andrei.giurgiu Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Discutia ramane deschisa in continuare, sper ca initiatorul topicului sa posteze rezolvarea problemei. @bratu romeo, ai o contributie destul de buna in acest subforum, nu trebuie sa te superi daca altcineva are alte opinii. @sieraferry, nu este nici o suparare, toti avem de invatat cate ceva. Normal ca o sa postez si rezolvarea problemei de indata ce i dau de cap...ideea i ca nu m am stresat prea tare deocamdata ca nu am avut nici timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Cand ajung la 140 masina nu mai trage si turatia motorului scade treptat... viteza scade si ea. Daca accelerez din nou turatia imi creste dar cand ajung la 140 patesc aceeasi treaba... Verifica turbina, poate se plafoneaza de la o anumita turatie. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Turatia motorului SCADE si apoi revine Nu are treaba turbosuflanta cu asta Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Turatia motorului SCADE si apoi revine Nu are treaba turbosuflanta cu asta Doar daca parghia de actionare de la turbina nu lucreaza pina la capat si eventual senzorul BP de pe inlet manifold este "sugrumat" de depunerile cauzate de celebrul EGR. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.giurgiu Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Am aflat intr-un final care era problema... Debitmetrul. L am schimbat si acuma merge perfect. In utima vreme ramaneam fara pedala cand ajungeam la 3000 ture in a 5 a si mi se aprindea Check Engine ul. Multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunaziua Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 La mine la 120 se plafona , trebuia "gadilata " pedala ca sa ajunga la 140 , cand ajungea la 140 scadea viteza inapoi la 120 , turatie avea , verificat debimetru, turbina,furtune , tester...nimic nu a dat rezultat.. dupa ce am demontat si curatat galeria de admisie problema a disparut.. acum merge cu 160 mai mult nu.. dar este suficient :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 130-140-160... freelander, 4x4 permanent, cu 2 cardane? :no11 eu mă duc pe munți cu el, tocmai am fost pe penteleu în weekend viteza medie (pe tot traseul) a fost de 16 km pe oră voi sigur ați ales bine mașina pentru întrecerile de viteză la care participați? :ha: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 130-140-160... freelander, 4x4 permanent, cu 2 cardane? :no11 eu mă duc pe munți cu el, tocmai am fost pe penteleu în weekend viteza medie (pe tot traseul) a fost de 16 km pe oră voi sigur ați ales bine mașina pentru întrecerile de viteză la care participați? :ha: N-am vrut sa ma bag primul ca sunt boboc dar mare dreptate ai :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Re: Limitator viteza ? Masina nu mai trage cand ajunge la 140 Freelander 1 (in special Td4) ajunge la 165 km/h dpdv constructiv avand in vedere carburantii din 2000. Cu motorina de azi si cu o masina in mintile ei poti ajunge si la 185 km/h, dar, datorita designului masina se ridica in mers la viteza mai mare de 50 km/h, la peste 150 km/h e cam loterie daca trebuie sa eviti ceva, mai ales ca nu are bara antiruliu pe spate. In linie dreapta poti sa-i dai pana sar pistoanele prin capota daca te tine buzunaru'.:grin: Pe partea cealalta a problemei, este o masina gandita din start pentru limitele de viteza din tara ploilor, asa ca o viteza medie de croaziera de 100 km/h este suficienta si nici nu tragi de masina. P.S.: sa va reamintesc cum a facut Alexa un inceput de "airborne" cu Master cand nu avea scutul montat (la peste 160 km/h) si masina schimba singura banda in functie de unde batea vantul? N-a fost cea mai placuta experienta... :old Editat Iulie 20, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate