undercover Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 salut . maine ma duc sa vad o toyota 80 modelu lung si vreau sa stiu unde sa ma uit dupa seria de sasiu si cea de motor. are motor de 3.0 92kw. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Toyota 80 numai modelul lung este , iar motorul e schimbat , nu e original . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Sau nu e 80 :wink: Poate 90? De regula, sper sa nu gresesc, seria se afla pe sasiu, in dreapta fata, in spatele rotii. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Este 80, motoru de 3 litri e trecut in cartea masini. Oare sa fie schimbat motoru ? E din 98 masina. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Este 80, motoru de 3 litri e trecut in cartea masini. Oare sa fie schimbat motoru ? E din 98 masina. Nu exista 80 cu motor de 3L. Pune o poza cu masina ca sa ne edificam. Precis e seria 90 nu 80. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Daca e ca asta e sigur KJ90. Seria tot acolo o gasesti! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: unde e seria sasiu ? pun niste poze ... am cautat pe sasiu si nu gasesc seria . poatre din cauza rugini nu se mai vede dar nu stiu exact unde sa caut sa dau cu peria de sarma . suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Re: unde e seria sasiu ? Doar imi dau cu parerea! Ori cartea de identitate nu e de la masina asta, ori e gresita. E drept ca n-am vaut eu multe motoare de Toyota, dar 3.0 in 6 cilindri n-am vazut. Ala din poze arata a 4.2 Editat Ianuarie 20, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Este un HDJ 80 4.2 td si seria e in spatele rotii fata dreapta daca mi aduc bine aminte.Si cartea respectiva nu are multe in comun cu ea. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Ori sunt actele de la alta masina, ori e smecherita cartea de identitate si bagat motor mai mic pt scaderea impozitului. E clar ca masina e Landcruiser HDJ80 motor 4200 turbo diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Motorul care apare in poza ta este de tipul 1HD-t.4,2 turbodiesel.O simpla cautare pe google dupa tipul de motor (1HD-t) te va lamuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: unde e seria sasiu ? CIV-ul/talonul/numerele sunt de la alta masina 100%. Ce ai in carte - KJ 90 cu motor 1KZT-E 3.0 din '98 culoare ...negru Ce ai in poze: HDJ80 cu motor 1HD-T 4.2 ...parca verzului daca vaz eu bine. ATENTIE MARE: daca seriile de sasiu corespund (masina-CIV) si nu exista stampila RAR-ului de modificare pe carte (jos stanga) si rubrica B nu este completata cu modificarile de serie sasiu si motor...atunci seria de pe sasiul HDJ-ul asta e 100% falsificata. Pe motor nu se pune problema ... in acte de 3.0 iar ala e 4.2 TOATA ZIUA. Sfatul meu: ia de mana pe propietar/detinator (daca exista in acte si nu o da cotita) si mergeti la RAR ... sa faceti autenticitatea inainte sa ii dai vreun leu pe masina. 99,99% atat masina cat si actele iti vor fi blocate in RAR. Daca refuza si nu iti trebuie ptr piese masina asta ...uito atunci! Nu are sens sa te legi la cap. Conform legislatiei romane in vigoare circulatia pe drumurile publice cu autoturisme cu numere false (cum cred ca este cazul tau) este o fapta PENALA. Nu cred ca merita sa risti ani de puscarie cu masina asta. Parerea mea. Daca te pot ajuta cu altceva ...da-mi seria de sasiu pe PM ...am niste relatii ...sa fac niste verificari ...sa nu cumva ...sa fie actele false ...(datele din carte de gabarit si de greutate par a fi de HDJ80) :h5 Editat Ianuarie 24, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Run Forrest ... run :wr FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Off-topic : Inca un 80 compromis......si asta era din ala bun..........cu usile din spate sus-jos, nu stg-dreapta......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? O verificare prealabila poti face si singur.Introdu AICI seria de sasiu trecuta in carte , completeaza (bifeaza) apoi celelalte rubrici si si vezi ce se obtine.Seria de sasiu ar trebui sa fie in spatele rotii dreapta fata pe sasiu.Da bine cu o perie de sarma acolo.Pe caroserie in compartimentul motor ar trebui sa ai o tablita care sa contina date despre masina precum si seria de sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? CIV-ul/talonul/numerele sunt de la alta masina 100%. Ce ai in carte - KJ 90 cu motor 1KZT-E 3.0 din '98 culoare ...negru Ce ai in poze: HDJ80 cu motor 1HD-T 4.2 ...parca verzului daca vaz eu bine. ATENTIE MARE: daca seriile de sasiu corespund (masina-CIV) si nu exista stampila RAR-ului de modificare pe carte (jos stanga) si rubrica B nu este completata cu modificarile de serie sasiu si motor...atunci seria de pe sasiul HDJ-ul asta e 100% falsificata. Pe motor nu se pune problema ... in acte de 3.0 iar ala e 4.2 TOATA ZIUA. Sfatul meu: ia de mana pe propietar/detinator (daca exista in acte si nu o da cotita) si mergeti la RAR ... sa faceti autenticitatea inainte sa ii dai vreun leu pe masina. 99,99% atat masina cat si actele iti vor fi blocate in RAR. Daca refuza si nu iti trebuie ptr piese masina asta ...uito atunci! Nu are sens sa te legi la cap. Conform legislatiei romane in vigoare circulatia pe drumurile publice cu autoturisme cu numere false (cum cred ca este cazul tau) este o fapta PENALA. Nu cred ca merita sa risti ani de puscarie cu masina asta. Parerea mea. Daca te pot ajuta cu altceva ...da-mi seria de sasiu pe PM ...am niste relatii ...sa fac niste verificari ...sa nu cumva ...sa fie actele false ...(datele din carte de gabarit si de greutate par a fi de HDJ80) :h5 .....eu am muscat-o asa cu o masina, si doar o conduceam, si am deschis dosar , intre timp s-a rezolvat , dar de vreo 6 luni tot stau cu caciula in mana pe la procuror dupa fiecare 30 zile sa-mi dea dovada pana cans se scarpina astia sa nu dea NUP. Bafta :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Pe caroserie in compartimentul motor ar trebui sa ai o tablita care sa contina date despre masina precum si seria de sasiu. Man, tablita aia e prinsa in nituri (se afla in partea stanga a masinii)...e cam zero ...Seria de pe sasiu este cea relevanta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? Man, tablita aia e prinsa in nituri (se afla in partea stanga a masinii)...e cam zero ...Seria de pe sasiu este cea relevanta! Asa este dar macar ai niste date de identificare in plus . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: unde e seria sasiu ? am renuntat sa o mai cumpar . nu cred ca actele aveau vreo treaba cu masina . iar de serii nam dat de ele . pacat ca era o masina buna. e buna doar pentru piese si atat . suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate