Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Azi ....impreuna cu copilotul meu am dat o fuga pana in Bradet...initial cu ceva treburi in zona....si daca tot eram pe acolo am intrat si un pic pe traseul liniei de inalta tensiune care merge la Ploiesti.....pe valea Doftanei. Zona este superba....dar am observat ca multe drumeaguri care duc pe culmi sunt inchise cu bariere....sau cu .....o bascula zdravana de pamant :hm ... Din pacate am fost din nou singur...asa ca nu am putut face multe poze.....iaca cateva :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: Iesire la Bradet de luna viitoare se vor schimba datele problemei....adica....gumele...acum sunt incaltat pe fata cu profil Kobra....de luna viitoare Patraulea schimba sosonii.....trece pe profil Simex :grin: pe spate am slick-uri :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: Iesire la Bradet Pana unde ai ajuns,ai urcatspre Valea Doftanei?Cunosc destul de bine zona,am fost si cu moto si asta toamna am fost cu ATV-ul,mi-a placut mult zona aceea de la Bradet si pina incepi sa urci spre VD,merita organizat ceva in acea zona,poate cand vine caldura. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: Iesire la Bradet Am ajuns pana unde incepe drumul sa urce spre culme....dar fiind singur....si zapada din ce in ce mai mare....m-am intors si m-am dat pe niste coaste cu un namol tare scarbos...se lipea ca naiba....si aluneca ....ceva de speriat :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: Iesire la Bradet faina iesire !! iar i-ai facut inpachetari cu namol :h5 sa-ti fie de bine !!!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: Iesire la Bradet Salutare,salutare! Sa-ti traiasca Copilotul..... :hi Asa familie cu urmasi demni.....o bucurie. Cit de curind facem o iesire la dublu.... :h5 pentru experienta....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Iesire la Bradet Iti spun un secret , cunosc pe la Ocolul Silvic Sacele , ei au inchis acele drumuri fiindca se fura lemnul cu camioanele direct din padure cu masini de si de urcai pana in limita de judet este sapat santuri transversale pe sosea cu excavatorul din acelasi motiv 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2008 Autor Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Iesire la Bradet Bine ca era zapada mare si n-am putut urca pana acolo......mersi de sfat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate