pitonul Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Recent, m-am pricopsit cu un Fiat Doblo utilitara. Persoana care s-a ocupat de inmatriculare imi atrage atentia ca i-a zis politistul sa lipesc abtibildurile cu limitele de viteza.Am vazut pe la diverse supermarket-uri aceste ilustratii, dar nici odata nu le-am dat importanta. Am tot rasfoit regulamentul, gugalul, dar nu am gasit care articol e cu pricina. Am gasit doar ceva cu OUG/2002 care te amendeaza, dar fara a-ti indica articolul. Stie cineva , ceva despre aceste abtibilduri ? Personal mi se pare o aberatie. In talon este incadrata la categoria B. Deci limitele sunt ca ptr. orice autoturism. Sunt obligat sa le afisez ptr. cine ? sau doar sa le reamintesc participantilor la trafic ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: abtibilduri limita viteza Eu cred ca poti doar sa o conduci cu B,daca in talon este utilitara atunci limitele de viteza sunt altele decit cele pentru autoturisme.Iar despre afisarea lor ???????? Editat Ianuarie 23, 2012 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: abtibilduri limita viteza sub 3,5 t nu trebuie sa lipesti nimic stai linistit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: abtibilduri limita viteza De condus se conduce cu B-ul, dar azi am gasit un amendat si l-am rugat sa-mi trimita un sms cu articolul din PV. Si uite ce am primit: OUG 195.art.102/2002.alin.34 Am luat si citit ordonanta, articolul cu pricina si nu-ti spune nimic concret. Citesc si art. 49 si 50 cele referitoare la limitele de viteza, si iar nimic. Probabil ca voi intreba agentii de pe strada. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: abtibilduri limita viteza E cam discutabil... Daca masina este inmatriculata pe persoana juridica ai face bine sa-ti lipesti mizeriile alea de abtibilduri (ce cuvant naspa) poate sa ti-o dea din orice pozitie. Daca este pe persoana fizica ai avantajul ca poti contesta si anula orice amenda primita pe acest temei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: abtibilduri limita viteza si sa iti montezi preventiv si tahograf si limitator de viteza povesti de baba beata daca nu este nici o prevedere legala ce tot o lungim ? toti cei care au navara si hilux pe firma sa isi lipeasca limitede viteza? ca si alea is tot autoutilitare sub 3,5 t nu iti trebuie nici un abtibild punct mai continuam? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: abtibilduri limita viteza Legea spune: ART. 102 OUG195/2002. (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: (...) 34. neaplicarea, in partea din spate a vehiculului care efectueaza transport public de persoane sau de marfuri, a indicatorului cu limitele de viteza admise pentru categoria din care face parte vehiculul condus. Nu conteaza cate tone duce masina, daca faci transport public (adica ai firma de transport, vinzi serviciile astea de transport catre terti) atunci esti obligat sa le pui. In cazul cu Navara si Hilux care sunt masini de uz personal este evidenta neaplicarea legii. Editat Ianuarie 27, 2012 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: abtibilduri limita viteza daca tot o dam la interpretari o sa subliniez ceva in textul tau ''' ART. 102 OUG195/2002. (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: (...) 34. neaplicarea, in partea din spate a vehiculului care efectueaza transport public de persoane sau de marfuri, a indicatorului cu limitele de viteza admise pentru categoria din care face parte vehiculul condus. Nu conteaza cate tone duce masina, daca faci transport public (adica ai firma de transport, vinzi serviciile astea de transport catre terti) atunci esti obligat sa le pui. In cazul cu Navara si Hilux care sunt masini de uz personal este evidenta neaplicarea legii.'''' legal persoanele fizice nu au voie sa efectueze transport de marfa sau persoane si tot legal navara e autoutilitara , legea nu lasa loc de interpretare cu uz personal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: abtibilduri limita viteza imi place ca toti vorbim aceeasi limba dar ne intelegem separat. Concluzia: 'de ce n-ai basca' e inca de actualitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate