jipianu Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 incep prin a-mi cere scuze ca nu am mai dat nici un semn in ultimul timp. Si acum sa trecem la lucruri mai serioase Daca in ultimul timp din lipsa de timp si din diferite probleme nu am mai iesit deloc. weekend-ul asta ma gandeam sa scot si eu Vitara la prima ei iesire off-road de cand am refacuto. despre traseu nu prea am idee asa ca va las pe voi sa hotarati. Si sa facem si o mica lista care pana duminica sper sa se faca mare Jipianu Mky Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei bine ai revenit ! Din pacate maine , nici o sansa pentru mine de ieseala , am jeepul ranit si sper maxim miercuri sa fie gata lucrarea . Noi vom face o iesire Sambata pe 28.01 , cred ca in zona Panciu - Campuri . Daca te bagi asteptam un semn de la tine . Dificultatea traseului ... greu (doar avem namoale) , adica fara renuntari daca vrei sa iesi cu noi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei bine ai revenit ! Din pacate maine , nici o sansa pentru mine de ieseala , am jeepul ranit si sper maxim miercuri sa fie gata lucrarea . Noi vom face o iesire Sambata pe 28.01 , cred ca in zona Panciu - Campuri . Daca te bagi asteptam un semn de la tine . Dificultatea traseului ... greu (doar avem namoale) , adica fara renuntari daca vrei sa iesi cu noi . al tau tot timpul e ranit ( doar e Jeep:ha:) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei al tau tot timpul e ranit ( doar e Jeep:ha:) daca l folosesc prea mult ! :ha: maxim de doua ori pe luna ! :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Tragi cam mult de saraca masina.Foloseste-o si tu mai cu chibzuinta adica de 2 ori pe an cel mult sau ia-ti si tu un patrol. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei cum adica traseu GREU mister Melinteanu ? sa inteleg ca de astia ca mine cu sperante de traseu DOMOL nu prea aveti chef ?:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei bine ai revenit ! Din pacate maine , nici o sansa pentru mine de ieseala , am jeepul ranit si sper maxim miercuri sa fie gata lucrarea . Noi vom face o iesire Sambata pe 28.01 , cred ca in zona Panciu - Campuri . Daca te bagi asteptam un semn de la tine . Dificultatea traseului ... greu (doar avem namoale) , adica fara renuntari daca vrei sa iesi cu noi . Iulian bine ca m-ai anuntat o sa fac tot posibilul si sa merg cu voi. Indiferent de dificultatea traseului...atat timp cat sunt cu voi am certitudinea ca va fi o iesire frumoasa, mai ales ca acum e mai inalta si vitara mea, nu mai cade tabla de pe ea :)). Ps Poate e gata si bara si scutul la vitara mea pana atunci. Daca nu mergem fara Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Hai ca incepe sa-mi placa de voi! Daca reusim sa ne strangem si in teren ar fi si mai bine! Poate weekend-ul asta, ca au bagat astia zapada! Hai sa ne organizam un pic, poate o punem de un gratar in zapada si de un vin fiert, sambata sau duminica, dar dis de dimineata sa fie timp LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Daca este duminica cred ca ma bag daca am cum sa ajung in zona , daca nu poate vine @Dulceanu cu PATROLU si o rezolvam !:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Daca este duminica cred ca ma bag daca am cum sa ajung in zona , daca nu poate vine @Dulceanu cu PATROLU si o rezolvam !:ha::ha::ha: PENTRU TINE ... Reorganizam tot pentru Duminica ! , doar sa tipi ca vii ! Eu si Rechinul .... copiloti ! AM REZERVARE LA RADU IN JEEP . Nu ma pot lasa de Jeep nici gand ! Editat Ianuarie 25, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei ne-a bagat zapada asta in casa pe toti :)) deci sa inteleg ca toata treaba se lasa pe duminica :S ? Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei jeepul meu pana Sambata nu v-a fi gata . Deci am sa fiu copilotul lui Radu (si in spate stau , doar sa nu ma despart de jeep) Fixam Sambata , ora de intalnire 10, la bar Aida ? Rog : sufe , kituri recuperare , hi-lifturi , lanturi pe roti . Eu bag la Radu toate astea ,dar daca sunt mai multe e mai bine . Gratar si fiecare de intins ceva pe el sa nu se uite ! Sau facem cheta sa cumparam ceva de gratar ? Editat Ianuarie 25, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Hai, care se mai baga? Eu scot samuraiul sa_i arat zapada! :grin: Deci ramane ptr sambata? Jipianu, te bagi? Marius4motion, tie cum ti-ar fi bine, desii daca nu se deblocheaza drumurile nu-i nici o sansa sa ajungi in zona LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei daca ramane pe sambata ma bag si eu ca vitara mea de cand ninge numa prin zapada sta... Ar mai fi o problema eu nu am lanturi la ea :( Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei daca ramane pe sambata ma bag si eu ca vitara mea de cand ninge numa prin zapada sta... Ar mai fi o problema eu nu am lanturi la ea :( Sambata la ora 10 , bar Aida . Vezi in Dedeman am vazut ieftin lanturi pentru utilitare . Eu am doua care si-au facut treaba fantastic . Mergem la Releu ! Editat Ianuarie 26, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei In concluzie ramane ptr sambata, ora 10, la aida! prezenti pana acum: Rechinu- samurai Raduku-wrangler Jipianu-vitara Daca mai sunt doritori sa-si faca simtita prezenta! Cat despre gratar, fiecare sa ia ptr el! Daca are cineva un aragaz de camping ptr vin fiert ar fi perfect! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei In concluzie ramane ptr sambata, ora 10, la aida! prezenti pana acum: Rechinu- samurai Raduku-wrangler Jipianu-vitara Daca mai sunt doritori sa-si faca simtita prezenta! Cat despre gratar, fiecare sa ia ptr el! Daca are cineva un aragaz de camping ptr vin fiert ar fi perfect! 4. Ciprian cu pajero 5. Eu vin cu lanturile , cu sufa si kitul de recuperare . masina ... mai asteapta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Iulian nu e gata masina ? Eu vin cu vitara si un aparat foto mai Profi asa sa facem si niste poze ca sa ne laudam dupa Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Iulian nu e gata masina ? Eu vin cu vitara si un aparat foto mai Profi asa sa facem si niste poze ca sa ne laudam dupa Lanturile sunt foarte necesare !!! E ceva zapada !!! Aparatul .... e optional Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei da stiu iulian. sa vad de unde fac rost de niste lanturi :) poate gasesc maine ceva pe la dedeman ca fara lanturi mai ales la vremea care e afara e grav Editat Ianuarie 26, 2012 de jipianu Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Hai sa fim un pic pe faza ca daca se impute treaba pe E85 sa dam si noi o mana de ajutor in zona! Eu deja am inceput si cat m-am invartit prin zona am scos vreo cativa viteji :ha: Oricum la noi e bine, nu ca la colegii de la Buzau care au avut de treaba nu gluma. Din pacate anul asta nu am mai putut fi alaturi de ei, dar sa speram ca greul a trecut! In concluzie daca nu vor fi urgente, maine la 10 la Aida! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Eu personal nu mi-am anuntat prezenta, dar au facut-o prietenii in numele meu! :h5 Deci, aseara am pus tractoarele pe masina si maine dimineata montam si lanturile de la Meli :banana So, let's play.......... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei daca e sa fie nevoie de noi Eu vin. Oricum in ultimele zile in fiecare seara suna telefonul ca a ramas ba unul ba altul :)) am fost azi la dedeman si lanturi avea numa dinastea pt autoturisme cu zala de 9 si de 12 :(( Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Ne-am intalnit , in final am fost 5 masini , am facut 3 km in doua ore , gratarul o ora , prin padure treburile au fost simple doar ca venea noaptea si ne-am intors ! A fost o zi super , cu ceea ce vroiam se pare cu toti , sa lucram la dezapazire . Pozele vor zice totul . Radu si Jipianu ... simtitiva si postati poze . Eu chiar daca nu am avut masina nu am avut timp de fotografii .:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Acum reusesc sa pun cateva poze asa pe fuga... in una din poze se vede clar de ce Iulian nu a avut timp de poze... daca tot nu a reusit sa vina cu jeep-u i-a tinut locul si tragea de masina lu Rechinu :) In rest ce sa zic o iesire frumoasa... La cat mai multe Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate