jojoba Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salut, Ma tot chinui de o saptamana sa-mi imatriculez pe numele meu masina si cu acesta ocazie am aflat tot felul de lucruri interesante, pe care m-am gandit sa le impartasesc si altora interesati. In primul rind legea 9/2012 este in vigoare si se aplica in ciuda diverselor declaratii politice. Am fost la politie, iar ei nu au primit nimic oficial cum ca s-ar abroga legea noua. Asa ca pentru cei care vor zilele astea sa inmatriculeze o masina neinmatriculata in romania sau inmatriculata inainte de 2007 trebuie sa platesca taxa de poluare. Iar cei care vor sa inmatriculeze pe numele lor o masina inmatriculata ro dupa 2007, pe linga toate actele de pana acum, au nevoie de o declaratie de la ANAF, cum ca taxa de poluare a fost platita si nu a fost retrasa ulterior de fostul proprietar. Aceasta declaratie trebuie luata de la sediul ANAF de unde a fost cumparata masina, de unde a fost inregistrata de catre proprietarul anterior. Daca cumva fostul proprietar a retras taxa de poluare noul proprietar trebuie sa o plateasca din nou. Cam asta e...... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare D-zeule mare.....e halucinant, delirant.....:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare Acelasi lucru se intimpla si in CONSTANTA! Si bonus ca neaplicare de legi din februarie ENEL nu mai trebuie sa incaseze pentru RTV taxele de la persoane juritice.Si acum vin pe factura taxele catre RTV . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare aplicarea unei legi nu este la liberul arbitru al unui ministru. Pentru ca legea sa nu se (mai) aplice trebuie sa apara alta lege care sa stipuleze acest lucru. Ca un ministru iese la TV si spune ceva este zero in fata legii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare Asa este, legea este in vigoare, a venit si metodologia de aplicare asa ca acum se pot inmatricula masinutele. Dupa spusele lui Boc propunerea de amanare a legii va fi discutata luni in guvern( 30.01) iar apoi se va pune in aplicare printr-o ordonanta de guvern. Sa speram ca o elimina. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare Salut, Ma tot chinui de o saptamana sa-mi imatriculez pe numele meu masina si cu acesta ocazie am aflat tot felul de lucruri interesante, pe care m-am gandit sa le impartasesc si altora interesati. In primul rind legea 9/2012 este in vigoare si se aplica in ciuda diverselor declaratii politice. Am fost la politie, iar ei nu au primit nimic oficial cum ca s-ar abroga legea noua. Asa ca pentru cei care vor zilele astea sa inmatriculeze o masina neinmatriculata in romania sau inmatriculata inainte de 2007 trebuie sa platesca taxa de poluare. Iar cei care vor sa inmatriculeze pe numele lor o masina inmatriculata ro dupa 2007, pe linga toate actele de pana acum, au nevoie de o declaratie de la ANAF, cum ca taxa de poluare a fost platita si nu a fost retrasa ulterior de fostul proprietar. Aceasta declaratie trebuie luata de la sediul ANAF de unde a fost cumparata masina, de unde a fost inregistrata de catre proprietarul anterior. Daca cumva fostul proprietar a retras taxa de poluare noul proprietar trebuie sa o plateasca din nou. Cam asta e...... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Confirm cele spuse de @jojoba! :g Astia chiar isi bat joc de noi!!! :uameni Noi trebuie sa demonstram si sa ne justificam in fata unui aparat birocratic si corupt ca suntem cinstiti si ne platim taxele iar ei ne ofera nervi, timp pierdut si multa sila! :uameni Editat Ianuarie 28, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: legea auto din 2012 este inca in vigoare Acum au anuntat la tv ca mizeria asta de lege a fost aminata pina la 1 ianuarie 2013.Hotarirea de guvern se va publica in Monitorul Oficial in 2 zile. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate