Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei

jipianu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei

Am participat si eu la plimbare, dupa o absenta de peste un an... A fost exact asa cum ma asteptam...super fain. Gratar , vin fiert, zapada multa, un impact mai dur cu un sant de 1 m ce ne-a iesit in cale de nacaieri... ce sa mai... astept sa ma invitati si data viitoare.. Poate intre timp imi iau si 4x4 ca nu mai merge fara...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am participat si eu la plimbare, dupa o absenta de peste un an... A fost exact asa cum ma asteptam...super fain. Gratar , vin fiert, zapada multa, un impact mai dur cu un sant de 1 m ce ne-a iesit in cale de nacaieri... ce sa mai... astept sa ma invitati si data viitoare.. Poate intre timp imi iau si 4x4 ca nu mai merge fara...

da tare faza cu santul... asteptam sa puna Radu poza :)) ca el stiu ca a facut poze acolo.

Era infipt bine samuraiu.

In rest ce sa zic te asteptam si la urmatoarele iesiri :) Esti binevenit

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu

Alex .... iti recomand un 4X4 veritabil .... Suzuki Santana cu mator de 975cm ... ai vazut ce face . Eu cred ca bag Wranglerul la Vanzare , am gasit masina perfecta ... consum mic 5 litri toata nebunia care a facut-o .... merge de rupe .... :ha:

Data viitoare poate ajungem la releu ... ies eu cu jeep ul . :banana

Link spre comentariu

Meli, e ca si cum ai fi ajuns, restul era plimbare in parc. Sincer, nici eu n-am fost sigur ca o sa reusim sa trecem de campul ala, insa desii am fost destui s-a lucrat in echipa iar rezultatul l-ati vazut cu totii! Frumos, chiar mi-a placut!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Frumos....... da se putea si mai bine, in sensul ca m-as fi bucurat sa urcam pana sus la releu!

Partea buna a fost ca ne-am distrat de minune prin nameti, am facut si un gratar ( pe care nu l-a pozat nimeni....... eram toti prea ocupati cu mancatul ), a fost o zi super!

Cu poze revin diseara cand ajung acasa.

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu

Frumos....... da se putea si mai bine, in sensul ca m-as fi bucurat sa urcam pana sus la releu!

Partea buna a fost ca ne-am distrat de minune prin nameti, am facut si un gratar ( pe care nu l-a pozat nimeni....... eram toti prea ocupati cu mancatul ), a fost o zi super!

Cu poze revin diseara cand ajung acasa.

L-a pozat, l-a pozat si pe gratar! :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

L-a pozat, l-a pozat si pe gratar! :ha::ha:

Cat despre intors a fost bine asa, Nissanul aproape a fatat, noroc ca a iesit pe roti ca altfel am fi tras de el ca de un cal mort :grin: Despre releu poate data viitoare ai noroc si-l vezi, daca nu, iti dam noi poze cu el! :ha::ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Hai ca pun si eu cateva poze, sa vada tot poporul gratarul, bara de Samurai indoita, cotele zapezii pe Magura, fumul alb-bleu de Nissan.... Au fost Jeep, Toyota si Nissan, dar pana la urma, asa cum scria mai sus, spiritul 4x4, distractia si munca in echipa au fost la cote maxime... Maxim am spus:grin::grin:

php9yzVTWAM.jpg.c3951eff59221451a42199ac24cba283.jpg

phpBrQnTgAM.jpg.ba5c5484066397e1c766b02ffb7b5558.jpg

phpfaEpAWAM.jpg.1bafe03396e7f2f5543acc006987c359.jpg

php4ILftDAM.jpg.19282e6755a0ae2bff297c4cb018705d.jpg

phpzhhvEeAM.jpg.55d36466981b9775693fbb16133e7b66.jpg

phpyiWYLqAM.jpg.46cb6e770d88ae83d2389305c5113c28.jpg

phpP0NEVFAM.jpg.0d4e1a9decc0e6da7e59cb4674c8a1e7.jpg

php5TlBkzAM.jpg.edc91bbc180be7683f957c015fabbb37.jpg

Link spre comentariu

Ca sa inteleaga toata lumea, in mijlocul campului unde nici dracu n-ar fi crezut, era un canal plin cu zapada si asa cum era normal unul dintre noi, mai exact Samuraiul s-a infipt in el. :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Cine ar fi vazut primul troian de zapada ar fi zis ca este imposibil de trecut .

S-a demonstrat ca se poate , ba chiar ne-am distrat de minune .

Poate vom repeta iesirea cat mai curand .... binenteles cu finalizarea de rigoare . :banana

Link spre comentariu

Cine ar fi vazut primul troian de zapada ar fi zis ca este imposibil de trecut .

S-a demonstrat ca se poate , ba chiar ne-am distrat de minune .

Poate vom repeta iesirea cat mai curand .... binenteles cu finalizarea de rigoare . :banana

Care finalizare d-le Melinteanu????? :al

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare