Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

impozitul auto pe 2012 trebuie sa scada

Viorel Cretu

Postări Recomandate

Re: impozitul auto pe 2012 trebuie sa scada

daca au platit integral, nu cred ca sta nimeni sa verifice cuantumul. figureaza ACHITAT si basta!

Din pacate executia bugetara se bazeaza pe codul fiscal, nu se va inchide fila de buget cu executia.

Poate cei de la Orsova trag nadejde ca pana la sfarsitul anului se modifica modificarea si se revine la vechile impozite... bine-ar fi dar ma cam indoiesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: impozitul auto pe 2012 trebuie sa scada

Este o solutie cu gazda. sSi eu am recurs la ceva de genul acesta acum ceva ani. mi-am luat viza de flotant la un o comuna invecinata orsovei, pe clisura dunarii respectiv comuna Eselnita,aveam nevoie de o autorizatie de functionare ptr instructor de scoala de sofer independent ,iar functionarul responsabil cu autorizatiile de la primaria Orsova nu a binevoit sa ma rezolve cu acea autorizatie spunandu-mi ca numarul de autorizatie ptr instructorii independenti s-a epuizat. Asa ca fiind prieten cu primarul din comuna invecinata Orsovei am rezolvat acolo,dar am pierdut o zi la politie sa-mi trec viza de flotant:wink:. Ce nu se rezolva in Ro? Doar ca trebuie sa-ti bati capul.

:f2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare