre comentariu

Fara vrajeala eu am pus de BMW de la planetara dinspre diferential,are flansa metalica si o mica diferenta la gaurile unde vin suruburile dar nu au fost nici un fel de probleme.

bmw, bmw, dar de care? ce model, ce an?

pana acum am doua solutii. dacia 1300/bmw

Link spre comentariu

bmw, bmw, dar de care? ce model, ce an?

pana acum am doua solutii. dacia 1300/bmw

Nu pot sa -mi aduc aminte decat ca amdesfacut burduful de cardan si am masurat dimensiunile flansei metalice si din cautari pe net am gasit de BMW(316,318,320) pana in anul 2005 care are flansa cu 2mm mai mare la diametru si cu lungimea mai mare cu cca 2mm,butucul culisantei de la cardan are diametrul exterior in doua trepte,un diametru mai mic unde intra flansa burdufului si exteriorul pe care nu vine nimic,flansa burdufului de BMW fiind mai lunga si cu diametrul mai mare ca cel de Freelander intra fortat ,la strangere, peste diametrul exterior al butucului .Ca sa fiu inteles,flansa burdufului are diamerul interior intre cele doua diametre exterioare ale butucului.

Detalii burduf BMW 318 an 2000

1504879940_burdufBMW.jpg.9314c62b86b082d294656e33aba4c093.jpg

Partea montare: spre cutia de viteze

Diametru 1/Diametru 2 [mm]: 31/94

Înaltime [mm]: 103

De aici am luat informatiile http://seekpart24.com/febi/boot-kit-drive-shaft-26945?c=100074

sub poza ai butoane (information ,vehicles,etc )dai pe fiecare si vei mai multe informatii(tipuri de masini an dimensiuni etc) eu am dat 100 lei pe burduf ca aveam nevoie urgenta dar daca cauti probabil gasesti si mai ieftin.

Link spre comentariu

astazi mi-a venit racitorul de freon, conductele, suport compresor, trapa, eram la servici cand au venit......bucuros ca termin cu interiorul, mai putin cu bordu, am ajuns acasa foarte fericit,

fericit pana cand am desfacut coletul, dupa ..... mi-a pierdut fericirea, de ce??? o sa va spun si de ce:

- suport compresor - ok

- racitor freon - ruginit, dar a avut si senzorul montat

- conductele - la una din ele lipseste piulita (cum a scoso de acolo nu stiu)

- trapa - putin rupta dupa cum sunea vanzatorul - am inceput sa o desfac, dupa fiecare surub desfacut tot mai nefericit eram, de ce? - tabla foarte ruginita, - multe piese rupte ( 8 piese ), dintre care si cele 2 piese care-mi trebuiau mie

REZULTAT FINAL - DOUA TRAPE RUPTE + UN KIT DE REPARATIE DE REZERVA :)))

decizie final, am sa sun maine la tg jiu sa vad daca are, iar daca are ma duc dupe ea si nu o iau fara proba......

p.s. daca aveti pe cineva cu probleme cu trapa, se pot rezolva, vand piesele bune din cele doua trape sau repar trape freelander :))) :))) :)))

Link spre comentariu

-am uitat sa spun ca am rezolvat cu burduful de la cardan, am pus de dacie

-iar la planetara stanga fata, era sarit burdufu de pe capu de planetara, am rezolvat si problema asta

Cita vasilina ai pus in burduf ?Sti ca daca pui ca gheorghe,se sparge repede !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

ma poate ajuta cineva cu un cod pt cutia de ac din bord?

multumesc frumos

Poti intra singur sa cauti:

http://www.allbrit.de/UGCtree.cfm?Sprache=EN

http://lrparts.net.ru/

E posibil ca ce ai tu nevoie sa aiba codul: JQB101370 sau JQB101690 sau JQB000190 sau JQB500060 sau JQB000050. Asta daca am identificat corect piesa cu pricina...

Tu stii cel mai bine ce anume cauti si te poti ajuta si de VIN-ul masinii (pe ambele site-uri, majoritatea pieselor sunt "inainte de..." sau "dupa..." un anumit numar de serie. Totul e sa ai grija sa selectezi LHD (volan pe stanga).

Succes!

LE: am mai descoperit un site pentru identificat codurile: http://lrcat.com/#32

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ai de lucru nu gluma,si eu mi-am luat unul din 99 dar modelul scurt,tot din UK fara cardan dar cu un motor in plus,iar acuma caut cardan sa-i pun sus.

de munca nu a fost mult, problema e ca nu am avut piesele care-mi trebuie si am fost nevoit sa caut.

apoi am gasit niste "meseriasi" si "vanzatori" care nu erau seriosi si am fost nevoit sa intarzii lucrarile si sa caut alti mai seriosi

apoi cand am ajuns pe ultima suta de metri , dupa atea investitii am ramas fara bani, iar ultimele piese sunt destul de scumpe (trapa 200€, cutia de ac din bord 150€, cd player 100€)

p.s. doar la interior mai am de lucru, exteriorul find terminat (cu exceptia haionului)

Link spre comentariu

ieri stand pe net si cautand freeland, piese, solutii, variante etc am dat de un anunt foarte comic

"Schimb volan de pe dreapta pe stanga si invers-500 euro(TOATE PIESELE INCLUSE) + 1 PIZZA"

asa ca din curiozitate am dat un telefon sa vb cu baiatu si sa-mi dea solutii cu climatizarea lu peste prazit, asa ca am stabilit cu el sa-i trimit cutia de ac din bord si sa o modifice pt a fi montata:

- pret: 100 de lei

- timp de lucru: o zi de la primire

- curierat: fan curier

- imi trimite cutia modificata + tubulatura pt circularea aerului de afara

azi a fost trimisa, luni ajunge, marti o modifica, miercuri/joi imi ajunge......sa speram ca totul merge conform planificarii

mecanismul stergator nu-l gasesc pe dezmembrari, iar la magazin e foarte scump......stie cineva vreo solutie? de la alta masina?

multumesc

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

sa revin cu niste informatii noi, ca nu am mai scris nimic pe aici de ceva vreme

- am gasit pe cineva care dezmembreaza freelandar, e din arad si e foarte NESERIOS, pe scurt, am racitorul de freon, conductele, suport compresor, trapa, de trapa siam ca nu e buna, vineri m-am hotarat sa ma apuc sa montez instaltia de AC pe care o cumparasem de la arad, si ca sa vezi SURPRIZE-SURPIZE fara andreea marin, NIMIC NU SE POTRIVESTE PT CA MI-A TRIMIS CU TOTUL ALTCEVA DIN CE COMANDASEM, asa ca tot "bunul" spre rau....nimic nu se potriveste, tipu nu vrea sa-mi trimita bani si nici la tel nu raspunde asa ca am ramas fara 350 de lei si niste fiare vechi care nici nu stiu de la masina sunt

- am fost la targu jiu si am cumparat de acolo (tot de la tipu de unde am luat tripla si butoanele de AC si Recirculare)

suport compresor

radiator ac

uscator freon

o conducata care duce de la radiator la uscator

al treilea stop pe fran

plafoniera din mijloc

racordul flexibil dintre tubulaturile de AC si CALDURA

2 maini de plastice

total 450 de lei

-astazi m-am apucat sa montez suportul de ac si resturile ca sa pot duce masina sa-i schimb distribuita si sa-i pun cureaua pt anexe si din nou SURPRIZE-SURPIZE fara andreea marin, suportul de compresor era de motor de 1.8 benzina si nu se potriveste, dar aici vanzatorul a avut caracte si mi-a zis sa ma duc sa-l schimb dar maine

-ieri am vb si cu domnu de la bihor de zicea ca-mi "tuneza" tubulatura de AC si a intervenit ceva si a lasat-o pt saptamana asta, deci iar SURPRIZE-SURPIZE fara andreea marin

SI CA SA FIE TOT "BINELE" SPRE RAU DIN CAUZA BANILOR "ARUNCATI IN VANT" M-AM CERTAT SI CU TATA

p.s. am cauta codul pt suportul de compresur si nu-l gasesc (sau nu stiu sa-l caut) asa ca atasez o poza pt ajutor.

30687032_suportcompresor-freelander.jpg.f3d2b7ad2d7d65d416bba91fad212920.jpg

Link spre comentariu

p.s. am cauta codul pt suportul de compresur si nu-l gasesc (sau nu stiu sa-l caut) asa ca atasez o poza pt ajutor.

[ATTACH=CONFIG]132177[/ATTACH]

Ce ai pus tu aici este ansamblul pompei de servodirectie.

Ce iti trebuie tie este in desenul de mai jos, alegi tu ce ai nevoie:

untitled.PNG.d3761953c1da34eda181009cb156009e.PNG

O zi buna!

pencil.png

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare