Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la zapada in Padis -Apuseni 14.01.2012

pit ciprian

Postări Recomandate

Prin amabilitatea lui Cosmin Herput,care ne-a invitat la cabana lui(din pacate cu numar limitat de locuri),am avut posibilitatea sa petrecem un week-end minunat intr-o locatie de poveste.Multumim Cosmin:tk:tk:tk

Traseul a fost de jos din Boga pana sus in Padis,mai incolo era imposibil de trecut,deoarece zapada depasea un metru.

Am avut de toate traseu spectaculos,palinca,ceaun si un inedit foc de tabara si o gazda la care i-am intors cabana cu susu-n jos.

Atasez si filmuletul

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire la zapada in Padis -Apuseni 14.01.2012

frumoasa iesire si v-ati si bucurat si de zapada frumoasa din munti .

dar frumoasa si melodia aleasa:br

Editat de Astral
Link spre comentariu

Faina tura, ati avut! Excelenta filmare si prezentare! Felicitari si multumiri ca ne-ati impartasit si noua, membrilor forumului 4X4, imagini din iesirea voastra! :)

Suzuki Samurai - 1993

Ford Fiesta - 2004

Link spre comentariu

Sa va fie de bine fratilor! Frumoasa zapada...la care noi muritorii de rand putem doar sa visam ... Am vazut si pozele de pa Facebook, se vede ca v-ati distrat de minune.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Foarte tare...

Noi am fost cu o saptamana inainte, dar nu am putut urca mai sus de ultima curba in ac de par de la stana.O zona superba ....merita vazuta

:banana

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Foarte , Foarte frumoasa iesirea ... putina miscare si niste "antigel" cred ca au mers de minune... Sincer sa fiu nu am mai vazut zapada atat de mare prin Dobrogea din 2009 cand Constanta a fost blocata cateva zile ....

Felicitari inca odata si pentru montaj ... delicios filmul :x:h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Da" pu"a mu" asta nu a fo nimic!'Tura urmatoare o facem pa''GALBENA-COBLES-ARIESENI si mergem "PANA UNDE VREM NOI,CUM VREM NOI ,CU CINE VREM NOI,CU CE VREM NOI,CAND VREM NOI SI BEM CE VREM NOI"'...O BA!!!!NO''DREPTATE-I ASTA AMU"?!:banana:banana:banana

"Jucarioarele familiei"

Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461

Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4

Link spre comentariu

Da" pu"a mu" asta nu a fo nimic!'Tura urmatoare o facem pa''GALBENA-COBLES-ARIESENI si mergem "PANA UNDE VREM NOI,CUM VREM NOI ,CU CINE VREM NOI,CU CE VREM NOI,CAND VREM NOI SI BEM CE VREM NOI"'...O BA!!!!NO''DREPTATE-I ASTA AMU"?!:banana:banana:banana

Sa nu uitam sa-l luam si pe Balooo, piromanul de serviciu, altfel ramanem fara focul de tabara:ha::h5:banana

A fost o iesire super, sa incercam o reeditare cat mai curand:gr1

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare