pit ciprian Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Cum a venit si la noi prima zapada,ne-am organizat ad-hoc si am iesit in apropiere de Oradea,unde dupa o tura intensa de boscheti care ne-au polisat bine de tot masinile(pasiunea suprema a lui Eugen ),am dat de o vale care a devenit terenul nostru de joaca pentru urmatoarele doua ore,apoi am continuat spre Tasad ,iar seara toata lumea s-a intors la Oradea.Am avut de toate,inclusiv o rasturnare ,filmata live de catre Ionut,din care protagonistul, stimabilul Radu a scapat nevatamat. Am postat tot aici considerand ca nu este necesar sa mai deschidem inca un topic. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Re: Iesire de duminica langa Oradea Reusita iesirea,:br pacat ca nu s-a filmat pana la sfarsit,am avut parte si de mistreti si de caprioare, apai noroc cu gps-ul ca alfel pote si acuma ne invarteam pe acolo.(mistreti si caprioare pe bune):grin::h5. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts