jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Pozeee Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Pozee Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei si iar pozee Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei nu mai pot... :)) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Gataaa :)) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Am participat si eu la plimbare, dupa o absenta de peste un an... A fost exact asa cum ma asteptam...super fain. Gratar , vin fiert, zapada multa, un impact mai dur cu un sant de 1 m ce ne-a iesit in cale de nacaieri... ce sa mai... astept sa ma invitati si data viitoare.. Poate intre timp imi iau si 4x4 ca nu mai merge fara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Am participat si eu la plimbare, dupa o absenta de peste un an... A fost exact asa cum ma asteptam...super fain. Gratar , vin fiert, zapada multa, un impact mai dur cu un sant de 1 m ce ne-a iesit in cale de nacaieri... ce sa mai... astept sa ma invitati si data viitoare.. Poate intre timp imi iau si 4x4 ca nu mai merge fara... da tare faza cu santul... asteptam sa puna Radu poza :)) ca el stiu ca a facut poze acolo. Era infipt bine samuraiu. In rest ce sa zic te asteptam si la urmatoarele iesiri :) Esti binevenit Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Alex .... iti recomand un 4X4 veritabil .... Suzuki Santana cu mator de 975cm ... ai vazut ce face . Eu cred ca bag Wranglerul la Vanzare , am gasit masina perfecta ... consum mic 5 litri toata nebunia care a facut-o .... merge de rupe .... :ha: Data viitoare poate ajungem la releu ... ies eu cu jeep ul . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Meli, e ca si cum ai fi ajuns, restul era plimbare in parc. Sincer, nici eu n-am fost sigur ca o sa reusim sa trecem de campul ala, insa desii am fost destui s-a lucrat in echipa iar rezultatul l-ati vazut cu totii! Frumos, chiar mi-a placut! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Frumos....... da se putea si mai bine, in sensul ca m-as fi bucurat sa urcam pana sus la releu! Partea buna a fost ca ne-am distrat de minune prin nameti, am facut si un gratar ( pe care nu l-a pozat nimeni....... eram toti prea ocupati cu mancatul ), a fost o zi super! Cu poze revin diseara cand ajung acasa. Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Frumos....... da se putea si mai bine, in sensul ca m-as fi bucurat sa urcam pana sus la releu! Partea buna a fost ca ne-am distrat de minune prin nameti, am facut si un gratar ( pe care nu l-a pozat nimeni....... eram toti prea ocupati cu mancatul ), a fost o zi super! Cu poze revin diseara cand ajung acasa. L-a pozat, l-a pozat si pe gratar! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei L-a pozat, l-a pozat si pe gratar! :ha::ha: Cat despre intors a fost bine asa, Nissanul aproape a fatat, noroc ca a iesit pe roti ca altfel am fi tras de el ca de un cal mort :grin: Despre releu poate data viitoare ai noroc si-l vezi, daca nu, iti dam noi poze cu el! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Hai ca pun si eu cateva poze, sa vada tot poporul gratarul, bara de Samurai indoita, cotele zapezii pe Magura, fumul alb-bleu de Nissan.... Au fost Jeep, Toyota si Nissan, dar pana la urma, asa cum scria mai sus, spiritul 4x4, distractia si munca in echipa au fost la cote maxime... Maxim am spus:grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei alte poze....mi-am cam prins urechile cu upload-ul lor... noroc ca am mancat bine la releu, altfel nu faceam fata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Ca sa inteleaga toata lumea, in mijlocul campului unde nici dracu n-ar fi crezut, era un canal plin cu zapada si asa cum era normal unul dintre noi, mai exact Samuraiul s-a infipt in el. :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei hai ca am revenit...... cu poze...... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei setul 2 Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei setul 3..... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei setul 4.... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei setul 5.... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei setul 6... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei si setul 7..... ultimul..... :)) Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Cine ar fi vazut primul troian de zapada ar fi zis ca este imposibil de trecut . S-a demonstrat ca se poate , ba chiar ne-am distrat de minune . Poate vom repeta iesirea cat mai curand .... binenteles cu finalizarea de rigoare . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei frumos prin zapada !!!! :br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 22.01.2012 Iesire prin Muntii Vrancei Cine ar fi vazut primul troian de zapada ar fi zis ca este imposibil de trecut . S-a demonstrat ca se poate , ba chiar ne-am distrat de minune . Poate vom repeta iesirea cat mai curand .... binenteles cu finalizarea de rigoare . :banana Care finalizare d-le Melinteanu????? :al Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate