albinaru Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Stie cineva ? A trecut cineva prin chinurile omologarii/legalizarii hard-topului in conditiile in care avea masina trecuta ca "structura deschisa". Ce se intampla cand ne intalnim in trafic cu domnu' cumsecade si nu avem hard-topul omologat? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Omologare hard-top Eu am Samurai cabrio si i-am facut hardtop. Nu intentionez sa trec prin vreun chin, hardtopul e prins in suruburi si pot arata ca poate fi demontat oricand. Deci chiar e cabrio. Avantajul la Samurai e ca are acoperisul de deasupra locurilor din fata demontabil, ingreunand posibilele mizerii la RAR sau ITP. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Omologare hard-top In cazul meu, Hilux, CIV-ul spune :"autoutilitara N1 caroserie BA suprastructura deschisa". Daca ma intalnesc cu nenea militeanu si ma intreaba pe drum (ca la RAR si ITP pot sa-mi dau hard-topul jos), cam cat costa distratia? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Omologare hard-top Hard-topul este o inchidere demontabila, deci nu ai modificat incadrarea masinii, deci nu se va lua de tine nici un "organ"....... Poti pune o intrebare la unul din atelierele acreditate pentru modificarile autorizate de RAR din judetul tau : http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_sibiu.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Omologare hard-top Multumesc mult, mi-ai luat o piatra de pe inimioara. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate